Debate, ki niso vezane na ostala področja...

darwin
Uporabnik

Nesreča na avtocesti

Napisal/-a darwin Sr mar 09, 2005 8:30 pm

Dons se je na gorenjski avtocesti, med izvozoma LJ Brod in LJ Šmartno okoli 18. ure zgodila prometna nesreča. Promet na avtocesti v smeri proti Gorenjski je bil oviran dobro uro.
Udeleženi sta bili dve vozili, Golf V in R. Clio, oba sta bla kr dobr povaljana. Zaščitna ograja pa tudi poškodovana na obeh straneh.

Na avtocesti se je naredila velika kolona in ljudje so bli tko pametni, da so obračal sred avtoceste in se lepo odpeljal nazaj do izvoza Brod in tm zapuščali avtocesto. Sej ne, da so pomisll, da se bo mogoče tut kdo nasprot prpelou. Mene je čist iz tira vrgl, k sm vidu nasproti vozeče (sej res, da so vozil po odstavnmu pasu, sam useen).
Res ne morm verjet, kako lahko obstajajo taki geniji, k ti že tko ob prometni nesreči loh še v nasprotno smer vozjo in s tem še dodatno povečujejo nevarnost?
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Sr mar 09, 2005 8:32 pm

Sej pe 1 stran je razumljivo...po drug ap tut ne. Sam ce bi meen prasu...jst tut nebi caku se 2 ure tm pa j*** jeza! ;)

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr mar 09, 2005 8:32 pm

Slovenijaaaaaaaa, od kod šofeeerjiiii takiiiii,
ne išč kretenov drugod, kot le domaaaaaaaaaaaaaa.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr mar 09, 2005 8:34 pm

Omelo je napisal/-a:Slovenijaaaaaaaa, od kod šofeeerjiiii takiiiii,
:lol: :lol: :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Napisal/-a kochar Sr mar 09, 2005 8:35 pm

:bow
Žal ;)
I'll be back.

Uporabniški avatar
Mojcka
Nov uporabnik

Napisal/-a Mojcka Sr mar 09, 2005 8:48 pm

In kje so bli takrat policaji, da bi jim napisal kazni? Ma pa kar bi se lahko zgodl, sploh ne mores kaznovat..... IZPIT VZET!!!
Se dobr, da se ne vozm tm...

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Sr mar 09, 2005 8:57 pm

Time is money ppl :lol:
me pa res zanima zakaj ni nikoli policajev tam kjer se jih res nuca, so pa vedno tam kjer jih ne nucas???
Ne vem a majo to prav poseben predmet v soli al kaj? :twisted:
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
SaleXIII.
Novinec

Napisal/-a SaleXIII. Sr mar 09, 2005 9:50 pm

Sam bi vas paprou rad vidu , da se vam nekam ful mudi, pol pa mors stat tm eno uro v koloni, jst vem da bi tut obrnu, sam to govorim za primer ko se ti dejansko mudi, ne pa da zamujas na kavo, verjetn vecina k si jih vidu je blo lih takih. Za policijo pa itak vsi vemo da vecinoma talajo kazni samo za najbolj pogoste prekrske (hitrost itd), za ostalo se njim itak je*e.

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Kraj: Primorska

Napisal/-a mrt Sr mar 09, 2005 9:57 pm

Pa še res je :x

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr mar 09, 2005 10:05 pm

Ja res je mal bedno samo jz upam prznat da če bi se mi mudilo in bi vidu da folk obrača bi tut jz obrnu. Zdej me pa sklincajte.

Men se poraja drugo uprašanje. Kje so bli policaji in zakaj niso na izvozu pred nesrečo postavili znak za nesrečo in tako avte usmerili dol iz AC in bi tut oni nasprot do izvoza brez ogrožanja ostalih pršli.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr mar 09, 2005 10:28 pm

ja kaki hudi problemi... :roll:

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Sr mar 09, 2005 10:30 pm

andrej777 je napisal/-a:Ja res je mal bedno samo jz upam prznat da če bi se mi mudilo in bi vidu da folk obrača bi tut jz obrnu. Zdej me pa sklincajte.

Men se poraja drugo uprašanje. Kje so bli policaji in zakaj niso na izvozu pred nesrečo postavili znak za nesrečo in tako avte usmerili dol iz AC in bi tut oni nasprot do izvoza brez ogrožanja ostalih pršli.

v baru ker je preveč gengsterov po kafičah ki jih treba prvo ulovit, in druge bol bedne stvari o katerim se treba brigat
če prides do take situacije najbojše da maš hummer h2 in se jim vsem v rit zakantaš.

Tinček
Novinec

Napisal/-a Tinček Če mar 10, 2005 7:25 am

Vrjem da se to dogaja tut v tujini. Npr zanjič sem bil v nemčiji ko se je počes postavil kamion in je kilometerska kolona stala 2 uri povsem nepremično pa še snežil je in so vsi začelo obračat in se vozt proti izvozu. je pa res da je bil izvoz kakih 100m stran.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Če mar 10, 2005 7:34 am

Mislm... Jokice Kje so bli policaji? A nej se oni prežarčijo na mesto nesreče? Beam me up Scotty - style al kva. Dejte mal še zgornjo glavo uporabit. Sej policaji morjo tut najprej dobit klic da je nesreča, pol se tja odpeljat in šele pol lahko začenjajo urejat promet!
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Če mar 10, 2005 7:42 am

Tomaz40 je napisal/-a:Mislm... Jokice Kje so bli policaji? A nej se oni prežarčijo na mesto nesreče? Beam me up Scotty - style al kva. Dejte mal še zgornjo glavo uporabit. Sej policaji morjo tut najprej dobit klic da je nesreča, pol se tja odpeljat in šele pol lahko začenjajo urejat promet!

eh pust tomo...vedno so policaji krivi, grdi, :roll: ....problem je, ker se je folk po odstavnem pasu peljal v nasprotno smer (s tem, da je razlog bil jasen zakaj je temu tako). bad bad cops :roll:

Uporabniški avatar
kalbo
Novinec

Napisal/-a kalbo Če mar 10, 2005 8:19 am

V nobenem, ampak res v nobenem primeru nimate kaj obračati na avtocesti, razen v primeru, ko vam to rečejo policaji. Ni važno, mudi al ne mudi. Vsem, ki obračate ali samo razmišljate o obračanju na avtocesti, bi razrezal izpite in vam dal doživljenjsko prepoved vožnje!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Če mar 10, 2005 8:21 am

Zaletel so se par metrov pred mojo sestro, k je vozila zadej. Baje nobenmu nič, avti pa razsuti ko svija. Baje sta tapru bočno trčila, potem pa vsak v svojo smer v ograjo...

O inteligenci voznikov pa nebi. Je tudi res, da bi morali policisti uredit promet...
Slika

Uporabniški avatar
kalbo
Novinec

Napisal/-a kalbo Če mar 10, 2005 8:22 am

andrej777 je napisal/-a:Ja res je mal bedno samo jz upam prznat da če bi se mi mudilo in bi vidu da folk obrača bi tut jz obrnu. Zdej me pa sklincajte.

A če bi ti vidu, da folk skače z Ljubljanskega nebotičnika, ker se je pokvaru lift, bi tud ti skoču, ker se ti pač mudi? TROT Sej Čredni nagon je še vedno v ljudeh!

Uporabniški avatar
alesi
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a alesi Če mar 10, 2005 8:52 am

Pugi jaz sem vozil za tvojo sestro :lol: sej verjetn ves zakaj :)
Bili so pa sunki vetra,ki so bili na nekaterih delih ojacani,tko da je bil to vzrok nesrece.Avti res da so totalka samo ni pa tako hudo,sem ze videl precej hujse,na sreco nobenemu nic.
Aja pa kdor pravi da bosta usla brez kazni se krepko moti.
Kazen 100% caka!!!(ce ne drugega neprilagojena hitrost)
Slika
Toj pač vse kar sem imel za danes!

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Če mar 10, 2005 9:12 am

SaleXIII. je napisal/-a:Sam bi vas paprou rad vidu , da se vam nekam ful mudi, pol pa mors stat tm eno uro v koloni, jst vem da bi tut obrnu, sam to govorim za primer ko se ti dejansko mudi, ne pa da zamujas na kavo, verjetn vecina k si jih vidu je blo lih takih. Za policijo pa itak vsi vemo da vecinoma talajo kazni samo za najbolj pogoste prekrske (hitrost itd), za ostalo se njim itak je*e.

Pac vseeno pocakas. Se mi je ze zgodilo. In bis sem 500 m od izvoza ... Pac dvignes telefon in pojasnis, da bo zamuda ...
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov