Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
BAGI
Nov uporabnik

Kraj: Jesenice

Zakoni !!??!!

Napisal/-a BAGI Sr mar 12, 2003 8:24 pm

:roll:
tko je zdej to. jest sem šel dans po nakupih za tretjo zavorno luč. kupoval sem jo pri enmu znancu pa je reku da jih sploh več ne prodaja, da je folk nazaj hodu k so jih zmontiral pol pa niso skoz tehničnga pršli. kao da lohk zmontiraš gor sam tako k jo direkt na šipo prlepš in se ne sme odbijat svetloba nazaj v avto. pa še ta finta, da morš vse dodatke, baje tud tretjo zavorno luč, če ni že original, homologirat!! a kdo kej ve o tem???
kaj a pol je res treba dat vse homologirat???

pa še ta vprašane, jest mam sicer navadnga cliota pa mam gor original felge od renaulta z 195/50/15 a morm to tud homologirat?? kao zarad mer gum, k baje če maš original felge ni treba!
Hvala za komentarje
:P :P
Clio I(Kenwood+Pioneer)

Uporabniški avatar
BESTJA
Nov uporabnik

Napisal/-a BESTJA Sr mar 12, 2003 8:35 pm

Jeb**** so eni spet brihtn. Pri nas pa res z vsake stvari piz*** naredijo. Do včeraj si lahko na avtomobilih videl vse mogoče in nemogoče zadeve pa nikome ništa, danes te zaje*** za ogromno stvari in hočejo homologacijo, jutri, če bo šlo tako naprej, boš pa v avtu lahko obesil samo tisto dišečo smrekco, ki bo imela za en fascikel papirjev o ustreznosti. :twisted:
HITRA BRZINA - GVIŠNA SMRT

Qwerty
Uporabnik

Re: Zakoni !!??!!

Napisal/-a Qwerty Sr mar 12, 2003 8:38 pm

BAGI je napisal/-a::roll:
tko je zdej to. jest sem šel dans po nakupih za tretjo zavorno luč. kupoval sem jo pri enmu znancu pa je reku da jih sploh več ne prodaja, da je folk nazaj hodu k so jih zmontiral pol pa niso skoz tehničnga pršli. kao da lohk zmontiraš gor sam tako k jo direkt na šipo prlepš in se ne sme odbijat svetloba nazaj v avto. pa še ta finta, da morš vse dodatke, baje tud tretjo zavorno luč, če ni že original, homologirat!! a kdo kej ve o tem???
kaj a pol je res treba dat vse homologirat???

pa še ta vprašane, jest mam sicer navadnga cliota pa mam gor original felge od renaulta z 195/50/15 a morm to tud homologirat?? kao zarad mer gum, k baje če maš original felge ni treba!
Hvala za komentarje
:P :P

res je. vse kar ni original mors dat HL. met moras potrdilo proizvajalca o skladnosti s slovenskimi ali evropskimi standardi (atest po domače), nekateri pravijo da tudi račun in potrdilo o strokovni montazi. a po mojih izskusnjah: samo potrdilo o skladnosti. na nekaterih tehnicnih prides cez BP, mal druga zgodba pa je na cesti s policaji. 25kSIT. mal preber moje poste za nazaj, so mi nabil kazen, sem se kregala, nakar so mi se izpit vzel...

pa HL lohk delas le v MB ali v LJ (LPP, Celovska). Niti ni draga rec, par bucksov. vsaj za felge: probi nek staknt to potrdilo...

Uporabniški avatar
BAGI
Nov uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a BAGI Sr mar 12, 2003 8:45 pm

bom probu nek staknt ta papir, bomo vidl.

sam je res svinjarija kr delajo!!!!!!!!! :evil:
Clio I(Kenwood+Pioneer)

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Sr mar 12, 2003 8:53 pm

BAGI je napisal/-a:bom probu nek staknt ta papir, bomo vidl.

sam je res svinjarija kr delajo!!!!!!!!! :evil:

tut men sploh ni vsec, niti najmanj, ampak, k smo zacel pred leti z naso slovenijo, so tut tezil: telefoni so moglk atest met, uni iz njemacke niso bli ok itd... mar bi v nasi ljubi jugi ostal...

lp qwerty

ps: vidm da si iz jesenic, ne vem kako je pri vas, ampak v LJ kr ornk tezijo okol tega (no, vsaj po mojih izk.)

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr mar 12, 2003 9:51 pm

Bomo videli, kako se bodo zadeve odvrtele v mesecu ali dveh... drugače pa vse Avtomobilizem.com člane lahko povabimo na počasen ogled Slovenske ceste v Ljubljani :)

Qwerty
Uporabnik

Napisal/-a Qwerty Sr mar 12, 2003 10:58 pm

ice je napisal/-a:Bomo videli, kako se bodo zadeve odvrtele v mesecu ali dveh... drugače pa vse Avtomobilizem.com člane lahko povabimo na počasen ogled Slovenske ceste v Ljubljani :)

zakaj pa slovenske?

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr mar 12, 2003 11:17 pm

štrajk? :D
Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Če mar 13, 2003 7:27 am

reku si da so original od renaulta... ce so od clia pogojno ni treba ce so od drucga je treba.... npr... ce ti pise v prometni max 14' poj mors pa ni vazn a je blo za kerga clia predviden 20 col... ok ?
V8 POWER

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Če mar 13, 2003 8:22 am

mah to so buce, kdo ti bo tezil zarad zadnje zavorne luci, pa homologacije... kr neki, pa tud feltn ti ni treba homologirat, samo mere morajo bit ustrezne tvojemu avtu, drugac ti nima pa noben kaj tezit za Hl pa za strokovno montazo... ce ti bo kdo na tehnicnem tezil al pa slucajno kaksen policaj ga kr mirno posl nekam!

Uporabniški avatar
mini2206
Nov uporabnik

Kraj: prevalje

Napisal/-a mini2206 Če mar 13, 2003 9:28 am

ma folk saj to je noro
očitno bom mogu jzt minija v avstriji registrirat da bom prišu skoz
noro :noro
:x lp mini :x
I love my mini

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Če mar 13, 2003 9:31 am

mah neupam pomislt kaj bo cez ene 4 leta.. kasne vse papirje bo treba met..
tko da ce bos ksnmu pokazal papire in reku lej kaj mam.. in ko bo tip prebral bo prasov... stari ti si res car k mas JEDRSKO ELETRARNO ( vsa dovoljenja za hrub, varno okolju, ) brezveze.. nakonc bomo mel namest prometnih ze bukle in bo LEPA VEZAVA papirjev del tuninga !
V8 POWER

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Če mar 13, 2003 9:37 am

Qwerty je napisal/-a:zakaj pa slovenske?

No ja, Celovške, Dunajske.... ti izberi :-)

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Če mar 13, 2003 9:47 am

:har :noro hehehe, se dobr da sem v tiskarski stroki :)))) :P
Preverjanje prometa cez 4 leta
P: Dober dan!
J: Dober dan gospod policist!
P: Voznisko, prometno in homologacijsko knigo prosim
J: Izvolite prometno in voznisko, homologacijsko knjigo imam pa odzadaj na prikolici, samo trenutek prosim...
P: Policist po 20min: Gospod od strani 2500 pa do 2567 vam manjkajo listi?!
J: Res? , sem delal neke modifikacije, oz. zarnice zarometov sem menjal na pooblasecnem servisu, pa mi je morda pri vpisovanju v HL knigo o strokovni montazi zarnic, mojster pozabil vstaviti doticne strani!
P: Jah kaj morem zakon je zakon, kaznovati vas moram! To bo sodnik za preksrske in odvzem vozniskega dovoljenja! Pa prosim ce si odstranite registrske tablice...

hehehe

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Če mar 13, 2003 10:06 am

kromane cifre strani listov :)
V8 POWER

Uporabniški avatar
Haby
Stalni uporabnik

Kraj: CE-LJ

Napisal/-a Haby Če mar 13, 2003 11:09 am

life4rave je napisal/-a::har :noro hehehe, se dobr da sem v tiskarski stroki :)))) :P
Preverjanje prometa cez 4 leta
P: Dober dan!
J: Dober dan gospod policist!
P: Voznisko, prometno in homologacijsko knigo prosim
J: Izvolite prometno in voznisko, homologacijsko knjigo imam pa odzadaj na prikolici, samo trenutek prosim...
P: Policist po 20min: Gospod od strani 2500 pa do 2567 vam manjkajo listi?!
J: Res? , sem delal neke modifikacije, oz. zarnice zarometov sem menjal na pooblasecnem servisu, pa mi je morda pri vpisovanju v HL knigo o strokovni montazi zarnic, mojster pozabil vstaviti doticne strani!
P: Jah kaj morem zakon je zakon, kaznovati vas moram! To bo sodnik za preksrske in odvzem vozniskega dovoljenja! Pa prosim ce si odstranite registrske tablice...

hehehe

Al pa:
P: Gospod v hom. knjigi vam pise da imate homologirano diseco smrecico z vonjem pomarance, v vozilu pa imate vonj po limoni. To bo kazen 25k in odvzem reg. tablic :D :D
Slika
Se policaja pogovarjata o storilcu prekrška:
"Ti, a ga kaznujeva?" pravi prvi drugemu.
Drugi pa pravi: "Brez veze, sej vidiš, da je Celjan"

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Napisal/-a WhiteCell Če mar 13, 2003 11:24 am

:noro :noro :noro :noro :noro :noro
V8 POWER

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Če mar 13, 2003 1:38 pm

Haby je napisal/-a:Al pa:
P: Gospod v hom. knjigi vam pise da imate homologirano diseco smrecico z vonjem pomarance, v vozilu pa imate vonj po limoni. To bo kazen 25k in odvzem reg. tablic :D :D

:noro :rofl :noro :rofl :vc

Še malo, pa bo to :evil:

Uporabniški avatar
Kiri
Novinec

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a Kiri Če mar 13, 2003 2:03 pm

life4rave je napisal/-a:P: Policist po 20min: Gospod od strani 2500 pa do 2567 vam manjkajo listi?!

A resno misliš da bo POLICIST po 20 min!!! do 2500. strani pršu :lol: :lol: ...pomoje bo en teden rabu da bo naslou prebral :wink: ...če mene prašaš bojo začel take homo. knige s slikcam delat :wink: :lol: :lol:
Pa brez zamire ne :wink:
LP Kiri

life4rave
Novinec

Napisal/-a life4rave Če mar 13, 2003 3:03 pm

Kiri je napisal/-a:
life4rave je napisal/-a:P: Policist po 20min: Gospod od strani 2500 pa do 2567 vam manjkajo listi?!

A resno misliš da bo POLICIST po 20 min!!! do 2500. strani pršu :lol: :lol: ...pomoje bo en teden rabu da bo naslou prebral :wink: ...če mene prašaš bojo začel take homo. knige s slikcam delat :wink: :lol: :lol:
Pa brez zamire ne :wink:
LP Kiri

To ti BIMMERJU povej :P :twisted: :D
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov