boka je napisal/-a:Pozdravljeni sem nov član in se najprej opravičujem če je bila tema že objavljena.
Zanima me kako se voska avto in katere voske ter krpe priporočate?
Hvala za odgovore in za nasvete
Lep dan
lenivec je napisal/-a:jaz uporablam sonaxov vosek brez abrazivnih sredstev in morn rečt da je zakon, nanaša se ful preprosto učinek je pa nor.
drugač ap nehajte mu srat z poliranjem če vpraša za voskanje, vosek je z azaščito, poliranje pa za "obnovo" laka. in polirat nesmeš na vsaka 2-3 mosce, voskaš pa lahko brez problemov, še vesel bo avto
lenivec je napisal/-a:ja isto kot da prideš v trgovino po kruh prodajalka ti pa uturi hreovke...
vprašal je za vosek, tak da mu povej za vosek al pa nič.
ti biš tut recimo vprašal keri auspuh kupit, pa ti bo en začelk nabijat da je mišelin bolši od gud jira ampak bolše da kupiš briđstonke...
Lenny je napisal/-a:zdravo mene pa tudi nekaj zanima glede cicsenja avtomobila namrec danes imam na novo barvan levi bok.in barva seveda zelo sije...zdaj ga morem spucati ter spolirati da se bo avto enakomerno svetil.Pa me zanima kako naj to naredim da ne bom z...... z novo barvo, ubistvu da ne bo se hujse kot je sedajops:
lp
Lenny je napisal/-a:zdravo mene pa tudi nekaj zanima glede cicsenja avtomobila namrec danes imam na novo barvan levi bok.in barva seveda zelo sije...zdaj ga morem spucati ter spolirati da se bo avto enakomerno svetil.Pa me zanima kako naj to naredim da ne bom z...... z novo barvo, ubistvu da ne bo se hujse kot je sedajops:
lp
Eddy-k2 je napisal/-a:Uporabnik pred mano ti je že razložil par stvari,moram te pa še opozorit da ročno poliranje odpade ker ni nobenega efekta...moraš peljati komu ki ima polirno mašino in ima paste ki so namenjene profesionalni uporabi...
folcer je napisal/-a:zdele v garaži sem naredu en "test" glede voskanja in sicer sem z vodo polil avto, ki je voskan in avto, ki ni voskan in sem videl, da na avtu, ki je voskan voda kar odteče in se sploh ne sprime skupaj, medtem ko na avtu, ki ni bil voskan voda stoji in jo lahko "razmažeš", ne da bi se pri tem pretrgala.
zanima me, če je to to?
Hvala
mastr1 je napisal/-a:folcer je napisal/-a:zdele v garaži sem naredu en "test" glede voskanja in sicer sem z vodo polil avto, ki je voskan in avto, ki ni voskan in sem videl, da na avtu, ki je voskan voda kar odteče in se sploh ne sprime skupaj, medtem ko na avtu, ki ni bil voskan voda stoji in jo lahko "razmažeš", ne da bi se pri tem pretrgala.
zanima me, če je to to?
Hvala
Ja, to je to.
Mene pa še nekaj zanima, in sicer, ali je res poliranje namenjeno samo za avtomobile brez laka? To sem slišal od kolega, ampak jaz temu ne verjamem najbolj, pa me zanima ali je to res ali mit?
LP
folcer je napisal/-a:mastr1 je napisal/-a:folcer je napisal/-a:zdele v garaži sem naredu en "test" glede voskanja in sicer sem z vodo polil avto, ki je voskan in avto, ki ni voskan in sem videl, da na avtu, ki je voskan voda kar odteče in se sploh ne sprime skupaj, medtem ko na avtu, ki ni bil voskan voda stoji in jo lahko "razmažeš", ne da bi se pri tem pretrgala.
zanima me, če je to to?
Hvala
Ja, to je to.
Mene pa še nekaj zanima, in sicer, ali je res poliranje namenjeno samo za avtomobile brez laka? To sem slišal od kolega, ampak jaz temu ne verjamem najbolj, pa me zanima ali je to res ali mit?
LP
kakšno krpo uporabljate za na konc pri voskanju? Men so v trgovin dal kar tisto rokavico za pranje, pa me zanima, če je to vredu?
marej je napisal/-a:Evo tole se mi zdi tabol vosek malo dražji ampak je resnično odličen http://www.wackchem.com/a1-speed-wax-de ... d-wax.html
marej je napisal/-a:Evo tole se mi zdi tabol vosek malo dražji ampak je resnično odličen http://www.wackchem.com/a1-speed-wax-de ... d-wax.html
boka je napisal/-a:Pozdravljeni sem nov član in se najprej opravičujem če je bila tema že objavljena.
Zanima me kako se voska avto in katere voske ter krpe priporočate?
Hvala za odgovore in za nasvete
Lep dan
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov