Turbobitch je napisal/-a:Ej čaki petka je najlepša. Ma vseen mi je ker avto vm je najlepši, v tem je fora. Na jetra mi gre ka me kdo hoče prepričat - seveda neuspešno - da je kkšn drug avto lepši. Sej je lapo da poveš ker avto ti je najlepši, ampak tuki se pa tudi debata konča. Pa drgač ni smešna tema, nej nebi bla.
Turbobitch je napisal/-a:Bom raj tuki pisou..
Na jetra mi gre da vsi neki misljo kva so okolju prijazni, samo zadostni, psihiatri
ka misljo da so najbolj pametni in ne vem kaj še , da men govorijo kako nej se
obnašam, kaj naj počnem in zakaj sem slabši od njih. Avto je pač najboljši in ga nebi
zamenov za nobenga, sploh ne za cliota, ker je pač petka najlepši in najbolj hud avto na svetu! Je pa res lepo kdaj ko kkšn z enmu hudim avtom misl kva je pa ga ti z petko
pustiš 100km za sabo. Sam ne rečt da mam prevelk EGO, ka niste nakateri čist nič
drugačni. Če ste pa tud prou. Pa bodo spet rekl, tak avto ma sam zato da ma veči ego. Avto mam zato, ker je najbolj hud avto na svetu. Pa če biu mel 100 miljonov pa bi jih 100 miljonv zapravu za ta avto. Če bi hotu dirkat pa se važt bi kupu kkšn drug avto ka bl leti sam ka so vsi tooooook grši kot pa moja p*****a.
Še en nasvet: pustite mene, moje možgane, moja dejanja in predvsem mojo prasico
ven iz vaših pogovorov. Ka rajš vidm da negativne izjave zadržite zate. Če vam kej ni všeč drugim govorte, pa puste mene primeru, ker najbolj sovražim tiste ki se vmešavajo nekomu v življenje.
Golfy je napisal/-a:stari ejga ne se sekirat, boli te kaj mislijo 70% je itak foušija
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov