LP

matjazp je napisal/-a:A mi zna kdo svetovati pri izbiri gum dimenzije 165/65 R14?
Zdele že dva dni mal berem o teh zadevah pa sem zmeram bolj zmeden. V "ožji" izbor os prišle Continental EnoContact EP, Nokian NRT, Bridgestone B330 EVO, Firestone F590, Pirelli P3000, Toyo 330, Uniroyal Rallye 680, Hankook k702, Goodyear GT3, Fulda linero.
Torej?
matjazp je napisal/-a:all4you2:
Jst sploh nimam homo kartončka. A bi ga mogu met?Pomojem so se pri tebi zmotil
Sej sem razmišlju da bi dal širše gume gor sam potem bi mogu homologacijo delat pa se mi ne da (beri nimam denarja
ops: )
p.s.: a nisi ti men enkrat en mejl poslal? če si taprav sem ti tud odgovoru sam mi je vrnil kao da mejl ne obstaja?!?
kdk je napisal/-a:All4you2 - uradno imaš na avtomobilu napačne gume !
Na splošno pa izgleda da policisti vedno bolj gledajo kaj imamo na avtomobilih.
Potnik firme XX ( da ne bo reklame) je s Kangojem bil izločen iz prometa , ker je imel gume s prenizkim indeksom nosilnosti ! Kazen 40.000 , koliko bo dobila firma pa ne vem točno ( menda okoli 300.000 sit )
Žalostno je to , da so mu takšne gume dali gor pri vulkanizerju !
all4you2 je napisal/-a:matjazp je napisal/-a:all4you2:
Jst sploh nimam homo kartončka. A bi ga mogu met?Pomojem so se pri tebi zmotil
Sej sem razmišlju da bi dal širše gume gor sam potem bi mogu homologacijo delat pa se mi ne da (beri nimam denarja
ops: )
p.s.: a nisi ti men enkrat en mejl poslal? če si taprav sem ti tud odgovoru sam mi je vrnil kao da mejl ne obstaja?!?
Ej mogoče sem ti poslal kšn mail, ampak se zdele niti slučajno ne spomnim, kaj bi lahko bilo. No tolko o homo kartončkih, nepravilnih dimenzijah itd. Zanimivo, da so ble take gume na novem avtomobilu (direkt iz prodajalne).
In kašnega Punto-ta imaš ti v lasti? Kej zrihtan že?
matjazp je napisal/-a:A mi zna kdo svetovati pri izbiri gum dimenzije 165/65 R14?
Zdele že dva dni mal berem o teh zadevah pa sem zmeram bolj zmeden. V "ožji" izbor os prišle Continental EnoContact EP, Nokian NRT, Bridgestone B330 EVO, Firestone F590, Pirelli P3000, Toyo 330, Uniroyal Rallye 680, Hankook k702, Goodyear GT3, Fulda linero.
Torej?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov