Blacky je napisal/-a:Ja prosim če ga vprašaš za povprečno porabo, kako je z 1.6 v klanec? Zakaj imam občutek, da mu tut konji ne pomagajo(bojim se da bom samo šaltala)?
Blacky je napisal/-a:Ja sem se bala, da je poraba sicer majhna, ampak avto je pa res pretežak za kakšne hitre premike. Kar se tiče km na leto, ni panike ker jih naredim približno 20.000. Sama notranjost me ne moti, kar se tiče prostora. Bolj me skrbi motor in njegova vzdržljivost.
Liong206 je napisal/-a:1.6 HDI v 407 ima 110KM. Ta motor je popolnoma enak kot v 307, kjer se izkaže kot odličen motor, majhna poraba, dobri pospeški, v klanec se odlično odreže brez nepotrebnega šaltanja.... Kako pa se odreže v 407 pa nevem, sem ga vozil samo s tamočnim dizlom, samo pomoje ne more bit slab..
McLaren je napisal/-a:Liong206 je napisal/-a:1.6 HDI v 407 ima 110KM. Ta motor je popolnoma enak kot v 307, kjer se izkaže kot odličen motor, majhna poraba, dobri pospeški, v klanec se odlično odreže brez nepotrebnega šaltanja.... Kako pa se odreže v 407 pa nevem, sem ga vozil samo s tamočnim dizlom, samo pomoje ne more bit slab..
Točno to. Ta motor je enako močen kot stari 2.0 hdi v 406. Mamo slednjega pa je za normalno vožnjo kul.
_Jerry_ je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:Liong206 je napisal/-a:1.6 HDI v 407 ima 110KM. Ta motor je popolnoma enak kot v 307, kjer se izkaže kot odličen motor, majhna poraba, dobri pospeški, v klanec se odlično odreže brez nepotrebnega šaltanja.... Kako pa se odreže v 407 pa nevem, sem ga vozil samo s tamočnim dizlom, samo pomoje ne more bit slab..
Točno to. Ta motor je enako močen kot stari 2.0 hdi v 406. Mamo slednjega pa je za normalno vožnjo kul.
Pa sploh ne. Ceprav je najvecja moc, ki jo motor producira, enaka pri 1.6 in 2.0 literskem turbodizlu, se ta dva motorja se kako razlikujeta. Razlika se kaze v NAVORU. Ce nocete prestavljat kot zmesani, izberite motor z vecjo prostornino. Sploh za tako tezke karoserije, ki jih delajo zdaj (varnost tako ali drugace zahteva svoj davek), je se 2.0 premalo, kaj sele 1.6
Tovarne enostavno izkoriscajo tehnicno nevednost kupcev in ti so si za svojo naivnost cisto sami krivi, ce prej ne vprasajo na forumih, kot je tale naprimer...
Cloveska neumnost je pac brezmejna
in trgovska pokvarjenost ravno tako
Ne bodite ovce, lepo vas prosim... fuj to!
_Jerry_ je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:kup 1.6 HDI,nared ene 1000km pol pel pa čipatpa je problem rešen..case closed
![]()
Preden ti napisem odgovor, mi pojasni, ali si tole resno mislil ali ti je samo dolgcas in pises kar nekaj tja v tri dni?
rok46 je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:kup 1.6 HDI,nared ene 1000km pol pel pa čipatpa je problem rešen..case closed
![]()
Preden ti napisem odgovor, mi pojasni, ali si tole resno mislil ali ti je samo dolgcas in pises kar nekaj tja v tri dni?
malo za šalo ,malo za res,je pa tud dougcajt mal ja,tud to je res :P
LP
Templar je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:kup 1.6 HDI,nared ene 1000km pol pel pa čipatpa je problem rešen..case closed
![]()
malo za šalo ,malo za res,je pa tud dougcajt mal ja,tud to je res :P
LP
Super, čipal bi že tak navit motor......
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov