v katerem je napisal da poleg avta prodaja še ne vem koliko rezervnih delov pa ne vem še kaj in sm ga poklical ter se zmenil za ceno in mu rekel da mu sporočim...čez kako urco ga kličem da pač pridem iskat kar je bilo zmenjeno in nisem nobenega dobil na telefon... potem sm poklical zvečer ko se je kao oglasil brat in rekel da je pač lasnik telefrona nekje drugje in je pustil tel doma...no pa sm danes še enkrat poklical in pač reku da kličem glede oglasa in mi človek reče da za kateri oglas da on ne ve nič o tem oglasu in ko mu rečem da sm z njim govoril 2 dni nazaj mi reče da je zdej na novo dobil tole številko???? fak ej...kaj je s tem folkom??
ma pust ga , veš da je pedr tipson si je zihr spremislu al pa je od koga večjo ponudbo dobil in ga ni v hlačah, da bi to povedal. jao, kakvi idioti so :P
LP S.
www.spletnideli.si - avtodeli za vsa vozila
ja ja preveril...tel je sigurno bla prava...kr sm klical iz mojga tel in se ni javil in potem sm uzel še ta druzga ki ga mam za simobil in iz tega klical in se je javil in mi rekel kar sm pač gor napisal....
mu ne morem rečt drugega kot klošar...usaj da bi dal koga druzga na tel da ne bi opazil da je isti naglas pa glas in bi mogoče še res pomislu da je človk prodal tel ma tko??... sej kot sm reku klošar nič drugega...
pizdarija je največ v tem kr sm si preko strica zrihtal caddya za prevoz vseh reči kr sm iz kp tale pa je reku da je iz okolice nove gorice...v mojo fiesto pa nebi spravu vsega kar piše tam...
pugi405 je napisal/-a:Ja. Čuvaj se nategatorjev. Jaz sem na enega takega KRETENA že naletel.
za kaj se je šlo in kako se je končalo??
a je kdo tko prijazen pa mi naredi uslugo??? kaj ga lahko kdo pokliče pa vpraša za kose pa napiše tukli gor kaj je rekel?? kr meni je rekel ceno 20jurjev in seveda sm bil takoj za:)))
hvala...
Sej je v zabavnem kotičku že odprta tema čist zgori z naslovom avto.net .
Tm je čuda linkov na čudne oglase, sam jih je velim že izbrisanih na avto.netu