GT4turb0 je napisal/-a:Pozdravljeni
Zaradi ene mere širših gum (coli in presek isti) je ostal prijatelj brez tablic. Mi lahko poveste kako gre postopek, koliko časa so tablice na policiji, kako bi potekal morebitni postopek pritožbe itd.
hvala in lp
GT4turb0 je napisal/-a:Kako je mogoče da se uničijo po treh dneh? Glede na birokratske težave je to nekam malo... Tablice so vrnjene na podlagi tehničnega in ne plačane kazni-se motim?
lp
kaWsk je napisal/-a:a potem če mi zaradi nastavkov na izpuhu (ker so privarjeni), uzamejo tablice, grem sam delat tehničnga? al je ptorebno it skupaj z policajem?
chino je napisal/-a:Sam so nekateri policaji res i.d.i.o.t.iDa ti gre težit in komplicirat zaradi 1 cm (pre) širokih gum??? Poleg tega, da se v Sloveniji vsak dan ukrade par avtomobilov, da je še vedno veliko preveč pijancev in (orto) divjakov po cestah, vedno več vlomov v avte in raznih kršitev JRM, se gre "vrli" policaj vtikat in dokazovat svoj prav (čeprav ga ima
) v takih "nepomembnih" malenkostih??!! Sej ne rečem, če je avto res do konca predelan (skor na tleh, pa par cm preširoki valarji gor, auspuh da se sliši par km okrog...) in nehomologiran... Ampak zarad 1 cm (pre) širokih gum??!!
Gospodje policaji: res nimate pametnejšega dela za počet, na bolj "pomembnih" področjih?? A je res najpomembneje, da se izpolni vaša dnevna norma in da z mini prekrški (var. pas, zgornji primer...) polnite proračun??
kaWsk je napisal/-a:a potem če mi zaradi nastavkov na izpuhu (ker so privarjeni), uzamejo tablice, grem sam delat tehničnga? al je ptorebno it skupaj z policajem?
bmwm3 je napisal/-a:Če maš tablice prinetane ti jih ne vzamejo, ker ti jih ne more, tak so enemu kolegu pustili tablice, ker je mel prinetane vzel pa mu je nalepko in prometno. Tehničnega pa pol ni problem narediti, ker greš tja sam in nič ne komplicirajo, vsaj na nekaterih tehničnih ne komplicirajo.
lublancan je napisal/-a:bmwm3 je napisal/-a:Če maš tablice prinetane ti jih ne vzamejo, ker ti jih ne more, tak so enemu kolegu pustili tablice, ker je mel prinetane vzel pa mu je nalepko in prometno. Tehničnega pa pol ni problem narediti, ker greš tja sam in nič ne komplicirajo, vsaj na nekaterih tehničnih ne komplicirajo.
khm, lahk ti jih dol utrga, ker to lahko nardi
pa še kazen zaradi poškodovanja tablce ti lahk da
tk da se ne zanašite na nete
nitro1 je napisal/-a:Ne tko grdo okol milicjonerov govort ker so moji zelo dobri kolegi,sicer jest jih ne maram preveč,sam oni me pa obožujejo.......sam mi skor nikol nč ne morjo ker mam vse zadeve pošlihtane s homolomiči![]()
Uglavnem tist ki ima poklic policaja,misl da boga za j***a drži,so pa med nekateri ki so z glavo na pravem mestu,sam takih je na žalost bolj mal.
Sicer je pa Slo po letu "91 postala zelo zaje****a država,(ne mislim sam na kapsarijo in prometne zakone,ampak tud na življenski standard)ker mamo take sposobne voditelje,sam to je pa že druga zgodba![]()
..pa nej me poprav tist ki misl da ni tko
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov