Brr, torej trgovina je v Skofji Loki (če še?!?) in sicer:
- če prideš iz smeri Kranja, zaviješ dol po klancu v stari del Škofja Loke, ko prideš čez most, je na tvoji levi kot mali trg ali veliko dvorišče in tam se nahaja trgovina v prvem nadstropju ene hiše
- delavnica je pa v Zgornjih Bitnjah in sicer, če se pelješ spet iz Kranja proti Šk. Loki, mimo "popravila loncev", še prej mimo Talona, imaš ob cesti postavljene tablo na kateri je veliko firm (table so tko, 60 cm široke, 20 cm visoke, vsega skupaj jih je ne vem reciva 10, in FAZER ima vijolčni napis, tam zaviješ notri, torej za tablo.
Po 50 m, prideš do "križišča" oz. razpotja, se držiš levo, potem pa ne moreš zgrešit.
Cifro imam od Mitje osebno, ampak ne morem njegovega GSMa okoli talat, glej telefonski imenik. Naslova itak nimam.
Kaj je novega oz. starega ne vem, ker jaz sem avto pred 3 leti skupaj vrgel (torej celotna dodatna oprema), od takrat pa samo 2xkrat naročil še preko kleparja extra veke za luči (ki so mi jih pokradli ali pa so dol padle, prej prvo).
Aleš
DrSergioDJ pravi:
alesh: kje tocno je ta Fazer? Tko..kak cifra al pa naslov bi bil kul, k iscem podaljske odbijacev pa se kej za bravota

hvala