Blacky je napisal/-a:Odločam se za nakup Honde, ampak res nikogar ne poznam, da bi mi dal par nasvetov glede te znamke.?
Blacky je napisal/-a:Odločitev bo težka, ker je dizel 6 Mio...bencinar pa 5 Mio. Razlika je očitna, pa vse je odvisno od cenitve mojega dve leti starega avtomobila. Zdej mi prodajalci sicer ponujajo ta servis paket in mogoče je to res kar ugodna varjanta, glede na to da na leto naredim 30.000 km.
Blacky je napisal/-a:Ja jest iz tujine nebi vzela avta, ker sem mela pred kratkim priložnost videt kako uvoženim avtom veselo števce vrtijo (in pazi to: BMW, Audi....).Pol ga pa kup!?
Blacky je napisal/-a:Ja jest iz tujine nebi vzela avta, ker sem mela pred kratkim priložnost videt kako uvoženim avtom veselo števce vrtijo (in pazi to: BMW, Audi....).Pol ga pa kup!?
petra je napisal/-a:iz izkušenj: vsi bližnji, ki so imeli honde, so jih prodali, vzroka ne vem. sicer smo pa pri nas imeli grozne težave z mašino. avto je imel resda velik kilometrov, ampak v slabih 10 letih je vozil s tremi mašinami, vsake tri leta je crknila mašina...![]()
lahko je bilo samo naključje, ampak se mi zdi da je to potem zelo veliko naključje, da so takole krepale.
karkoli boš že nabavil, ti samo želim, da ti bo služilo in boš zadovoljen!
petra je napisal/-a:iz izkušenj: vsi bližnji, ki so imeli honde, so jih prodali, vzroka ne vem. sicer smo pa pri nas imeli grozne težave z mašino. avto je imel resda velik kilometrov, ampak v slabih 10 letih je vozil s tremi mašinami, vsake tri leta je crknila mašina...![]()
lahko je bilo samo naključje, ampak se mi zdi da je to potem zelo veliko naključje, da so takole krepale.
karkoli boš že nabavil, ti samo želim, da ti bo služilo in boš zadovoljen!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov