Hehe Clementino po tvojem opisu avtomobilov potemtakem odpade hitri in so fantje samo zelo drzni. Meni se takšen stil tekmovanja po ravninah tudi ne dopade. Japonski street racerji majo to malo bolje organizirano. Oni tekmujejo po hribovskih cestah in imajo tako imenovane dvoboje "battle" kjer se pomerita dva najboljša voznika- eden iz ekipe lokalnih patriotov in eden iz ekipe izzivalcev iz drugega kraja in potem vozita downhill ali pa uphill odvisno od avtomobilov in razmer, ostali se pa postavijo ob pot in poročajo če prihaja kakšen avto, te dirke so ponavadi pozno ponoči. Japonska mladina ki je malo bolje stoječa si brez problema privošči kakšen star malo boljši športni avto ala Nissan 200 SX, Nissan Silvia, Mitsubishi Eclipse, Nissan S13 in S14, Toyota MR2 (najdejo se pa tudi še bolj bogati s kakšno Mazdo RX7, Lancer EVO-tom ali Nissanom Skyline) , potem pa se s temi avtomobili v dokih učijo slajdanja in driftanja za te dirke. Najbolj znan Japonski street racer je Keiichi Tsuchyja bolj znan kot drift king. Sem gledal par videoposnetkov teh dirk in zgleda zelo zanimivo, ne pa fast and the furious to je sam za glupe Američane in za smejat.
Aja pa še en link, da ne boste rekl da sem si zmislu:
http://www.j-cars.net/culture-1.htm[Sporočilo uredil/a Mitsu na dan 02.06.2002 ob 22:28 GMT]