Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Opel automatic zakaj bad?

Napisal/-a phoebus Če maj 05, 2005 4:23 pm

Tole mi ni čisto jasno- za omege marsikje opozarjajo da če se kupi rabljeno naj se ne kupi avtomatika ker ima življenjsko dobo 150-200kkm (nov 900k, predelava na ročnega 400-500 če se prav spomnem).

Ampak po drugi strani pa govorijo da so to vrhunski menjalniki ki so jih vgrajevali tudi v bimmerje- za njih pa nisem slišal da bi tako malo zdržali. Kje je torej štos; in, a je res tako "nevarno" kupit omego z automatiko?

Koliko pa drugače zdržijo avtomatiki? Nekateri pravijo več, drugi manj kot klasiki...kaj pravite vi?

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Kraj: Še sam ne vem dobr

Napisal/-a HyundaiGTI Če maj 05, 2005 4:29 pm

če je avto lepo vzdrževan naj bi več
Ej štef pazi s kom dirkaš !!!

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Če maj 05, 2005 4:29 pm

jst ti bom tako rekel....omega je svojo lepoto odslužila že 2x pa ne da zdaj pljuvam po starih avtomobilih,ampak težko boš dobil dokaj solindo....glede avtomatskega menjalnika pa ne vem povedt...čeprav jih je bolj mal kot je meni znano
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Kraj: Še sam ne vem dobr

Napisal/-a HyundaiGTI Če maj 05, 2005 4:32 pm

šmeks je napisal/-a:jst ti bom tako rekel....omega je svojo lepoto odslužila že 2x pa ne da zdaj pljuvam po starih avtomobilih,ampak težko boš dobil dokaj solindo....glede avtomatskega menjalnika pa ne vem povedt...čeprav jih je bolj mal kot je meni znano

ja maš prav zlo težko je že dobit kako zlo lepo.
Ej štef pazi s kom dirkaš !!!

Uporabniški avatar
phoebus
Uporabnik

Napisal/-a phoebus Če maj 05, 2005 4:40 pm

Ja pomojem tko kot vsi stari avti ne...sej mislim omego C (2k+) pa zaenkrat samo gledam pa se informiram ker še nabiram denar (kupoval bom računam avgust - oktober).

So mi pa všeč velke zadeve tko da se mi je ustavu pogled na omegi- in glih ta menjalnik me je zmotu...

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Če maj 05, 2005 7:05 pm

Mi mamo Sintro z avtomatikom (se mi zdi da ma isti menjalnik), trenutno 130k+ brez kakršnega koli problema.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov