Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
TYCOON
Nov uporabnik

Kraj: Kamnik

REMUS

Napisal/-a TYCOON Ne mar 09, 2003 6:20 pm

a bo tole držal (homologacija).

Sistemi REMUS so večinoma narejeni iz nerjaveče kovine, imajo triletno garancijo ,športen videz in zvok. :idea: Uvoznik za Slovenijo je poskrbel za homologacijo, tako, da nimate problemov pri opravljanju tehničnega pregleda vozila.

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Ne mar 09, 2003 6:39 pm

to dobiš samo potrdilo o skaldanosti, homologacijo pa opraviš sam

če se ne motim, spet
Slika

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Ne mar 09, 2003 7:45 pm

RegY je napisal/-a:to dobiš samo potrdilo o skaldanosti, homologacijo pa opraviš sam

če se ne motim, spet

za garancijo ne vem tocno, HL opravis sam, na podlagi potrdila, ki ti ga dajo oni. mam: zmontirano prejsnji teden, poziv z LPP na HL pa ta teden. torej: pri HL ni problemov, cena je za 200% visja kot kaksen drug lonc, k ga ne mores HL, ampak mislim da (vsaj za LJ to trdim) razliko pokrijes ze s tem, ko si prihranis 3,2 kazni za neHL dele na avtu... (tut to kazen mam ze...)

LP Qwerty

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po mar 10, 2003 6:36 am

Qwerty je napisal/-a:(tut to kazen mam ze...)

LP Qwerty

:mrgreen: :mrgreen:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po mar 10, 2003 7:23 am

boščika Qwerty... lupčka na noska, da bo bolje sedaj, ko bo homologirana zadevšna (mwa)

:D
Slika

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Po mar 10, 2003 9:26 am

jest imam gor kr en auspuh (noname) no mislem samo zadnji lonec, pa mi ni se nobeden nikol na tehnicnem rekel za kaksno HL

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Po mar 10, 2003 10:15 pm

life4rave je napisal/-a:jest imam gor kr en auspuh (noname) no mislem samo zadnji lonec, pa mi ni se nobeden nikol na tehnicnem rekel za kaksno HL

saj to ti na tehnicnem niti ne tezijo. problem je na cesti s polcijo - predvsem oni izvajajo nadzornad upostevanjem 200.čl.ZVCP in neupostevanje sankcionirajo (25kSIT)

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave To mar 11, 2003 8:03 am

hja samo fora je v tem, da imam jaz se vedno cisto serjski raufnk, samo zadnji lonec je drug, kako naj mi policaj sika kaksen naj bi bil zandji lonec, ce tud na original loncu nikjer ne pise ne znamke ne modela ne nic! no vsaj pri men ni nikjer nic pisalo.
Bil je cisto navaden lonec, ko mi ga je vzel dol, potem mi je dal gor drugega alla Powerfull, in je rekel da ne rabis nobenih papirjev, tko kot ne rabis papirjev, ce ti da originalnemu podoben lonec! Za vse kar ti lahko tezi (kolkr jest vem) je zaradi katalizatorja, pa mogoce ce nimas sredinskiga lonca, pa ce ti prevec ropota, samo na to se ne spoznam kolk decibelov je dovoljenih oz. kako je s tem in kako ti to izmeri) nisem pa preprican...

Uporabniški avatar
mmiki
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a mmiki To mar 11, 2003 9:12 pm

AJz imam na mojem Powerful lonec, pa nisem se imel nobenih tezav. Ne na tehnicnem, ne s policijo.

A od vas je ze imel kdo tezave? Pa to ne mislim zaradi kaksnih doma narejenih loncev, ko se ze na 200m vidi, da jih je neki petletnik delal. Ampak z taksnimi kupljenimi lonci.

LP

Miki
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov