Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

P206-odsevniki pri homolomo

Napisal/-a krt206 Pe apr 29, 2005 3:50 pm

NASLOV TEME SM MAL SPREMENIL, SE PA LEPO NADALJUJE

Sedaj me zanima, kje bi lahko, razen, da bi jo naročil v a3m, dobil zadnjo rdečo žarnico za zadnjo meglenko, saj rabim za homologacijo prozorne meglenke.
Pa še zanima me, če morm nujno nalept odsevnike na avto, ko bom homologiru luči.

hvala
Zadnjič spremenil krt206, dne Sr maj 04, 2005 5:27 pm, skupaj popravljeno 2 krat.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Pe apr 29, 2005 3:56 pm

Pro-car al pa Technoracing,za druge ne vem.
Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Pe apr 29, 2005 4:20 pm

killah bee je napisal/-a:Pro-car al pa Technoracing,za druge ne vem.

kaj pa FAZER :-P

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Napisal/-a krt206 Pe apr 29, 2005 4:39 pm

ok, najlepša hvala

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Pe apr 29, 2005 9:18 pm

Techno racing oz. Pipa racing v Kranju je drag pa še homologacij vseh nima :!: :!: :!:
No pa zravn tuning opreme prodaja še pipe ali pravilno slovensko rečeno mešalne baterije ,sam nebi vedu kake kvalitete ker je ena leva Italjanska firma :roll: :twisted:

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Napisal/-a 1.8T So apr 30, 2005 1:34 am

...in ko v pipa racingu vprasas za karkoli, kar jim ni jasno, te zacnejo obravnavat kot napol kriminalca. Jaz sem samo za tezo Toora felten vprasal....

/jan

Uporabniški avatar
primozbogovic
Nov uporabnik

Kraj: KK

Napisal/-a primozbogovic So apr 30, 2005 2:00 am

http://www.technoracing-sp.si/

Sm pri njih kupu dva kompleta Toora platišč in ni blo nikol nobenga problema...

Sam vedt morš kaj hočeš...

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 So apr 30, 2005 9:09 am

Ja tud to je res 1.8T,zravn pa še najbolj pluvajo čez konkurenco ki ima več artiklov na razpolago z vsemi papirji,pa sloh jih nč nism prašou kako je pa pri drugih..hehe,kr neki.uglavnem cepci so vsi skupi,fotr je spoh en fosil,še najbolj normalna je pomoje mama :roll: :twisted: ;)

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Napisal/-a krt206 So apr 30, 2005 9:30 am

Sm biu pr technoracingu včeri, k je biu procar že zaprt. Sm šou pa gledat lexuske za 206 pa so 30k, pr a3m pa mislm da 24k, s tem da so v modrem levu sam 20k, tko da bom šou kr tja, zavorno pa meglenko belo bom pa kr u a3m šu iskat. K tut tale tretja zavorna je pr technoracingu 10k, tko da too much.

Najbolj na živce mi je šlo pa, ko sm tistga ata vprašu, kok stanejo lučke pr njih pa mi reče 30, ženska zraven njega pa, nemogoče da tok pocen, mi je kr kuhat začel.

Pa še neki, kam dam pa loh jest pol te luči zmontirat, k se nebi rad jest ubadu s tem, pa kok še to pol pride?

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx So apr 30, 2005 10:06 am

k je že tema o tehnoracingu...kakšni so ti sprint filtri pa a je 11k preveč za filter ?(enojni fi je 60 ). upam da dobim kako koristno informacijo hvala ;)

Uporabniški avatar
GIMI - PUG
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a GIMI - PUG So apr 30, 2005 10:48 am

krt206 je napisal/-a:Sm biu pr technoracingu včeri, k je biu procar že zaprt. Sm šou pa gledat lexuske za 206 pa so 30k, pr a3m pa mislm da 24k, s tem da so v modrem levu sam 20k, tko da bom šou kr tja, zavorno pa meglenko belo bom pa kr u a3m šu iskat. K tut tale tretja zavorna je pr technoracingu 10k, tko da too much.

Najbolj na živce mi je šlo pa, ko sm tistga ata vprašu, kok stanejo lučke pr njih pa mi reče 30, ženska zraven njega pa, nemogoče da tok pocen, mi je kr kuhat začel.

Pa še neki, kam dam pa loh jest pol te luči zmontirat, k se nebi rad jest ubadu s tem, pa kok še to pol pride?

jao montirat boš dal lexuske,,to si lahka sam zamenjaš pa se nič ne ubadaš pa ne doktorisaš!!!!!! a si znaš žarnco vsaj zamenjat??

LP
GIMI

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Napisal/-a krt206 So apr 30, 2005 11:24 am

Če ni zaj****, si bom že sam, sam nebi rad kej frderbu.

206RC
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a 206RC So apr 30, 2005 11:29 am

krt206 je napisal/-a:Sm biu pr technoracingu včeri, k je biu procar že zaprt. Sm šou pa gledat lexuske za 206 pa so 30k, pr a3m pa mislm da 24k, s tem da so v modrem levu sam 20k, tko da bom šou kr tja, zavorno pa meglenko belo bom pa kr u a3m šu iskat. K tut tale tretja zavorna je pr technoracingu 10k, tko da too much.

1.Poglej malo bolje cene na modrem levu!20000sit pride ena luč, tam imajo lepo označen...
2.V a3mu je 3. zavorna luč 12000sit,meglenka 2900sit
3.montaža je preprosta, imaš dva vijaka, odšraufaš, odklopiš navadne, priklopiš lexuske, zašraufaš nazaj, to je vsa umetnost!Meglenko daš enostavno ven, medtem ko 3 zavorno luč odšraufaš z notranje strani...Da nebi slučajno šraufu kej po 3 zavorni luči, ker tam je en vijak, vednar ta vijak služi nečemu drugemu ;)

Moje izkušnje pri Technoracingu: Najbolj mi je ostalo v spominu, ko mi je maljši gospod začel dopovedovat, da je toora edini proizvajalec, ki ima feltno zavarovano na en vijak...Torej kot F1 :) Sam sem mu dopovedoval, da sem to imel že 5 let nazaj na BMWju OZ F1 feltno,...Potem je začeu šimfat Alessio, da je sranje...Potem sem se zanimal za feltne 16 vendar je reku da ne more dat TUVA, potem je začel spet pametovat o enojnem vijaku, potem mi je 15 minut kazu za koga use toora dela,....

Mi pa vsaj ne smrdi not tko k v A3mu...Tm v a3mu k da bi bla ena crknjena mačka pa po švicu...

To je to :) Upam, da sem kako pomagal ;)

Uporabniški avatar
noobie
Stalni uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a noobie So apr 30, 2005 4:29 pm

Meni je še najbolš fazer, skor vse kupim pri njemu ali pa naročim posebej.
Technoracing je pa full drag drgač...tja ne hodm več...
Be happy

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 So apr 30, 2005 8:05 pm

Men je tud fotr v tehnotu dopovedoval da so Toora ta najtabolse feltne, da vsi tekmujejo z njimi pa da so bolse kot OZ racing...sm sam ven letu.

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 So apr 30, 2005 8:23 pm

Čist prou si naredu,tm notr si 3 minute,pa že veš pri čem si oz. kako stvar stoji..jest sm bil sam 2× tam pa ne grem nikoli več k so vsi skupi taki idioti...okol kere stvari se je pa sploh šlo pa nam razlagou ker bi cel roman lahk napisou pa še pritisk se mi preveč dvigne sam da vidim ali slišim za Pipa-racing :roll: :roll: :roll:
Drugač je pa edn spraševal za filtre in se mi 11k zdi full drago pa še ena leva firma je,čeprou sm jest glih za Bmw-ja pr njemu kupu ga za (takrat -cca.4 leta nazaj za 8k)pa sm ga mel sam 14 dni gor,pol sm ga pa sam vn zagonu ker je blo še slabš kot z originalnim(navadnim)K sreči sm ga dobr zdilal,tko da nism šel u izgubo :lol:
Kar se pa tiče tuning opreme sta pa zame u SLO najboljša Fazer ali Pro Car!! ;)

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 So apr 30, 2005 8:44 pm

Tocno...s Fazerjem in Pro car imam dobre izkusnje...brez problema sem lahko zamenjal robo. Z A3m je pa drugacna zgodba...da ne recem, da nimajo pojma o fedrih...zdej bom dobil ze tretji komplet Apexov, da ne recem kako sem jih moral tri tedne klicarit in prosit za njih.

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 So apr 30, 2005 11:56 pm

Ja sej za Apex pravjo da so v k...u fedri ker se radi posedejo,drugač pa men A3M niti ni tolko napačen sam grem še zmeri rajš k unim dvema k sm jih prej omenil ;)

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Ne maj 01, 2005 12:44 am

noobie je napisal/-a:Meni je še najbolš fazer, skor vse kupim pri njemu ali pa naročim posebej.
Technoracing je pa full drag drgač...tja ne hodm več...

Tako je!
Fazer (Mitja) ti pove tist kar rabis vedt oziroma tisto kar si vprasal, ne pa pipa-racing ;) kle so pa sami knedli notr ;) jao vse kar imajo oni je najboljse :!: :lol: lih to bo ja....pa za twinga imajo samo ene feltne od toora-e z TUV-om, pa samo en grd auspuh itd. ....tko da mi drugih stvari takrat sploh ni in ni hotu kazat....oziroma ce sem kaksne pogledal je takoj pribil JA tole se pa ne da homologirat na vasem avtu :lol: jao kwa tebe briga kwa bom jest homologiral in kako....a pol bi pa ene grde feltne kupil, ki mi sploh niso vsec.... to so pokore :!:
procar je tudi zelo vredu....Marko je model...tudi pove kot je in ne nateguje folka....
jah nam vec nabijal k bi lohka se marskej napisal...pa sej ste ze vsi povedal bistvo!
no to so moje izkusnje ;)
dost reklame ;)
Lp

Uporabniški avatar
1.8T
Novinec

Napisal/-a 1.8T Ne maj 01, 2005 1:35 am

Meni je tastari v piparacingu kot kriminalcu zviska obrazlozil, da je teza nepomembna in da on nima tega podatka in da je Toora sigurno lazja od superleggere. Mene hmal kap sunla. Potem pa najdem na netu, da je 15" toora teska 10kil, 16" Superleggera pa 6,3 kile.

Ta stari bi lahko sel za Bushevega agenta za stike z javnostjo :x

/jan
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov