Debate, ki niso vezane na ostala področja...

jaguar
Nov uporabnik

Kraja

Napisal/-a jaguar Po mar 14, 2005 4:34 pm

Kaj se da pri nas dobiti v primeru kraje za lazjo izsleditev avta?Cena?
Oz ce nic kateri alarm se splaca kupiti z takojsnjo blokado motorja?Cena?

Uporabniški avatar
Quik
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Quik Po mar 14, 2005 4:48 pm

bmw-ji majo ce se nemotim notr en gps odajnik da se ga da izsledit kam ga odpeljejo :)

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Po mar 14, 2005 4:51 pm

Če te je strah da ti bodo avto ukradli si raje naredi en štekarček za recimo bencinsko pumpo. Če te je strah da ti bodo avto poškodovali ali ukradli radio pol dej alarm ampak za božjo voljo nikar pomagat vlomilcu s tem, da mu na šipo nalimaš nalepko kakšen alarm imaš.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Po mar 14, 2005 6:50 pm

Menda se da GPSe normalno v vse avtomobile vgradit, vem da sem videl neke reklame o tem... Bo morda kdo, ki se bolj spozna na to še kaj povedal...

LP
Eazy
Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po mar 14, 2005 7:31 pm

jah no...v phaetonu je tud. tale gps je dobra zadevca po eni strani proti kraji, sam kaj ko so profesionalci, ki najprej pretrgajo žico gps-ja in potem je vse drugo le še šala.

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po mar 14, 2005 7:54 pm

ma gps vgrajen serijsko v avto ve vsak profi ropar kje je in ga bo prvo
onesposobu, gps ki pa ga ti naknadno vgradiš in ga vgradiš na kako zelo skrito mesto,
pač ne tam kjer vsi ga vgrajujejo zna bit tudi koristen. alarm pa po moje al ga imaš
al nimaš, al maš nalepko keri alarm al ne bo piskal une 15 sekund dokler ga ne onesposobi in adijo.
Slika

Uporabniški avatar
Cliosport
Novinec

Napisal/-a Cliosport Po mar 14, 2005 8:10 pm

Če maš vreden avto, potem se ti najbolj splača kasko zavarovanje z opcijo kraje.
Vsi alarmi in GPS (ko ga z viličarjem naložijo v tavornjak kason, se tudi GSP poveza izgubi) so metanje denarja skozi okno. Če ti ga odkleni v 15s in odpelje v 1 minuti potem ti je lahko jasna slika, koliko časa se bo upiral alarmu. 8)
Profiči so to, tko da nima veze... :?
Bral sem dolgo časa nazaj mislim da v Delu.
Imelo so vse najbolj prodajane znamke(od BMW-jev, Merđotov, Audijev, Lagun,... z dvojnim centralnim zaklepanjem itn. alarmi) v Sloveniji avtov. Najeli so nekega roparja, ki je moral v vse avte vlomiti. Merili so čas (noben avto se ni upiral dalj od 3 minut) odrgnine od vloma in podobno. Kolikor mi je v spominu, mislim da se je Škoda najdalj upirala :P .
Razmisli če si ti splača kupiti alarm. Dostikrat vidim ko se alarm sproži (lahko da je lažni ali pa tudi ne) in se prav noben mimoidoči ne odzove in gre raje mimo kot da ni nič slišal :evil:
I feel very Olimpic today

jaguar
Nov uporabnik

Napisal/-a jaguar Po mar 14, 2005 8:29 pm

Slisal sem, da se da nek odjanicek vgraditi .Mesto si izberes sam in ce ga ukradejo se ga da izsledit?
Kateri alarmi so pa recimo z blokado motorja?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov