Debate, ki niso vezane na ostala področja...

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Peugeot 206

Napisal/-a xandrej To maj 10, 2005 2:43 pm

Danes sem mislil na hitro pogledat kolegici kake zvočnike ima v 206??? Pa sem videl da imajo tile trotli tak narjeno, da te srat. Moraš cele oblogo vrat dol vzet, da prideš do zvočnika... Če je to kdo že delal mi naj prosim pove kako pa kaj nebi ji rad kaj polomil... Videl sem, da je vijakec pod oblogo za visokotocec, na strani ste dva vijaka pa na drugi strani dva vijaka... Še kaj? Kak pa se vzame oni zatič dol ko gre gor pa dol ko odkleneš pa zakleneš vrata... Če kdo ve oz. je že delal bi prosil če mi nahitro razloži kako pa kaj...

Hala

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej To maj 10, 2005 3:19 pm

Če je tebi normalno, da se vzame cela vratna obloga dol zaradi zvočnikov pol pa tudi ne vem... To prvič vidim... Pa sem imel že marsikaj narazen...

Pa nisem vprašal zaradi idiotskega odgovora samo če moram na kaj pazit nič drugega... Pri starih modelih 206 je šlo plastično pokrivalo zvočnika ven pa je tukaj pa moraš celo vratno oblogo dol vzet... samo to sem vprašal...

Drugače pa bi lahko bil tiho kot pa taki glupi odgovor napišeš... Zato pa človek vpraša... :evil:

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To maj 10, 2005 3:36 pm

xandrej je napisal/-a:Če je tebi normalno, da se vzame cela vratna obloga dol zaradi zvočnikov pol pa tudi ne vem... To prvič vidim... Pa sem imel že marsikaj narazen...

Pa nisem vprašal zaradi idiotskega odgovora samo če moram na kaj pazit nič drugega... Pri starih modelih 206 je šlo plastično pokrivalo zvočnika ven pa je tukaj pa moraš celo vratno oblogo dol vzet... samo to sem vprašal...

Drugače pa bi lahko bil tiho kot pa taki glupi odgovor napišeš... Zato pa človek vpraša... :evil:

v velik avtih je treba celo oblogo dol dajat.. Uno za gor pa dol dajat si mislu za zaklepat? Tist se ponavad kr odšraufa. Če pa ne gre je pa itak najbrž tko, da kr gor ostane pa je dost mejhno da gre skoz luknco k dol vzameš. Drgač pa tapeto ponavad držijo šraufi pa čepi, kar pa pomen, da al greš s kkšnim šraufncigerjem (pazi da ne spraskaš) pa lepo odtikaš enga za drugim pa tapeto nalahno stran vlečeš. Za pežoja pa ne vem.. možno da je še kej druzga. Ti sam probej pa use bl na lahno delej, da ne boš polomu. Najbrž bo treba še odklopt elektriko od centralenga zaklepanja pa elektro pomikanja šip (če le to ma) Več bojo pa povedal tisti k so se s tem že ubadal..

lp
Slika

Uporabniški avatar
Mazda323
Nov uporabnik

Napisal/-a Mazda323 To maj 10, 2005 3:53 pm

Oj Joj kriza, človek ki je šokiran da moraš celo tapeto dol vzet! :? :twisted:
www.mazda-si.net
Slovenski Mazda forum

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 To maj 10, 2005 4:15 pm

Ja pismo vzem tapeto dol ane.
Odšraufej, pa potegn vn iz čepov pa je zadeva rešena?!
Kaj je to taka znanost?!
Drugač pa prpel, pa bomo zrihtal. Jao jao :roll:

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 To maj 10, 2005 4:18 pm

Fiat007 je napisal/-a:Ja pismo vzem tapeto dol ane.
Odšraufej, pa potegn vn iz čepov pa je zadeva rešena?!
Kaj je to taka znanost?!
Drugač pa prpel, pa bomo zrihtal. Jao jao :roll:

ja sam res ni problem

Uporabniški avatar
DrMr
Uporabnik

Napisal/-a DrMr To maj 10, 2005 4:34 pm

Pri starih modelih 206 je šlo plastično pokrivalo zvočnika ven pa je tukaj pa moraš celo vratno oblogo dol vzet... samo to sem vprašal...

Pri katerih starih modelih 206 si mislil :?: :?: nisi malo zamešal 205 ali 306

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej To maj 10, 2005 4:52 pm

Hvala vsem... sem mislil, da je kaka finta, da kaj ne polomim... Drugače ni problema...

206 od kolega s starimi sprednjimi lučmi (steklo) ima samo pokrov na zvočniku dol za dat... Tale pa je novejši z plastičnimi (prozornimi) pa je taka stvar, da moraš celo oblogo dol vzet...

Nič druga nisem mislim. In sem dosti kaj že dol pa narazen vzel na dostih avtih samo vprašal sem če je kaka finta, ko glih za drugega to počneš.

Hvala tako ali drugače...

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej To maj 10, 2005 5:01 pm

eclipse_R je napisal/-a:
xandrej je napisal/-a:Če je tebi normalno, da se vzame cela vratna obloga dol zaradi zvočnikov pol pa tudi ne vem... To prvič vidim... Pa sem imel že marsikaj narazen...

v velik avtih je treba celo oblogo dol dajat.. Uno za gor pa dol dajat si mislu za zaklepat? Tist se ponavad kr odšraufa. Če pa ne gre je pa itak najbrž tko, da kr gor ostane pa je dost mejhno da gre skoz luknco k dol vzameš. Drgač pa tapeto ponavad držijo šraufi pa čepi, kar pa pomen, da al greš s kkšnim šraufncigerjem (pazi da ne spraskaš) pa lepo odtikaš enga za drugim pa tapeto nalahno stran vlečeš. Za pežoja pa ne vem.. možno da je še kej druzga. Ti sam probej pa use bl na lahno delej, da ne boš polomu. Najbrž bo treba še odklopt elektriko od centralenga zaklepanja pa elektro pomikanja šip (če le to ma) Več bojo pa povedal tisti k so se s tem že ubadal..

lp

Hvala za normalen odgovor. ;)

Uporabniški avatar
Trigger
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a Trigger To maj 10, 2005 5:06 pm

No naj ti jest povem kako se stvar dol uzame.

Najprej poberi dol tisti del kjer se vrata odpirajo, tm pr uni kljukci, tiso plastiko okrog. Pol z zvezdastim izvijačem odviješ vijak vn iz unga predalčka kamor primeš kadar vrata odpreš. Potem so pa eni 3 al 4 vijaki okrog na obrobi plastike na vratih nism gvišn. Potem k use odšeraufaš pa sam vso oblogo dvigneš da se sname z zatiču in to je to. če kaj ne bo šlo pa mal močnej potegni, nimaš kej zlomit :P

če te pa še kej zanima pa praši, sam res ni tko težko nrdit. 10min cajta maš več ku preveč.

LP
Ni vse 206 kar se sveti :-)Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej To maj 10, 2005 5:12 pm

Hvala še tebi za normalen odgovor...

;)

Sem itak že včeraj naredil samo se mislil, da bi komu koristilo ali pa ima podobno vprašanje pa ne upa kar sploh ni nič čudnega glede na odgovore nekaterih... So pa izjeme ki so prpravljeni pomagat tudi v takšnem primeru...

Držite se... ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov