Se delno strinjam s Borutom 007.
Jaz sem prišel do istega kot on. Da pač zakaj bi blendal nekomu ki vozi 100 skozi neselje, je opazno pijan itd.
Morem pa priznat da sem se odločil selektivno blendanje. Zakaj? Predvsem zato ker policaji postaljajo kotrole na mestih kot je Kidričeva cesta v Celju kjer imaš skoraj 5km poponoma ravne dvopasovne ceste kjer sta oba dela ceste ločena s robnikom zelenim otok na nekaterih delih celo z ograjo, pločnik in kolesarka steza sta ločena s skoraj polmetrskim robnikom ponekod pa sploh ni mišljen robnik ali steza ker nimajo sploh kaj tam pešci dela, ponoči pa je tako osvetljena da bi lahko na cesti spodaj igrali regularne košarkaške mednarodne tekme! Seveda pa ker na prometnih oddelkih ljudje hodijo v službo in ne delat je velik del te ceste omejen na 50km/h!!!!
Torej imamo cesto prejšnjih opisov in pa neko vijugasto cesto širine 4m med hišami na vsaki strani recimo cesta med ulicami na Ostrožnem!
Kje vidimo več policajev? Na kidričevi vedar ker se lažje skrijejo za kako avtobusno postajo in ker je ravno folk potegne na 70 ali več kar je za tako cestočisto QL. Tam kjer pa so dejansko otroci in je nevarno pa nikoli nikjer nobenega. Kasirajo kjer je najlažje in to je ne nujno tam kjer je TREBA!
Torej po novem blendam folku ko je radar/laser na lokaciji kjer je po moje popolen nesmisel strelat in ne gre za nič drugega kot filanje državnih in njihovih žepov(plačano boniteto dobijo iz ulova-če je na policijski postaji nepravilnost se jih ponavadi s prepovedjo merjenja kaznujejo saj je plača manjša)
Če pa slučajno vidim da merijo kjer je treba pa ne bom blendal tak da lahko rečete kar hočete jaz imam svoje razloge.
Pa še neki če bom videl vozilo ki ga operira opazno pijan voznik-kot sem že enkrat doživel ko je vozil po vseh pasovih največ po levem vijugal levo in desno, bom poklical policaje pa naj delajo z njim kar hočejo! Ker nočem več brat v črni kroniki ko je nekdo s 2,5 promila ubil tri člane družine sam pa ostal cel!