Omelo je napisal/-a:Slovenijaaaaaaaa, od kod šofeeerjiiii takiiiii,
ne išč kretenov drugod, kot le domaaaaaaaaaaaaaa.
andrej777 je napisal/-a:Ja res je mal bedno samo jz upam prznat da če bi se mi mudilo in bi vidu da folk obrača bi tut jz obrnu. Zdej me pa sklincajte.
Men se poraja drugo uprašanje. Kje so bli policaji in zakaj niso na izvozu pred nesrečo postavili znak za nesrečo in tako avte usmerili dol iz AC in bi tut oni nasprot do izvoza brez ogrožanja ostalih pršli.
Omelo je napisal/-a:Slovenijaaaaaaaa, od kod šofeeerjiiii takiiiii,
ne išč kretenov drugod, kot le domaaaaaaaaaaaaaa.
Tomaz40 je napisal/-a:Mislm... Jokice Kje so bli policaji? A nej se oni prežarčijo na mesto nesreče? Beam me up Scotty - style al kva. Dejte mal še zgornjo glavo uporabit. Sej policaji morjo tut najprej dobit klic da je nesreča, pol se tja odpeljat in šele pol lahko začenjajo urejat promet!
andrej777 je napisal/-a:Ja res je mal bedno samo jz upam prznat da če bi se mi mudilo in bi vidu da folk obrača bi tut jz obrnu. Zdej me pa sklincajte.
Men se poraja drugo uprašanje. Kje so bli policaji in zakaj niso na izvozu pred nesrečo postavili znak za nesrečo in tako avte usmerili dol iz AC in bi tut oni nasprot do izvoza brez ogrožanja ostalih pršli.
SaleXIII. je napisal/-a:Sam bi vas paprou rad vidu , da se vam nekam ful mudi, pol pa mors stat tm eno uro v koloni, jst vem da bi tut obrnu, sam to govorim za primer ko se ti dejansko mudi, ne pa da zamujas na kavo, verjetn vecina k si jih vidu je blo lih takih. Za policijo pa itak vsi vemo da vecinoma talajo kazni samo za najbolj pogoste prekrske (hitrost itd), za ostalo se njim itak je*e.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov