Samotar je napisal/-a:Fora je da so v drugi polovici leta 93 vn ruklni polepšan model. Armaturka je ista sam da je črna. Oblazinjenje vrat je podobno (boljše) kot v Golfu II. Pokrov rezervarja je drug, zunanje kluke so druge, maska je druga, Prednji odbijač ma spojler spodaj, ... To so sam vidne spremembe, ker sprememb je blo čez 400. Fora je v tem da sta pred 'prenovo' obstajala dva motorja. 135 in 136. Razlika je malenkostna, 3Kw, če se ne motim. Ko so avto prenovil so gor na 136 dal tut katalizator 135 pa nehal delat.
Moja bivša 136 letnik 90 res ni mela nevem kakšne končne (140 km/h) sam pospeški so bili pa specjalni, glede na motor seveda. Sem peljal kar nekaj drugih Favoritk in Formanov pa proti moji res niso šli nikamor. Poraba je pozimi do 11 litrov poleti pa pod 8.5 nisem spravil. Če ti je avto všeč oz. ti ni grd in da dobiš zelo ohranjenega za okoli 150K mislim da nimaš kaj razmišljat. Vzdrževnje je praktično zastonj. Dele za tabo mečejo (tko k jst) ,... In za ta denar se prav lepo pelješ. Če so amortizerji ok in je nasploh ohranjen avto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov