xandrej je napisal/-a:Če je tebi normalno, da se vzame cela vratna obloga dol zaradi zvočnikov pol pa tudi ne vem... To prvič vidim... Pa sem imel že marsikaj narazen...
Pa nisem vprašal zaradi idiotskega odgovora samo če moram na kaj pazit nič drugega... Pri starih modelih 206 je šlo plastično pokrivalo zvočnika ven pa je tukaj pa moraš celo vratno oblogo dol vzet... samo to sem vprašal...
Drugače pa bi lahko bil tiho kot pa taki glupi odgovor napišeš... Zato pa človek vpraša...
eclipse_R je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Če je tebi normalno, da se vzame cela vratna obloga dol zaradi zvočnikov pol pa tudi ne vem... To prvič vidim... Pa sem imel že marsikaj narazen...
Pa nisem vprašal zaradi idiotskega odgovora samo če moram na kaj pazit nič drugega... Pri starih modelih 206 je šlo plastično pokrivalo zvočnika ven pa je tukaj pa moraš celo vratno oblogo dol vzet... samo to sem vprašal...
Drugače pa bi lahko bil tiho kot pa taki glupi odgovor napišeš... Zato pa človek vpraša...
v velik avtih je treba celo oblogo dol dajat.. Uno za gor pa dol dajat si mislu za zaklepat? Tist se ponavad kr odšraufa. Če pa ne gre je pa itak najbrž tko, da kr gor ostane pa je dost mejhno da gre skoz luknco k dol vzameš. Drgač pa tapeto ponavad držijo šraufi pa čepi, kar pa pomen, da al greš s kkšnim šraufncigerjem (pazi da ne spraskaš) pa lepo odtikaš enga za drugim pa tapeto nalahno stran vlečeš. Za pežoja pa ne vem.. možno da je še kej druzga. Ti sam probej pa use bl na lahno delej, da ne boš polomu. Najbrž bo treba še odklopt elektriko od centralenga zaklepanja pa elektro pomikanja šip (če le to ma) Več bojo pa povedal tisti k so se s tem že ubadal..
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov