Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Ena pohvala našim plavčkom

Napisal/-a stealth Po mar 14, 2005 11:57 pm

Včeraj sem se vozil po centru Ljubljane in v največji gužvi me na Ajdovščini ustavita dva policaja. Razlog? imel se ugasnjene luči in prižgane meglenke. Malo sva poklepetala, razložil sem mu zakaj je bilo temu tako (moj avto ima pač tko smotano naštimano da če nimaš prižganih "kratkih" ti avtomatično svetijo meglenke, ko pa prižgeš "takratke" se pa meglenke ugasnijo. Sicer obstaja tudi en gumb, ki to regulira sam mi je crknila lučka tako da ne vem kdaj jim mam prižgane :( Morm to popravt. V glavnem sva potem še malo debatirala, njegov kolega je sicer neki pametoval, da nimam original evro tablice, ker ima pač ta črni rob, moral bi imeti pa zelenega , pa se je potem vmešu ta in se postavil na mojo stran - hvalabogu. V prometni mi piše da vozim z očali, ki jih pa jasno nisem imel, ker sem bil pred meseci na operaciji, in še nisem vpisal v vozniško. Na koncu me še opozori da mi 25.5 poteče vozniška (za kar sigurno vem da bi pozabil) Rezultat: ustno opozorilo.
Skratka želim si, da bi bilo več takih policajev na cesti! :)

Jaz sem se iz te izkušnje nauču, da obstajajo tudi ok ljudje v naši policiji. Skor ne morš da verjameš :shock: :-P
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas To mar 15, 2005 12:00 am

kolk je bil friendly cop ca. star ?

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth To mar 15, 2005 12:02 am

Sklepam da tm okoli 25-28. Res sem bil pozitivno presenečn. Model je baje iz Črnomlja.
Dodge Stealth Twinturbo AWD

krentip
Novinec

Re: Ena pohvala našim plavčkom

Napisal/-a krentip To mar 15, 2005 12:52 am

stealth je napisal/-a:prometni mi piše da vozim z očali

Offtopic: verjetno piše v vozniški :P

LP

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Re: Ena pohvala našim plavčkom

Napisal/-a Voith To mar 15, 2005 2:05 am

stealth je napisal/-a:Jaz sem se iz te izkušnje nauču, da obstajajo tudi ok ljudje v naši policiji. Skor ne morš da verjameš :shock: :-P

sj je kr dost takih, sam k uni k so res prasci totalno ocrnijo vse skp.

njihovo delo je njohovo delo, sam ni se pa treba sadisticno izzivljat, kar se kksni kr.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To mar 15, 2005 6:40 am

stealth je napisal/-a:Sklepam da tm okoli 25-28. Res sem bil pozitivno presenečn. Model je baje iz Črnomlja.

Iz črnomlja praviš.....hmmm..... zanimivo.
No, ta je res korektno opravil svoje delo.

Uporabniški avatar
RoZleht
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a RoZleht To mar 15, 2005 6:44 am

jst sm tud enkrat mel prestopni dan na 4leta, k sm obstal na cesti ponoc (avtocesti) brez stroma, pa so prsli pa so pocakal z luckami doklr ni prsla vlecna ...

KREMENKO
Stalni uporabnik

Kraj: GLIH T´M

Napisal/-a KREMENKO To mar 15, 2005 7:10 am

Odnos je važn odnos. Kakršen ti do njega on do tebe.

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE To mar 15, 2005 8:48 am

KREMENKO je napisal/-a:Odnos je važn odnos. Kakršen ti do njega on do tebe.

Se kar strinjam, samo to nekako nažalost ne prime vedno...
Slika

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN To mar 15, 2005 9:16 am

Eni so prav uredu pa se da znjoimi zment oz ti izrečejo sam ustno opozorilo tud men so ga že ene dvakrat za pas, sam mu morš lepo razložit in če je človeški te bo razumel. Eni so pa jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooJ še posebi uni mulci k misljo da su uhvatili boga za jaja. NO dost pluvanja ;)

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban To mar 15, 2005 9:48 am

McLaren je napisal/-a:
stealth je napisal/-a:Sklepam da tm okoli 25-28. Res sem bil pozitivno presenečn. Model je baje iz Črnomlja.

Iz črnomlja praviš.....hmmm..... zanimivo.
No, ta je res korektno opravil svoje delo.

Sej je znano da so belokranjci fejst ljudje. :pij:

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond To mar 15, 2005 10:13 am

Ekrat za spremebo nekateri priznajte, da nardite prekršek pol pa probate zatajit, prdstavlite si, da bi bli vi policaji pa vam en mulc k se ma za ne vem kva teži pa izpodbija vaš dokaz, logično pol je tko k je...

....sam sem naredu nekaj hitrostnih prekrškov, zrelih za pike in sodnika, pa sem vedno priznal in bil sprijaznen na posledice, če sem ga usrov sem ga usrov, no v glavnem nikol niso ble hude posledice, moja vozniška je pa še kar prazna.

Res pa je da na vseke qutra cajte pa na mino prletiš, na gorenjskem se pazite Tržiča k je en tečn polcaj k mu vsi pravjo Šerif, tip dobi popizditis če maš komolec na oknu....tko da je pri njem bolš bit tih pa ti nič ne more....

Uporabniški avatar
soncy
Novinec

Kraj: malo na Vrhniki, večina v Senožetih :)

Napisal/-a soncy To mar 15, 2005 12:28 pm

jst mislm da je večina policajev dobrih, pr man so bli prjazni, pa čeprou bi mogu kazn napisat, je sam opozoru.

Men se tko zdi, da sam en mulc k ma slabo iskušno govori okol kaj so mu hudga naredl, in šir slab vtis okol. Ubistvu si je pa sam kriv z naprimernim obnašanjem npr.
Pohvale pa se pozabjo, ker je to pač njihov šiht, in je dalu tko k more, če pa kj narobe nardi pa takoj šimfat, ker je kršu navamkaj.

Men se zdi da je večina policajev vredu, ker mam neki iskušenj z njimi, in to mladimi, pa so bli čist korektni.

lp soncy
Honda sedan- 6.gen.

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM To mar 15, 2005 3:43 pm

pa saj niso usi zajebani...
odvisno tudi na kakšen njegov dan naletiš
tudi ti se kdaj ustaneš slabe volje tko da bi najraje bil da bi tist dan vsi pomrli in te nebi išče gnjavu
enako je pri policajih
en dan te bo ustavu ti bo tko gnjavu da boš znoru
te bo pa drugič ustavu pa se bosta lahko menla kot da bi od malih nog krave pasla...

mam 2 policaja v familiji pa sta faca...usak reče, noben še ni mel problemov z njima :roll:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To mar 15, 2005 3:58 pm

soncy je napisal/-a:jst mislm da je večina policajev dobrih, pr man so bli prjazni, pa čeprou bi mogu kazn napisat, je sam opozoru.

Men se tko zdi, da sam en mulc k ma slabo iskušno govori okol kaj so mu hudga naredl, in šir slab vtis okol. Ubistvu si je pa sam kriv z naprimernim obnašanjem npr.
Pohvale pa se pozabjo, ker je to pač njihov šiht, in je dalu tko k more, če pa kj narobe nardi pa takoj šimfat, ker je kršu navamkaj.

Men se zdi da je večina policajev vredu, ker mam neki iskušenj z njimi, in to mladimi, pa so bli čist korektni.

lp soncy

:D zihr dobr zgledas. a je kksn dobu cifro? :lol:

js ce bi biu policaj bi zenske pru zato ustavlu, da vidm ce majo trdne antigravitacijske airbage, pol pa sele zarad prekrskov :P

Uporabniški avatar
Mojcka
Nov uporabnik

Napisal/-a Mojcka To mar 15, 2005 5:23 pm

Voith, a mas mogoce oko sokola al bi kr vse po vrsti ustavu? :D

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond To mar 15, 2005 5:38 pm

Mal off topic, a kdo pozna Krasko policisko, zmrm molm da bi me ustavla.....
....tok kokr se je vid je kr luškana...
...ja več takih....in kazen bo postala pravljica...

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy To mar 15, 2005 5:39 pm

Janez Blond je napisal/-a:Res pa je da na vseke qutra cajte pa na mino prletiš, na gorenjskem se pazite Tržiča k je en tečn polcaj k mu vsi pravjo Šerif, tip dobi popizditis če maš komolec na oknu....tko da je pri njem bolš bit tih pa ti nič ne more....

tole se pa ne strinjam stabo ta polcaj je idino pošten če te vstav pa da si korekten do njega je on do tebe v tržiču se raj bojte mladih polcajov tisti so p***e tale šerif pa pa delo opravlja korektno če si korekten do njega če pa mu bos kakšnjo siknu si pa v p***i no sej tko je tud prov je le uradna oseba
jaz sem mu dvakrat prletu v radar pa me je zmeraj spustu tukaj drzi pravilo bod korekten pa bo on korektn do tebe

Uporabniški avatar
soncy
Novinec

Kraj: malo na Vrhniki, večina v Senožetih :)

Napisal/-a soncy To mar 15, 2005 9:37 pm

Tuki tut za policistke govorijo da so zajebane, pa so ubistvu sam poštene. Nekateri mladi pa si hočjo pač pike nabirat s tem k so strogi pa zajebani.
Res odvisn kašn odnos jim pokažeš, pa kašne vole so..so pač normalni ljudje.

ah Voith ti bi se sam zajebavu...policajčki so vredu, tut delajo pošteno, se pa najdejo izjeme, tko k pr vsakm drugm šihtu.

lp soncy
Honda sedan- 6.gen.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov