Pro2Type je napisal/-a:Mi lahko kdo pove kdo oz katero podjetje je uvoznik za K&N filtre, in če bi se dalo kak mail dobit al pa telefonsko!
Najlepša vam havla že v naprej!
LP- TIM
INFINITI je napisal/-a:Pro2Type je napisal/-a:Mi lahko kdo pove kdo oz katero podjetje je uvoznik za K&N filtre, in če bi se dalo kak mail dobit al pa telefonsko!
LP- TIM
Sicer nimam ampak jaz sem ful razočaran nad njihovimi filtri - premisli
renault19 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Pro2Type je napisal/-a:Mi lahko kdo pove kdo oz katero podjetje je uvoznik za K&N filtre, in če bi se dalo kak mail dobit al pa telefonsko!
LP- TIM
Pol pa utemelji zakaj, ker sem jaz namrec zelo zadovoljen
RegY je napisal/-a:renault19 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Pro2Type je napisal/-a:Mi lahko kdo pove kdo oz katero podjetje je uvoznik za K&N filtre, in če bi se dalo kak mail dobit al pa telefonsko!
LP- TIM
podpis
Zzooommm je napisal/-a:RegY je napisal/-a:renault19 je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Pro2Type je napisal/-a:Mi lahko kdo pove kdo oz katero podjetje je uvoznik za K&N filtre, in če bi se dalo kak mail dobit al pa telefonsko!
LP- TIM
podpis
podpis
Pugi je napisal/-a:Vrjetno večina vas, ki ste sprobali KN filter ni sprobala kaj veliko drugih. Lahko sam rečem, da teli oljni KN so tko tko pejnovrt pa dreknapalc. Nobenga preformansa samo zvok... Ko boste enkrat mel par filtrov za primerjat se pa lepo vidi razlika. Sploh med suhimi in oljnimi. Sicer pa ni to taka bistvena razlika, bi pa zih znoru, če bi se mi plata odlušla kot infinitiju...
Pugi je napisal/-a:Vrjetno večina vas, ki ste sprobali KN filter ni sprobala kaj veliko drugih. Lahko sam rečem, da teli oljni KN so tko tko pejnovrt pa dreknapalc. Nobenga preformansa samo zvok... Ko boste enkrat mel par filtrov za primerjat se pa lepo vidi razlika. Sploh med suhimi in oljnimi. Sicer pa ni to taka bistvena razlika, bi pa zih znoru, če bi se mi plata odlušla kot infinitiju...
ziga24 je napisal/-a:...kaj pa pravite na Sprintfilter iz poliestrskih vlaken?
http://www.technoracing-sp.si/1/sprintfilter/kd2.html
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov