maniaxxx je napisal/-a:mam hyundaia sam to ni pomembn. je brat mel 1.4 16v pa je razen tega da so šle vse tuljave, da ni smel sedeža premikat da se mu airbag ne bi sprožil, da mu je levo steklo ven padlo v desnem pa elektrika ni delala, pa še par nepomebnih malenkosti blo vse ok. motor je res poskočen in varčen sam muh ma pa mali milijon. aja pa zadnje bremze se rade zataknejo pol pa maš neprimičnino...no zato sem rekel da je pač renault...če si tko hazarderske sorte ti ga priporočam..lahk da boš mel srečo pa bo vse ok...ja pa pecikl mam tud :P :P
Blinder je napisal/-a:Dobar dan!
Zanima me kaj pravite o tem avtu; tolko cliotov ki je ni vrag da se ne bo nasel kdo ki lahko kaj pove?
lp
car_freak je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Dobar dan!
Zanima me kaj pravite o tem avtu; tolko cliotov ki je ni vrag da se ne bo nasel kdo ki lahko kaj pove?
lp
Kupil sem malo rabljenega Cliota 1.6 16V l.99 3V. Avto je letel kot sneta skera, pospeski tudi. Npr. VW Passat 1.8T je na semaforju ostal zadaj! Nisem imel nobenih problemov, ce odstejem, da sem po treh dneh lastnistva naredil totalko, vendar sem ga potem zrihtal. Sedezi so bili ful sportno naravnani, amortizerji so bili original ze sportni. Sem gledal potem po katalogih in sem videl, da so posebej amortizerje vgrajevali v te modele.
V glavnem BP.
soso je napisal/-a:afro_ je napisal/-a:Zmogljivosti: malenkost manj kot 205km/h po števcu![]()
![]()
![]()
pa pozabil si napisat kolko je bil naklon ? LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov