Zanimal sem se tudi za Seat Ibizo in sicer 1.9 Tdi z Sport opremo vendar so mi rekli da je ni več v prodaji in da pride ven nova ki pa bo dražja kod sedanji model!
Ravno tako sem se zanimal za Citroen Saxo Vts ki so mi tudi rekli da se ne proizvaja več!
Clio pa mi ni po obliki všeč in še cenovno ni tako ugoden!
Z peugeotom 206 S16 pa je tako : osnovna cena 2.941.000 sit z vso opremo razen klime (doplačilo za avt. klimo + atermično vetr. steklo : 211.800 sit) in metalne barve (50.300 sit)! jaz pa bi seveda vzel črno barvo in doplačilo za črno barvo je 24.200 sit!
Sem pa gledal en model v eni avto hiši ki prodaja rabljena vozila da ima peugeot 206 model GTI z vso možno opremo (4 air bagi, avt.klima, metalna barva, meglenke...), ki je letnik 2001 in ima prvo registracijo narejeno leta 2002 v februarju, z 7100 narejenimi km in je 3.050.000 sit!
Vedno več mi poslaja všeč ta Peugeot 206, kajti z njim za ta denar dobim vso opremo pa še dosti močen je motor ( čisto dovolj je 137 Km za naše ceste

vsaj zame

)
Gledal pa sem tudi VW Golfa 4 osnovno verzijo z osnovno opremo ki pa je okrog 2.8 milijona če se ne motim!
Tako da...bomo vidli => verjetno peugeot 206 S16