Lep pozdrav vsem !
Zanima me ce kdo ve oz. ima izskusnje z uvozom avtomobila iz Švice. Ker kot veste Švica ni v evropski uniji - ali je zarad tega postopek daljsi bol zapleten in ali bi mi povrnali davek na vozilo . Hvala vsem
Ja to bi tut mene zanimal k mam gor sorodnika k se bavi s prodajo teh avtov pa bi mi lahko zrihtu ksn kul avto sam tut jst ne vem kako je z uvozom a nama lahko kdo to razlozi??? HVALA!! Lp!
Kolikor vem so tam avtomobili poceni. Moj sosed je kupil tam Mitsubishija pickup 4x4 z dvojno kabino (slika: http://avto.over.net/slike/7/1024-pickup-03.jpg) in je dal manj kot 4 M SIT, vendar ga vozi s švicarskimi tablicami.
Zadnjič spremenil Mumbley, dne To apr 26, 2005 12:48 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
glavni problem je ker majo švicerji nižjo stopnjo davka mislim da okol 6-7%. Mam pa jst strica gorih ko prodaja avte tak da če bi rabu kdo kej naj me kontaktira na Pm
YAKUZA je napisal/-a:glavni problem je ker majo švicerji nižjo stopnjo davka mislim da okol 6-7%. Mam pa jst strica gorih ko prodaja avte tak da če bi rabu kdo kej naj me kontaktira na Pm