Debate, ki niso vezane na ostala področja...

pkucler
Novinec

Kraj: Ljubljana

Vabim lastnike suzuki swifta

Napisal/-a pkucler Ne maj 01, 2005 11:55 am

Pozdravljeni

Odprl sem temo na katerem želim izvedeti čim več o japonskem avtu (swiftu), če vas moti ta tem jo bom v najkrajšem času izbrisal.
Vsi ki imate ta avto prosim za čim več DOBRIH-SLABIH lastnosti......... vse kar je vezano na to temo,........

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Kraj: Prekmurje

Napisal/-a B_M_W Ne maj 01, 2005 11:58 am

Mam sam Swifta pa ti lahko povem da sem zelo zadovoljen z avtom predvsem glede motorja,ker so nenormalno vzdržljivi pa full malo se kvari!Glede pleha je tko pač je pleh pol mehek tak da pri kašni večji nesreči je lahko kaj hudega,drgač pa je avto za svoj razred 1a!" :P :P :D :wiihuu

Uporabniški avatar
RasTa
Novinec

Napisal/-a RasTa Ne maj 01, 2005 12:11 pm

Zelo dober avto, motor je zmogljiv in varčen poleg vsega pa je še neuničljiv. Pleh zna bit problem, sploh pri starejših letnikih, usaj pri meni je že kar bogi. Drugače je ta suzuki (1.3 glx) pri nas že 15 let in smo ga vozili vsi, fotr, mat in jest pa je biu edini izredni servis zamenjava zadnjih ležajev pri meni ampak je to bila pomoje moja lastna krivda. ročna press. :D Notranjost je pri 5 vratnem še kar velika, prtljažnik kar spodoben za velikost avta, edino sedeži niso najboljši na dolgih vožnjah ker ni ledvene opore...
Če razmišljaš o nakupu tega avta ti lahko samo rečem da ti nebo žal, če se odločiš zanj. Če te še kaj zanima pa kar vprašaj.

Lep pozdrav Rasta

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne maj 01, 2005 12:30 pm

Pa uporabi iskanje, ze blo tolko o tem, sploh o gtiju :o

pkucler
Novinec

Napisal/-a pkucler Ne maj 01, 2005 3:09 pm

Pozabil sem še omet to da sem sam lastnik vozila.
Zanima me koliko vam porabi ta mali avto,vas je že kje pustil,varnost je hudo če se zaletiš,kakšne gume priporočate,kakšen olje za motor,oprema kakšna........vse in vse kar tukaj spada.............

Habir
Nov uporabnik

Napisal/-a Habir Ne maj 01, 2005 4:27 pm

avto je res zakon. Včeraj sem šel kupt olje Castrol TXT Softec 13 čukov za 4 l. Jaz mam porabo 10l po mestu, posledica vrtanih kanalov in čipa. Pospeški so fenomenalni, baje že navadn swift leti, to ne morem potrditi ker se nikol nisem pelu, mam pa GTI-ja. Je pa ogromna razlika med GTI-jem in navadnim avtom. Ko stisneš plin do konca maš občutek da peleš gliser, sprednji del se dvigne in rahlo zavija levo desno...upam da razumete. :roll: Motor je pa neuničljiv, videl sem kaj ljudje delajo z GTi-ji..vožnja po celi dolžini ceste v drugi na blokadi dum dum dum...to sem tudi sam probal. :lol: Ljudje pa sam... :shock:
Slabe lastnosti so pa zavore in pleh, sicer pa najbolje da poiščeš med starimi temami, ker so na dolgo in široko razpravljal o tem kateri je boljši clio al swift. 8)

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Napisal/-a B_M_W Po maj 02, 2005 9:40 am

Moj porabi nekje med 7 do 9l v mestni vožnji.Do zdaj me še ni pustil nikjer na cedilu.Jaz uporabljam VALVOLINE 10w 40.Ob vsaki menjavi pa dolijem en dodatek v obliki olja ki je bol gost da se oprime delov v motorju! :P :P

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Napisal/-a B_M_W Po maj 02, 2005 12:14 pm

:Kdaj bo pa ta stran obratovala!!Bo tud na njej forum al samo slikce pa ostalo!"!" :P :-P :shock: :wiihuu

Uporabniški avatar
Mini Me
Novinec

Kraj: Sm pa tja...

Napisal/-a Mini Me Po maj 02, 2005 12:34 pm

Ta zadn čas da ste u Tržiču swift klub naredl.Kamor kol se obrneš
sami swifti povsod :P

Uporabniški avatar
Alexx
Nov uporabnik

Kraj: Koroška

Napisal/-a Alexx Po maj 02, 2005 12:50 pm

S punco sva lastnika Swifta že 6 let. V tem času sva prevozila 120.000 km in sva zelo zadovoljna z avtom. Enkrat naju je pustil na cesti(cukanje in ugašanje), a sva bila sama kriva. Filter za bencin je bil fuč. To sva zamenjala, napravila velik servis in avto gre kot urica. Motor je 1.3, avto je lahek, pospeški dobri, poraba kot vžigalnik(uspelo nama je celo priti pod 5 litrov na 100 km, drugače pa pije okoli 5,5-6,1l/100km). Menjama olje, filtre in svečke in to je vse. No, pa izpušni sistem sva morala zamenjati. Nimava garaže in avto je vedno zunaj. Rja se ni še pojavila, tu in tak kakšna zanemarljiva pikica na pokrovu motorja(pesek pozimi). Ko bo enkrat prišel čas, da ga bo treba zamenjat, se bova verjetno odločila za novega. Odvisno od financ seveda :D ...
Želim ti veliko užitkov s tvojim Swiftom.
Vruuuuum

Uporabniški avatar
bergkamp
Novinec

Kraj: Brezovica pri Lj.

Napisal/-a bergkamp Po maj 02, 2005 1:28 pm

Suzuki je ZAKON. Sicer ne govorim o swiftu ampak mamo doma BALENOTA in avto je neuničljiv! Morm potrkat :D Avto ma 130.000 še zmer prva sklopka pa redni servisi in to je to. Res luštn avto za furat, mehk, dost lepo se šalta. Nevem odkar me je nš prepriču pravm da so japonci zakon sploh pa izredno vzdržljivi.

Habir
Nov uporabnik

Re: SUZUKI SWIFT Club Tržič

Napisal/-a Habir Po maj 02, 2005 6:16 pm

tomaz30 je napisal/-a:Stran je sicer še v pripravi oz. izdelavi!!!

Slika

lp

pohvale z moje strani, vsaj ena slovenska stranica za ljubitelje swiftov...sicer mam pa tud sam en kup zadev od slik, video posnetkov, priročniki, mogoče bi bilo kej uporabno. Če bi vsak nekaj prispeval kej, bi mogoče olajšal teb delo ali pač, kakorkol hočeš. ...še enkrat, svaka čast in upam da bo čim prej... :roll:

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. To maj 03, 2005 6:21 am

No ja, mal bolj bi se pa lahko potrudil za obliko strani..
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
B_M_W
Stalni uporabnik

Napisal/-a B_M_W To maj 03, 2005 7:37 am

:P :P :P :P :D :D :D :D :vrum :pivo

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. To maj 03, 2005 12:29 pm

Že, že, samo tole ni simpl, tole je grdo :? Če nič drugega je prelom strani na dnu in se ponavlja od zgoraj. Npr. moja stran (link na dnu; sicer ne bo več dolgo taka; PM-> če hočeš obliko, se lahko kej zmenva) je zelo enostavna, lahka za spreminjat in zelo pregledna :)

Uporabniški avatar
Maverick
Novinec

Kraj:

Napisal/-a Maverick To maj 03, 2005 3:39 pm

Kaj pa kaj mislite o novem swiftu? Jest sem totalno navtušen nad njegovim izgledom! Ga je že kdo peljal? Drugače občutki?

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Napisal/-a D.J. To maj 03, 2005 4:07 pm

Prevel kombija :? Čist v stilu zadnjih avtomobilov (civic, yaris, itd.), k za moje pojme preveč vlečejo na kombije :?
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov