Prejsn tedn ob 6:30 sem na avtocesti kranj-ljubljana prehitel sleperja z natovorjenimi nemskimi policijskimi mercedesi se mi zdi da so bli e klassa karavani seveda!zdj me pa zanima ce gdo ve kam jh pelejo?

TOMO je napisal/-a:Nevem zakaj bi nemške avtomobile vozli kam drugam, če so že bili pobarvani v zeleno-belo barvo nemške Polizei
Slide je napisal/-a:TOMO je napisal/-a:Nevem zakaj bi nemške avtomobile vozli kam drugam, če so že bili pobarvani v zeleno-belo barvo nemške Polizei
BTW...samo zanimivost, po novem niso več zeleno beli ampak modro srebrni![]()
Ne vem če prav vsi, ampak vem da vsi novi ki jih dobijo naj bi bili sedaj modro-srebrni
vers je napisal/-a:jh tko je blo:
Prejsn tedn ob 6:30 sem na avtocesti kranj-ljubljana prehitel sleperja z natovorjenimi nemskimi policijskimi mercedesi se mi zdi da so bli e klassa karavani seveda!zdj me pa zanima ce gdo ve kam jh pelejo?![]()
![]()
darkdog24 je napisal/-a:Pa ne sam v Bosni tud v Celju je recimo pred Intersparom cel kup gasilskih nemških vozil!Cela so popisana z nemškimi nalepkami pa nekatera majo še nemške tablice, tako da takih autov očitno nekupujejo sam v Bosni ampak tud pri nas.
menjekul je napisal/-a:vers je napisal/-a:jh tko je blo:
Prejsn tedn ob 6:30 sem na avtocesti kranj-ljubljana prehitel sleperja z natovorjenimi nemskimi policijskimi mercedesi se mi zdi da so bli e klassa karavani seveda!zdj me pa zanima ce gdo ve kam jh pelejo?![]()
![]()
ja šit![]()
kak dogodek ej. mogoče so jih pa ukradli.
kaj vse človek dan danes ne doživi. vers pa si ti redu? al si zato utrpel kake posledice?
a je lahko še slabš?![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov