Kar mi pa ni všeč je pa odnos te firme do morebitnih strank!! To soboto najbrž veste je bila v Logatcu uradna predstavitev nove trojke, kjer so organizirali tudi enourne testne vožnje..
No seveda so bili pogoji za pristop k le-tej, in sicer: Pri avtoaktivu in na dva dni prej na kongresnem trgu so mi organizatorji zagotovili da so pogoji naslednji: Starost 21 let in 2 leti izpita! Ta pogoja sm izpolnjeval in vs vesel v soboto zjutri zgodi vstal in se odpravu v logatec skupi s kolegi...Vse lepo in prav, dokler...
Pa pridem v dvorano kjer so sprejemal prijave in od ene sicer lušne a nesramne gospodične dobim listek ki ga izpolnm in oddam nato mi pa ta piččka glupa zabije v obraz kao da je pogoj 3 leta izpita... (jst mam izpit neki več k 2 let..) Valda se mal razburm in vprašam kaj si to dovoljo da me izigravajo k norca, ker so mi dal čist druge podatke... Ona pa čist ravnodušno reče da sm zgleda narobe slišu in me enostavno ignorira.. Pol sm šu s kolegi dol mal pogledat kakim ljudem sploh dajo vozt, pa vidš same stare mame in atije k so jim avti celo crkval - fak sm si mislu a zdj ma BMW tako taktiko do potencialnih kupcev al kaj?? Poleg tega so pri Avto aktivu eni najbol nesposobnih ljudi zaposlil k tm sedijo da jim gre cajt, nč se ti pa ne posvetjo..
Glede tega so pr Mercedesu (AC-Intercar) veliko bolj prijazni do strank (pa čeprav te ne poznajo) in omogočajo tut daljše testne voznje po celi sloveniji - skratka dajejo ti občutek da si bog ne pa ena smet k je pršla prosjačt za en avtek... Poleg tega te obravnavajo enako ne glede na tvojo starost, zato kr se zavedajo da majo dans tut mladi keš, BMW pa k da jim je vseen za ta mlade (a ni BMW simbol za mlade voznike??).
Glede na to da je pr men osebno zelo tenka meje med MB in BMW bi se trenutno raje odločil za Zvezdo na nosu.. Nobenmu se pač naum pustu met za norca oz. premladga!!