Debate, ki niso vezane na ostala področja...

all4you2
Novinec

Kraj: Ljubljana

Vlom v avto

Napisal/-a all4you2 Ne mar 30, 2003 6:45 am

Evo pred eno urco se odpravim na šiht in kaj vidm? Zadaj odšla polica z zvočniki, radio pa po čudežu kar ostal. Ključavnica je malo zvita, se vidi, da je bilo prek tega vlomljeno. Policija vzela odtise in to je vse. [censored] a se starga puntota da res sam s šraufncigerjem odpret? Mater jim blesavo. Da bi ga z zvočnikom po pesi kresnu.

Zdej pa še to. Kje v Lj kupiti in montirati nekje srednje kvaliteten alarm!

Lp

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Ne mar 30, 2003 8:04 am

za cirka 35-45k sit dobis tak alarm, k ga mam jst (sm spraseval, k moj tko tko dela, sam sreca boga mila, mamo dvorisce, pa mam skoz izkloplenga lahk).

mas:

- lastno napajanje
- lastno sireno
- valda vse tiste sok "detektorje" (na udarce, na gumo, na odbijac..)
- notranje senzorje (UV, zazna premik)
- vec pa jst ne rabim, edin enkrat bom maybe un telefon se ruknu not

Sam zal ne vem, kdo mi je to ponuju, k se mi je vceri sistem sesul in sm zgubu 900 emailov. Prasaj na avtoakustiki.com, ker tam je ene par ljudi, ki se s tem ukvarja, pa bos vse zvedu.

Ce ne mas pa "harpoon" iz trzina recmo, sam tm se cene nekje pr 65k zacnejo, sam nej bi bli kvalitetni.

drgac pa sozalje, sam pomoje vseen boljse polica kot pa radio?

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Ne mar 30, 2003 8:04 am

http://www.avtomobilizem.com/modules/articles/?art_id=25 - res se mi zdi najboljsi sistem!! to si bom tud na motorju naredu!! za stevilko telefonskega predala pac shranis svojo stevilko, tako da ti potem ob sprozitvi zavibrira telefon, ki ga imas vedno ob sebi. hop, cefizelj, pa te mam!! :twisted:

aja, za poskus, kok to dela, si za stevilko tel. predala shrani recimo 123, pa drzi tipko 1 - zacne klicat. dobra pogruntavscina, tale clanek... :lol:

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Ne mar 30, 2003 8:54 am

DrSergioDJ je napisal/-a:za cirka 35-45k sit dobis tak alarm, k ga mam jst (sm spraseval, k moj tko tko dela, sam sreca boga mila, mamo dvorisce, pa mam skoz izkloplenga lahk).

mas:

- lastno napajanje
- lastno sireno
- valda vse tiste sok "detektorje" (na udarce, na gumo, na odbijac..)
- notranje senzorje (UV, zazna premik)
- vec pa jst ne rabim, edin enkrat bom maybe un telefon se ruknu not

Sam zal ne vem, kdo mi je to ponuju, k se mi je vceri sistem sesul in sm zgubu 900 emailov. Prasaj na avtoakustiki.com, ker tam je ene par ljudi, ki se s tem ukvarja, pa bos vse zvedu.

Ce ne mas pa "harpoon" iz trzina recmo, sam tm se cene nekje pr 65k zacnejo, sam nej bi bli kvalitetni.

drgac pa sozalje, sam pomoje vseen boljse polica kot pa radio?

Ir - ne Uv...
btw...teb so saj odtise uzel..men so dvakrat rekl...se zgodi...
V8 POWER

all4you2
Novinec

Napisal/-a all4you2 Ne mar 30, 2003 9:08 am

Ja odtise sta pobrala. Sam sem mel tak feeling, da se enmu kr ni dal. Kr neki je bil živčen (mogoče glih konc nočne izmene). Un ta drug je pa lepo vse od A do Ž pregledu. Sej teh zvočnikov pa tega ne bom več nikol vidu. To je sigurno. zdele sem pa še radio ven vzel - za vsak slučaj. Bom zdele najprej alarm notr vgradil. A bi kdo vedu, kolko je nova poliza za puntota?

Lp
Pero

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Ne mar 30, 2003 9:09 am

kaj ti bo samo alarem...komu bo piskal..da bo on po taktu pajsar gonu..
s sbom ejst mal pohitu z unmu GSM alarmam.. pa bo....tist je saj neki koristnga :)
V8 POWER

Hanzi
Novinec

Napisal/-a Hanzi Ne mar 30, 2003 9:26 am

Podobnega kot je sergio napisal mi je pred leti v Golfa montiral Simons v Kamniku! Kasneje mi ga je premontiral v astro in po 6 letih dela še vedno bp. Na začetku so bili problemi z nastavitvami senzorjev(udarci in senzorji premika) ampak malo igranja z nastavitavmi pa je! Sicer pa ima gumb in omenjene sezorje lahko izklopšiš kadarkoli in varuješ samo vrata :roll:
Harpoon se mi je takrat zdel malo drag :oops:
tud men so moral Pioneerja ukrast da sem dal pol alarm noter. Poleg sem dal še daljinsko ker se mi za tistih nekaj jurčkov ni dalo ponoč ključavnice iskat 8) :lol:
Sonce naj sveti vsak dan!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 11 gostov