šmeks je napisal/-a:ubistvu če ga boš mel na suhem ter nevlažnem prostoru,pol pust tko kot je,samo pokrij ga z cunjo pa bo...
plazydor je napisal/-a:Kakšnega butca bi že lahko nasral z WD40, vendar jaz sem resno vprašal.
_Jerry_ je napisal/-a:D.J. je napisal/-a:Ali pač...fotr bi ga rabu(stratus 2.0)
Ja, saj se mi je kar zdelo, da bo kdo kaj takega napisal :P Ti avtomobili so pac sramota za amerisko avtomobilsko industrijo, v bistvu je tema prakticno vse, kar je manjse od V6 in prihaja cez luzoA mu je zaribal? Kaj se je zgodilo?
plazydor je napisal/-a:Jaz sem zelo zadovoljen z Neonom. Dobro gre, mali pije in še dele dobim skoraj povsod.
_BANDIT_ je napisal/-a:Lahko tud namesto WDja skozi luknje za svečke naliješ v vsak cilinder malo olja, mal obrneš zadevo, še enkrat mal naliješ pa je to to.
Tud če bi olje nalil zgoraj skozi sesalni kolektor nebi blo nič narobe, seveda moraš pa motor malo presukat, da se vse namaže z oljem.
Potem pa recimo na pol leta mal obrneš motor (obrneš jermenico od glavne gredi recimo za pol obrata), da ti ne bo prijel v obročkih, pa je to to.
Aja, pa če imaš še možnost, bi bilo fino naliti malo antifriza vsaj v vodno pumpo in malo zavrteti, da se podmaže, če ne ti bo po vsej verjetnosti spustil semering na pumpi takrat, ko boš ta motor spet hotel uporabiti.
monster_d je napisal/-a:Se strinjam.
Wd je bolj tekoci in prej stece dol, oz izhlapi al kakorkoli.
olje se pa prime na stene.
Ce z njim namazes blok motorja bo po par dnevih ze skoraj suhi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov