Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
GT4turb0
Novinec

Brez tablic zaradi "neizpravnega vozila"...

Napisal/-a GT4turb0 To maj 17, 2005 11:24 pm

Pozdravljeni
Zaradi ene mere širših gum (coli in presek isti) je ostal prijatelj brez tablic. Mi lahko poveste kako gre postopek, koliko časa so tablice na policiji, kako bi potekal morebitni postopek pritožbe itd.

hvala in lp
SPEED?!-NO PROBLEM!

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm To maj 17, 2005 11:51 pm

Če je mel col in presek isti, potem je pravilno, da so mu proglasil avto za tehnično neizpraven. Pritožba - no way. Tablice bojo na policiji, dokler ne zamena gum in gre delat ponovno tehnični. Mogoče še kej? :roll:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Re: Brez tablic zaradi "neizpravnega vozila"...

Napisal/-a acid Sr maj 18, 2005 12:28 am

GT4turb0 je napisal/-a:Pozdravljeni
Zaradi ene mere širših gum (coli in presek isti) je ostal prijatelj brez tablic. Mi lahko poveste kako gre postopek, koliko časa so tablice na policiji, kako bi potekal morebitni postopek pritožbe itd.

hvala in lp

Tablice so na policiji 3 dni v tem času more opravit tehničnega, drugače se tablice zasežejo....

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr maj 18, 2005 4:11 am

... in unicijo :twisted:

Uporabniški avatar
GT4turb0
Novinec

Napisal/-a GT4turb0 Sr maj 18, 2005 8:24 am

Kako je mogoče da se uničijo po treh dneh? Glede na birokratske težave je to nekam malo... Tablice so vrnjene na podlagi tehničnega in ne plačane kazni-se motim?

lp
SPEED?!-NO PROBLEM!

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Sr maj 18, 2005 9:13 am

GT4turb0 je napisal/-a:Kako je mogoče da se uničijo po treh dneh? Glede na birokratske težave je to nekam malo... Tablice so vrnjene na podlagi tehničnega in ne plačane kazni-se motim?

lp

Ker nisi opravil tehničnega pregleda v 3 dneh in avto še vedno ni kao izpraven, sem mel sam podoben problem vendar mi je uspelo v 3 dneh uredit. Tudi če ti plačaš kazen in ne opraviš izrednega pregleda v 3 dneh se ti tablice zasežejo in uničijo kot je bilo povedano.
Tablice se vrnejo na podlagi podpisanega papirja iz tehničnega pregleda da je vse OK....

chino
Nov uporabnik

Napisal/-a chino Sr maj 18, 2005 10:10 am

Sam so nekateri policaji res i.d.i.o.t.i :bonk Da ti gre težit in komplicirat zaradi 1 cm (pre) širokih gum??? Poleg tega, da se v Sloveniji vsak dan ukrade par avtomobilov, da je še vedno veliko preveč pijancev in (orto) divjakov po cestah, vedno več vlomov v avte in raznih kršitev JRM, se gre "vrli" policaj vtikat in dokazovat svoj prav (čeprav ga ima :? ) v takih "nepomembnih" malenkostih??!! Sej ne rečem, če je avto res do konca predelan (skor na tleh, pa par cm preširoki valarji gor, auspuh da se sliši par km okrog...) in nehomologiran... Ampak zarad 1 cm (pre) širokih gum??!!
Gospodje policaji: res nimate pametnejšega dela za počet, na bolj "pomembnih" področjih :evil: ?? A je res najpomembneje, da se izpolni vaša dnevna norma in da z mini prekrški (var. pas, zgornji primer...) polnite proračun??

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Sr maj 18, 2005 10:15 am

a potem če mi zaradi nastavkov na izpuhu (ker so privarjeni), uzamejo tablice, grem sam delat tehničnga? al je ptorebno it skupaj z policajem?
EJ6

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Sr maj 18, 2005 10:49 am

kaWsk je napisal/-a:a potem če mi zaradi nastavkov na izpuhu (ker so privarjeni), uzamejo tablice, grem sam delat tehničnga? al je ptorebno it skupaj z policajem?

Če ti bo pa zaradi tega vzel tablice lol je pa malo munjen, no sicer pri nas tak ti bo še zaradi smrekice počasi vzel tablice :roll: Izredni tehnični se opravla pod nadzorom policije ko te on tja pošle in ti lahko tam še naknadno kaj "najde".... Drugače pa drugič pa greš normalno kot na vsak pregled sam ane policaj nima pol več nič s tem.
Zadnjič spremenil acid, dne Sr maj 18, 2005 10:54 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Napisal/-a acid Sr maj 18, 2005 10:51 am

chino je napisal/-a:Sam so nekateri policaji res i.d.i.o.t.i :bonk Da ti gre težit in komplicirat zaradi 1 cm (pre) širokih gum??? Poleg tega, da se v Sloveniji vsak dan ukrade par avtomobilov, da je še vedno veliko preveč pijancev in (orto) divjakov po cestah, vedno več vlomov v avte in raznih kršitev JRM, se gre "vrli" policaj vtikat in dokazovat svoj prav (čeprav ga ima :? ) v takih "nepomembnih" malenkostih??!! Sej ne rečem, če je avto res do konca predelan (skor na tleh, pa par cm preširoki valarji gor, auspuh da se sliši par km okrog...) in nehomologiran... Ampak zarad 1 cm (pre) širokih gum??!!
Gospodje policaji: res nimate pametnejšega dela za počet, na bolj "pomembnih" področjih :evil: ?? A je res najpomembneje, da se izpolni vaša dnevna norma in da z mini prekrški (var. pas, zgornji primer...) polnite proračun??

Ja veš žal je v naši ljubi deželici tak. Da tisti kaj mamo lepe urejene max izpravne avte ga bomo najebali zarad nepomembnih stvari, ostali pa lahko brezskrbi se vozijo z raznimi napol delujočimi kripami......... :evil:

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Sr maj 18, 2005 11:34 am

kaWsk je napisal/-a:a potem če mi zaradi nastavkov na izpuhu (ker so privarjeni), uzamejo tablice, grem sam delat tehničnga? al je ptorebno it skupaj z policajem?

pomoje, te pele na izrednega tehničnega
ker policist ni strokovno usposobljen za presojo, a je to športn ispuh al navadn, al maš homologiran al ne
podpis

Uporabniški avatar
GapsoN
Novinec

Napisal/-a GapsoN Sr maj 18, 2005 12:29 pm

Itak majo polcaji polne roke dela z nehomologiranimi okrasnimi vijaki... in res ne morejo vseh barab, ki delajo pozdarije iskat... sej bi revčki pregoreli... bi blo preveč dela...
GapsoN ™
Nobody else

Živim da vozim
Slika

Uporabniški avatar
bmwm3
Novinec

Kraj: Rečica ob Savinji

Napisal/-a bmwm3 Sr maj 18, 2005 1:09 pm

Če maš tablice prinetane ti jih ne vzamejo, ker ti jih ne more, tak so enemu kolegu pustili tablice, ker je mel prinetane vzel pa mu je nalepko in prometno. Tehničnega pa pol ni problem narediti, ker greš tja sam in nič ne komplicirajo, vsaj na nekaterih tehničnih ne komplicirajo.

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan Sr maj 18, 2005 1:27 pm

bmwm3 je napisal/-a:Če maš tablice prinetane ti jih ne vzamejo, ker ti jih ne more, tak so enemu kolegu pustili tablice, ker je mel prinetane vzel pa mu je nalepko in prometno. Tehničnega pa pol ni problem narediti, ker greš tja sam in nič ne komplicirajo, vsaj na nekaterih tehničnih ne komplicirajo.

khm, lahk ti jih dol utrga, ker to lahko nardi
pa še kazen zaradi poškodovanja tablce ti lahk da

tk da se ne zanašite na nete
podpis

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Sr maj 18, 2005 1:35 pm

lublancan je napisal/-a:
bmwm3 je napisal/-a:Če maš tablice prinetane ti jih ne vzamejo, ker ti jih ne more, tak so enemu kolegu pustili tablice, ker je mel prinetane vzel pa mu je nalepko in prometno. Tehničnega pa pol ni problem narediti, ker greš tja sam in nič ne komplicirajo, vsaj na nekaterih tehničnih ne komplicirajo.

khm, lahk ti jih dol utrga, ker to lahko nardi
pa še kazen zaradi poškodovanja tablce ti lahk da
tk da se ne zanašite na nete

ja pa se prej kazen za prinetane, pol pa se za poskodovane ;) :lol:
bols da jih prlimate ;) ce se vam zdi okvircek grd tko kot vecini ;)
lp

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Sr maj 18, 2005 2:37 pm

Ne tko grdo okol milicjonerov govort ker so moji zelo dobri kolegi,sicer jest jih ne maram preveč,sam oni me pa obožujejo.......sam mi skor nikol nč ne morjo ker mam vse zadeve pošlihtane s homolomiči ;)
Uglavnem tist ki ima poklic policaja,misl da boga za j***a drži,so pa med nekateri ki so z glavo na pravem mestu,sam takih je na žalost bolj mal.
Sicer je pa Slo po letu "91 postala zelo zaje****a država,(ne mislim sam na kapsarijo in prometne zakone,ampak tud na življenski standard)ker mamo take sposobne voditelje,sam to je pa že druga zgodba :( :roll:
..pa nej me poprav tist ki misl da ni tko :huh:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr maj 18, 2005 4:26 pm

GT4turb0 je napisal/-a:Kako je mogoče da se uničijo po treh dneh? Glede na birokratske težave je to nekam malo... Tablice so vrnjene na podlagi tehničnega in ne plačane kazni-se motim?

lp

men so jih po treh dneh unicl. sam res pa da so mi jih vzel zato ker sm za en mesc zamuju polletni tehnicni.

Uporabniški avatar
bmwm3
Novinec

Kraj: Rečica ob Savinji

Napisal/-a bmwm3 Sr maj 18, 2005 7:28 pm

nitro1 je napisal/-a:Ne tko grdo okol milicjonerov govort ker so moji zelo dobri kolegi,sicer jest jih ne maram preveč,sam oni me pa obožujejo.......sam mi skor nikol nč ne morjo ker mam vse zadeve pošlihtane s homolomiči ;)
Uglavnem tist ki ima poklic policaja,misl da boga za j***a drži,so pa med nekateri ki so z glavo na pravem mestu,sam takih je na žalost bolj mal.
Sicer je pa Slo po letu "91 postala zelo zaje****a država,(ne mislim sam na kapsarijo in prometne zakone,ampak tud na življenski standard)ker mamo take sposobne voditelje,sam to je pa že druga zgodba :( :roll:
..pa nej me poprav tist ki misl da ni tko :huh:

Tale zadnji odstavek si pa dobro napisal se popolnoma strinjam.

Ja pa še to kje pa piše da ne smeš tablic prinetati ali pa pri vijačiti, jaz imam gor privijačene, ker spredaj na BMW-ju pa res ne paše okvirček za tablico, ker je preveč ovit, pa tudi tujci imajo skor vsi vsaj spredaj privijačene tablice.

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Sr maj 18, 2005 7:47 pm

Tablic ne smeš poškodovati, se pravi ne smeš jih prevrtati, ker so uraden dokument!
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov