pele je napisal/-a:Trenutno vozim avto iz koncerna VW in sem zelo zadovoljen z menjalnikom( z drugimi stvarmi ne tako).Kupujem nov avto in preiskusil sem Toyoto, Hondo,Mitsubishija in pri nobenem od teh se ne menja tako kot pri VWju.Mogoče se je pa treba navadit.Zanimajo me predvsem iskušnje od tistih , ki ste prešli iz VW na "japonce"
Mrcina je napisal/-a:pele je napisal/-a:Trenutno vozim avto iz koncerna VW in sem zelo zadovoljen z menjalnikom( z drugimi stvarmi ne tako).Kupujem nov avto in preiskusil sem Toyoto, Hondo,Mitsubishija in pri nobenem od teh se ne menja tako kot pri VWju.Mogoče se je pa treba navadit.Zanimajo me predvsem isku�nje od tistih , ki ste pre�li iz VW na "japonce"
Ma je hudič, res, prej na renoju mi predvsem druga ni �la, sedaj japonec me matra četrta, da ne govorimo o zastavi, tam je bila največji problem peta (ker je ni bilo![]()
Koje teme!!!!![]()
![]()
![]()
Tebi, ki ima� probleme pa priporočam bicikl s shimano prestavami, bo �e najbolj�e...
LP mrcina
pele je napisal/-a:A veš Pille ,če maš žensko ,ki se dobr " mena" vprašanje kako boš zadovoljen s frišno ,ki se slabo .... Mogoče se navadiš?
pele je napisal/-a:Trenutno vozim avto iz koncerna VW in sem zelo zadovoljen z menjalnikom( z drugimi stvarmi ne tako).Kupujem nov avto in preiskusil sem Toyoto, Hondo,Mitsubishija in pri nobenem od teh se ne menja tako kot pri VWju.Mogoče se je pa treba navadit.Zanimajo me predvsem iskušnje od tistih , ki ste prešli iz VW na "japonce"
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov