Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

FOLK NI NORMALEN!

Napisal/-a _VeNoM_ Pe mar 11, 2005 4:32 pm

No vam še povem jaz mojo dogodek pred 5 minutami!Vozim se pač po cesti v sneberjah,nakar opazim mamo kako sneg meče na cesto :? :roll: Sevede nism nič sumil da bo polek metanja snega še mene zadela z povno lopato snega,namreč gospa mi je sneg fliknla direkt v avto,kam drugam v havbo in meni na šipo!!!!Ker šok sm doživu :roll: :shock: :shock: :shock: malo je manjkalo da bi še enga gospoda pobral z ceste :( :? :? .No nekako se ustavim polek ceste in grem pač do gospe da ji povem kaj je z njo narobe???!?!?!?!!?? :evil: ,pa še tist gospod stopi z man,začne nadirat mene kaj delam itd...,pač mu razložim situacijo kako pa kaj in se skupaj odpraviva k babici!! :evil: :evil: :evil:
No končno sm pred gospo in rečem pa kaj je normalna,pa da spada v norišnico?!?!? Mi babi odvrne : PA KAJ SE SPLOH VOZIŠ PO CESTI ČE PA ČISTIM :shock: :shock: :shock: ,no nakar hočem še nekaj povedat, mi odvrne da ji tega ni treba poslušat in se odpravi v svojo bajto :shock: :evil: :evil: jaz pa ata sva sam strmela kaj je tej babi glupi!!! :/:o:/ :ue

Ne vem kaj narest živčn sm u PM,biv sm prejle z punco na pijači pol pa to doživim :shock: :evil: :evil: :evil:,zdej sm prečikeru haubo vse ok ampak vseeno sm ji hotu lopato zatlačit v tisto njeno raztegnjeno p...... ,fakkkkkkkk

no upam da se da prebrat ker sm trenutno živčen k pes

lp venom

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman Pe mar 11, 2005 4:35 pm

Prijavi jo policiji..Edino tako si bo zapomnila da ne sme metati stvari v na cesti vozeče avtomobile.Lahko rečeš da je ogrozila tvojo varnost.
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

Uporabniški avatar
golf_c
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a golf_c Pe mar 11, 2005 4:35 pm

če maš veze na komunali....naroči dostavo par kubikov snega pred njena vrata :twisted:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
ALFA 166
Novinec

Kraj: LOGATEC

Napisal/-a ALFA 166 Pe mar 11, 2005 4:38 pm

golf_c je napisal/-a:če maš veze na komunali....naroči dostavo par kubikov snega pred njena vrata :twisted:

:rofl :rofl :rofl :rofl :clapclap :clapclap :clapclap :tomidelej: :tomidelej: :tomidelej:
NE SE BAT NE GA SRAT!

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Pe mar 11, 2005 4:42 pm

Te čist razumem, folku se dandanes res mal trga še posebi tem babicam pa dedkom k so itak mal usekani. :bonk .Še posebi ti penzionerji k misljo da se svet okol njih vrti in da lahk delajo kar hočjo ker so pač stari in da bi se moral vsi držat SPOŠTUJ STAREJŠEGA OD SEBE a oni KO TE j**e sej sm starejši!!!!
Tok jim je dolgčas da kr iščejo kreg :x

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks Pe mar 11, 2005 4:45 pm

KWA? :atensn
Eni pa res niso normalni ne...,vrjetn se je to mamci čist normaln zdel da meče sneg na cesto,pa da se zarad nje takrat obvoz nardi?!?WTF??
Pol k ji pa hočš razložit kwa sploh počne ,te pa ne je** 5%, se obrne okol in si misl ta svoje..."mulc mi pa že nau pamet solil".
Sej tazga primera še nism mel ,ampak se je pa nardil kej druzga,recmo u križiščih,k se ustav za zavijanje levo na sred zebre,ej fak tle pa popizdim,tko da gre v enem intervalu samo ona\on čez,pa še to pomožnosti takrt,k majo že drugi encajt zeleno luč,ta oseba pa še kr rine pa rine,no pol pa čudn gleda pa pi*** u avtu kaj vsi tok trobjo??????jao,jao...
LP

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Pe mar 11, 2005 4:46 pm

Mah dobr da ni bil ata čene bi mu gobc odprl,majku dobr da sm tak tip človeka da zadržim v sebi besnočo!!! :evil: :evil:

vem pa samo da se mi bo enkrat utrgal,sm že mal zdej utrgan ampak pol pa ne vem! :evil: :evil: :evil:

SE SPLOH FOLK ZAVEDA KAJ POČNEJO DANES NA CESTAH??????? Če mene prašate se sploh ne zaveda, pa še preveč idiotov ogroža še tist normaln folk k ga je ostal!

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Pe mar 11, 2005 5:08 pm

Sam ene mame pa res misljo, da če so stare k zemla loh glih use delajo kar se jim naprdne :x

BojanI
Novinec

Kraj: Ljubljana

FOLK NI NORMALEN in ne...

Napisal/-a BojanI Pe mar 11, 2005 5:12 pm

[quote="krt206"]Sam ene mame pa res misljo, da če so stare k zemla loh glih use delajo kar se jim naprdne :x[/quote

FOLK NI NORMALEN in ne... seznanjen z spremembami v zakonu. Po novem zakonu, ki velja od letos ima mestni redar pristojnost, da na licu mesta izreče kazen tistemu, ki sneg iz svojega dvorišča meče na cesto. Če se prav spomnim je kazen 10.000 SIT,naj me kdo popravi, če nimam prav.

Lp,Bojan

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Pe mar 11, 2005 5:20 pm

baba stara zmešana,najbl te pa zjebe k reče tega mi ni treba poslušat pa gre not in se nrdi ku da ni blo nč narobe...jao kle bi mi pa živc poču,da bi kdo drug tako naredu bi dubu eno po kep :roll:

LP
Slika

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a imilet1 Pe mar 11, 2005 5:21 pm

SJ TI JE PRAV, KAJ PA PELJEŠ PO CESTI ČE PA BABICA ČISTI!!!

EJ JOKE!!!

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Re: FOLK NI NORMALEN!

Napisal/-a D.J. Pe mar 11, 2005 5:31 pm

_VeNoM_ je napisal/-a: PA KAJ SE SPLOH VOZIŠ PO CESTI ČE PA ČISTIM

Ahahahahah, sori, sam to je pa tok smešn :lol: :lol: :lol: :lol: Jaooo :lol:
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

alfaromeo
Nov uporabnik

Napisal/-a alfaromeo Pe mar 11, 2005 5:44 pm

Meni se zdi da je kazen za nečisto vozišče 200+kSIT! In sicer za cestno službo, če pa to nekdo dela namerno oziroma ni zaseboj počistil (recimo kmet, ki gre s traktorjem iz njive na cesto,in so sledi blata in gnoja) pa plača to kmet oziroma povzročitelj!!!

lp

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Re: FOLK NI NORMALEN!

Napisal/-a _VeNoM_ Pe mar 11, 2005 6:01 pm

D.J. je napisal/-a:
_VeNoM_ je napisal/-a: PA KAJ SE SPLOH VOZIŠ PO CESTI ČE PA ČISTIM

Ahahahahah, sori, sam to je pa tok smešn :lol: :lol: :lol: :lol: Jaooo :lol:

ja stari sm sam :shock: :shock: :shock: :? :evil:

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Pe mar 11, 2005 6:03 pm

rok46 je napisal/-a:baba stara zmešana,najbl te pa zjebe k reče tega mi ni treba poslušat pa gre not in se nrdi ku da ni blo nč narobe...jao kle bi mi pa živc poču,da bi kdo drug tako naredu bi dubu eno po kep :roll:

LP

jah sm stal pa gledu pa mozakar z mano gledu :roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Pe mar 11, 2005 6:07 pm

:shock: Res ej kakšn folk se najde. Sprašujem se zakaj je metala sneg na cesto :?

Maš tk res srečo da nisi zbil onga gospoda...

Svašta... :roll:

Ej tk ko maš napisan u podpisu: "100ljudi 100Cudi"

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Pe mar 11, 2005 6:23 pm

Te starčki so za u kletke zapret!!! 8)
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe mar 11, 2005 6:26 pm

venom mislm kva jo nisi kr v un sneg fuknu.... glupa bijač :evil:
ok ne nesmeš tko :P
sam nevem ej kakšn folk res nerazmišla NIČ

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe mar 11, 2005 6:30 pm

fack koji primitiven folk, sam na svojo rit gleda.
VEnom naribal bi bako :twisted:

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Pe mar 11, 2005 6:42 pm

Joj venom prosim ne se sekiraj zaradi taksnih stvari itak te cisto zastopim in ti dam prav sam kaj bos,konec koncev so pa oni vedno najpametnejsi in imajo vse prav mi smo pa mularija ki nic ne ve,samo divjamo,delamo pizdarije,krademo in nevem se kaj.Se je treba samo nasmejati,ker zagotovo to bolj boli...

No da ti napisem moj primer:

Nedavno sem pac bil v Slovenj Gradcu sem pac sel eni prijateljici na obisk ;) ,in normalno parkiram avto pred blokom in gledam da je nebo komu na poti inglej ga zlomka,iz sosednjega bloka iz 5.nastropja name sraja starejsi gospod oziroma dedek ces kaj imam jaz za tam parkirati...jaz sem se samo nasmejal in rekel dedku naj se ne razburja ker sigurno nebo vec dolgo zovel in naj uziva se to malo zivljenja,pa sem se se enkrat nasmejal.On pa ti smrkovcti,ti bom ze dal jaz,ce te doma niso naucil manire,pa rekel mi je da bo prisel dol da se pomenima...

Res priznam da sem bil malo nesramen in mi je tudi malo zal,sam se se pa prvo hotel ogniti prepiru in sem ignoriral ampak ko se ja pa zacel dreti name mi je pa...

POCIL FILM ali lahko bi rekli da mi je ODPRLO DEKL pa sem mu rekel da ti j***m mater pocakaj pridem jaz gor pa sem krenil v njihov vhod pa je takoj odsel z okna in rekel da bo polkical POLICIJO...sem rekel klici majku ti j***m potem sem se pa malo zamislil in vseeno odsel.POLICIJE od cuda ni bilo.

Dugace se znam obnasati do starejsih ljudi,sploh vseh sam takrat mi je pa res pocil film in sem skoraj znorel,ce bi dedka dobil bi ga sigurno :/:o:/ ker tisti trenutek pac zal nebi razmisljal na posledice.Potem pa se sina ce bi bilo potrebno.

Sorry za OFFTOPIC sam sem ti hotel povedati da se je vcasih bolje odmakniti in ignorirati.Lep vecer zelim se naprej.s_mande
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov