Debate, ki niso vezane na ostala področja...

smilko
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Vlom - punto2 - pomoc-kje do sipe?

Napisal/-a smilko Če maj 19, 2005 8:24 am

Pozdravljeni! :o

Ja, tudi mene je doletela ta smola! Danes ponoci se vracam do avta ob 1h ponoci in vidim od dalec da sveti luc v kabini. Pomislim da sem ga mogoce pozabil zakleniti, a vidim, da je zlomljena sovoznikova stranska sipa!!!! Me je kar pogrelo! Jeza, razocaranje, obup ... Noter vse razmetano (iz predala), radio pa se notri (poskodovan od "pajsanja") a brez snemljive ploscice-torej prakticno zanic oz. neuporaben! :cry:
To se je zgodilo na parkiriscu pri Stuk-u (oz. dvorana Leona Stuklja) v Mariboru, vomli pa so se eni punci zraven in sicer v clio-ta, a ji niso vzeli nic, saj ima samo avtoradio s kasetnikom (torej "samo zlomljeno sipo")! :?
V avtu so bile sledi krvi (verjetno se je poskodoval pri vlomu), tako da so kriminalisti vzeli kri za DNK (upam da dobijo prasca!!!)!!! :twisted:

Torej kje naj dobim sipo? Se mi splaca iti po avto-odpadih oz. kako je kaj z avto-odpadi v tujini (Italija ...)? Bi mi kdo lahko pomagal s kaksno informacijo?

Hvala in lep pozdrav!

Smiljan

PeCi
Stalni uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a PeCi Če maj 19, 2005 8:33 am

dans je četrtek, salomonca kup pa mal okol poklič ;)

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 Če maj 19, 2005 8:41 am

orginal sipa pride okoli 15 jurjev.
ne vem ce se ti splača it na odpade.

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Kraj: Prekmurec v Ljubljani

Napisal/-a Borcix Če maj 19, 2005 9:02 am

Saj ti pa zavarovalnica krije steklo ;) , no vsaj meni so 8) (odvisno pač od zavarovalnice ;) )

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Kraj: Prekmurec v Ljubljani

Napisal/-a Borcix Če maj 19, 2005 11:05 am

borut007 je napisal/-a:
Borcix je napisal/-a:Saj ti pa zavarovalnica krije steklo ;) , no vsaj meni so 8) (odvisno pač od zavarovalnice ;) )

To niti ni tako odvisno od zavarovalnice, ampak predvsem od tega kaj imaš zavarovano. :P

Pri osnovnem zavarovanju pri mariborski je všteto steklo, pri triglavu se extra plača ;) (taq da pomojem je odvisno :P )

Enkrat sva se z enim tipom srečala v ozki ulici in "preluknjal" mi je ogledalo, steklo je ostalo celo in sem na mariborski novo dobil, stricu so uničili ogledalo pa od triglava nix ni dobil, taq da ... ;)

koki81
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a koki81 Če maj 19, 2005 11:11 am

Pred Štukom to ni nic novega zal :roll: tud meni so pred par leti nazaj vlomili v avto in odnesli mobitel, denarnico...itd. Policija je na sreco nasla 'smrkavce' kateri so bili na delu tako da vse je mozno. Vlomili pa so tud kolegu ampak storilcev niso se do danes nasli. Tako da veliko srece! :pray:
VW

smilko
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a smilko Če maj 19, 2005 1:23 pm

Sem sel gledat nazaj na mesto zlocina in na zalost nisem bil edini - se par avtov je bilo vlomljenih! Kako lahko nekdo naredi kaj takega!? :x
Sem pa dobil steklo prek Salamonovega (za 8000 SIT), pa se delo, pa nov radio in bo spet cifra okoli 40000 SIT!
Jeba pac! :cry:

LP :roll:

Uporabniški avatar
audi racing
Novinec

Napisal/-a audi racing Če maj 19, 2005 1:46 pm

neki me zlo cudi.u audija a6 nam u 2 letih niso nikol ulomil.(fotrov) zdej pa k je mat zamenala iz renoja na yarisa pa so nam ze ulomil!!JAO(sej uzel niso nic pa dobil smo jih tut ze!)
lep pozdrav audi racing

Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov