Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po mar 14, 2005 2:04 pm

stabo neki ni uredu, obisc zdravnika.

fora je v tem da bi mogl vozniki med sabo skupi drzat, ne pa tko. pa kje si se vidu da se blenda ce je kdo nepripet v avtu?

ti si dokaz, da je slovenska vozniska kultura totalno v kurcu.

verjetno ce je kksna nevarna situacija na cesti si ti en izmed tistih k namst da bi se umaknu gre se rajs mal na levo, češ kaj pa prehitevaš če neznaš.

js bi teb taprumu uzeu izpit in to na podlagi tega posta. :evil:

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Po mar 14, 2005 2:08 pm

Vozniška kultura se kaže v tem, da tam kjer je omejitev 50 vozš 55 ne pa 100. :P

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Po mar 14, 2005 2:12 pm

men se tut butast zdi, da bi opozoril nekoga, ki po naselju vozi 30+km/h prevec in ogroza vse, da se izogne kazni!! sej opozarjam, ampak kaksnga norca pa z veseljem izpustim, da se mogoce vsaj po kazni umiri na cesti!!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po mar 14, 2005 2:17 pm

nevem no sj men je useen kam ti blendas, sam mors vedt pa to da sam nisi popoln, se bol se mors pa zavedat tistga reka:
what goes around, comes around.
Slika

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Po mar 14, 2005 2:39 pm

Voith je napisal/-a:nevem no sj men je useen kam ti blendas, sam mors vedt pa to da sam nisi popoln, se bol se mors pa zavedat tistga reka:
Slika

:twisted: :twisted: :twisted: .....he he.....se podpisem ;) ;) ;)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Po mar 14, 2005 2:42 pm

Voith je napisal/-a:nevem no sj men je useen kam ti blendas, sam mors vedt pa to da sam nisi popoln, se bol se mors pa zavedat tistga reka:

tko kot si reku, prej al slej se bo tut tebi vrnilo, pa bos klel ko bos 10+ pelov pa te bo radar zahaklov, pol bos pa pizdu pa sej sm 5 avtov srecu pa me nobeden ni opozoril!
vceraj sem peljal 10 prevec in kar naenkrat ena nasprotivozeca zenska z twingom blenda! takoj sem vedel zakaj se gre....poblendam nazaj...kar ne bi smel...ampak avtomatizem je delal ;) tko da se je nekej premetavala po avtu kakor ces pa saj tebe opozarjam kaj mi ti kmet blendas nazaj ;) ampak jest sem dojel situacijo...tko da se lepo se ene 5- prpelem mim polcaja, ki me je prav butasto gledal ;)
tko da sklep je tak kot sem ze na zacetku napisal, vse se vrne vse se placa
Lp

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Po mar 14, 2005 2:48 pm

Čist na hitro.
Dobimo plačo.
40% je vzame država. Ostane nam 60%.
Karkoli kupimo, ima 20% davka v povprečju. Torej lahko efektivno uporabimo 48% svojega denarja. 48% !!!
Včasih so pa delali kmečke upore zaradi desetine!

Torej - v taki kur*** državi bom jaz poskusil rešiti kazni čisto vsakega pa me prav malo briga, kaj s tem dosežem. Now go and bite my shiny metal ass!

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Po mar 14, 2005 2:49 pm

pa sej nisem reku da ne blendam...skor zmerej (razen ce se mi res ne da), ampak ce pa vidm da en prpizdi 100 namest 50, pa hvala lepa, kar nej placa!! pac tak mislenje mam jest, zdej me napadejte kokr hocte :P :P

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Po mar 14, 2005 2:59 pm

vesolc je napisal/-a:pa sej nisem reku da ne blendam...skor zmerej (razen ce se mi res ne da), ampak ce pa vidm da en prpizdi 100 namest 50, pa hvala lepa, kar nej placa!! pac tak mislenje mam jest, zdej me napadejte kokr hocte :P :P

:clapclap :vrum
tako ja! ce pa vids da gre 100 namest 50 naj pa placa....ce gre bolj po oceni blizu omejitve mu pac poblendas...
Lp

bizi10
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a bizi10 Po mar 14, 2005 3:10 pm

Ja pišuka, pa dej že od začetka napiš kako ti misliš ne pa da se pol krega. Če nekdo žge 100 tam ko je 50 mu ne blendat, drugače pa vedno in povsod BLENDAJ!

P.S.
V zadnjem času opažam da v 99% primerov na semaforjih za zavijanje z kratkim intervalom, ko bi lahko šlo skozi 10 avtov edn zajebe in jih gre skoz 5-7. Tako da sem poskusil malo preden se prižge zelena parkrat kar tko preventivno pohupat da folku mal naraste koncentracija in začne na cesto in semafor gledat. Rezultati so bili zadovoljujoči tako da bom hupal dalje :) Blendam pa tko že skoz.

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Po mar 14, 2005 3:10 pm

Se delno strinjam s Borutom 007.

Jaz sem prišel do istega kot on. Da pač zakaj bi blendal nekomu ki vozi 100 skozi neselje, je opazno pijan itd.

Morem pa priznat da sem se odločil selektivno blendanje. Zakaj? Predvsem zato ker policaji postaljajo kotrole na mestih kot je Kidričeva cesta v Celju kjer imaš skoraj 5km poponoma ravne dvopasovne ceste kjer sta oba dela ceste ločena s robnikom zelenim otok na nekaterih delih celo z ograjo, pločnik in kolesarka steza sta ločena s skoraj polmetrskim robnikom ponekod pa sploh ni mišljen robnik ali steza ker nimajo sploh kaj tam pešci dela, ponoči pa je tako osvetljena da bi lahko na cesti spodaj igrali regularne košarkaške mednarodne tekme! Seveda pa ker na prometnih oddelkih ljudje hodijo v službo in ne delat je velik del te ceste omejen na 50km/h!!!! :x

Torej imamo cesto prejšnjih opisov in pa neko vijugasto cesto širine 4m med hišami na vsaki strani recimo cesta med ulicami na Ostrožnem!

Kje vidimo več policajev? Na kidričevi vedar ker se lažje skrijejo za kako avtobusno postajo in ker je ravno folk potegne na 70 ali več kar je za tako cestočisto QL. Tam kjer pa so dejansko otroci in je nevarno pa nikoli nikjer nobenega. Kasirajo kjer je najlažje in to je ne nujno tam kjer je TREBA!

Torej po novem blendam folku ko je radar/laser na lokaciji kjer je po moje popolen nesmisel strelat in ne gre za nič drugega kot filanje državnih in njihovih žepov(plačano boniteto dobijo iz ulova-če je na policijski postaji nepravilnost se jih ponavadi s prepovedjo merjenja kaznujejo saj je plača manjša)
Če pa slučajno vidim da merijo kjer je treba pa ne bom blendal tak da lahko rečete kar hočete jaz imam svoje razloge.

Pa še neki če bom videl vozilo ki ga operira opazno pijan voznik-kot sem že enkrat doživel ko je vozil po vseh pasovih največ po levem vijugal levo in desno, bom poklical policaje pa naj delajo z njim kar hočejo! Ker nočem več brat v črni kroniki ko je nekdo s 2,5 promila ubil tri člane družine sam pa ostal cel! :evil:
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko Po mar 14, 2005 3:14 pm

mah jst tudi vedno prehitro vozin (10-20kmh) pa to še ne pomeni da sem norec na cesti!!!Samo po kaki dolenki (omejitev 50kmh) je pa res zajebano vozit 50 kmh, sploh če ni prometa!!IIn koga zdej jaz ogrožam???če se pelem 70???
Jaz zmeri blendam, če ne zaradi druzga, ker plavim ne privoščim, da bi kogar koli obrali do kosti, ker je to edino kar znajo :evil:

Se pa strinjam, da taprave divjaka (pa tudi če gre samo 10 kmh preveč, ampak sredi mesta, polno pešcev...) take bi pa mogla policija loviti!!!
In takim ponavadi sploh nimaš cajta poblendat, ker predno se spomneš je že mimo!

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Po mar 14, 2005 3:21 pm

Res pametno :roll: Pol bomo pa naj**** eni, k se vozmo 10 čez omejitev in fasal kazen, res ZAKON SI STARI!
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
george_
Nov uporabnik

Kraj: kranj

Napisal/-a george_ Po mar 14, 2005 3:26 pm

dunker je napisal/-a:Čist na hitro.
Dobimo plačo.
40% je vzame država. Ostane nam 60%.
Karkoli kupimo, ima 20% davka v povprečju. Torej lahko efektivno uporabimo 48% svojega denarja. 48% !!!
Včasih so pa delali kmečke upore zaradi desetine!

Torej - v taki kur*** državi bom jaz poskusil rešiti kazni čisto vsakega pa me prav malo briga, kaj s tem dosežem. Now go and bite my shiny metal ass!

evo vsaj edn pametn. no sej vs je več sam ti si najbol povedov

Uporabniški avatar
imilet1
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a imilet1 Po mar 14, 2005 3:26 pm

jst sm neki cajta blendu tistim k niso mel luči pržganih, ampak mi je zdele že počas škoda žarnic, ker sam do fax-a sm poblendu 25 bučmanom(relacija fuzine-vič) tko da nebom več blendu zaradi neprižganih luči!!!
Za pas nebom nikol blendu, ker un itak ne bo dojel čemu mu blendam, če ni radarja in če ima luči pržgane!!Za luči veliko ljudi neve da nimajo prižganih(pač pozabijo)...
Pasu pa pač ne moreš pozabiti, ker jst kolegom prov morim naj se prvežejo, ker nočm da bi stran dnar metal, ampak noben ne j**e 5%..

KO PA VIDM RADAR PA BLENDAM, Z DOLGIMI, PA Z MEGLENKAMI, PA Z ROKO MAHAM PA Z UŠESI, TKO DA ČE SE BOSTE KDAJ MIM MENE PELJAL BOSTE TOČNO VEDELI, KAJ VAM NAKAZUJEM...

Borut007 a blendaš tud če se kdo po mobitelu pogovarja???

LP

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po mar 14, 2005 3:29 pm

jst blendam nasproti vozečim če je radar zato, da ne najeb**o reveži ki namesto
50 vozijo 60 in to na ravnem kjer ne obstaja nobene nevarnosti, in iz solidarnosti do
soudeležencev u prometu, in u upanju da mi bojo drugi ko bom jaz prihajal proti
radarju da mi poblendajo. če se med njimi najde pijanec ali kakšen nor divjak
ki si zaslužijo kazen da malo k pameti pridejo pa ne morem pomagat! upam
samo da taki pridejo čim prej h pameti in da ne rabi smrtnih žrtev zato!

kako pa tebi rata videt umes če je oseba pripeta ali ne pa res ne vem :roll:
edino da imaš oko sokolovo :D :D :D
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Po mar 14, 2005 3:33 pm

včasih hitro peljem ker se mi pač mudi :? .

hvala za sodelovanje

včasih se vedete kot da ste sami angeli na cesti kot da nikoli ne peljete prehitro,kot da sta vedno vi najboljši vozniki ostalo je pa vse šrot :roll: . mimogrede vinjeni vedo da so vinjeni in ponavadi ne želijo vzbujat pozornosti zato peljejo po omejitvah (ne vedno dostikrat pa)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Napisal/-a BlackWind Po mar 14, 2005 3:53 pm

M3 je napisal/-a:kako pa tebi rata videt umes če je oseba pripeta ali ne pa res ne vem :roll:
edino da imaš oko sokolovo :D :D :D

ja to tut mene zanima...ker sem mal razmisljal in skorej nemogoce vidt se to...ker ponavadi pogledam avto ki gre nasproti v luci pa se kdo je notr ce mam cajt ;) seveda vse to ce se pocas pelem ko je vecji kot vidnosti ;)
Lp
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov