Lep nedeljski dan in frend me rufne po mobitelu na en drink. No pa se prpeleva v Slovenske Konjice v mestni trg kjer je polno gostilnic in se odločva da prkirava na eni strani trga nasprot gostilnice, ki ima letni vrt. In potem lepo sedeva na letnem vrtu v udobne naslonjače in se pogovarjava ter opazujeva najina avtomobila. In potem na vsem lepem se pojavita dva mulca, ne vem če jima je blo 12 let, in jo šibata mim avto, nakar se eden ustavi in poklekne pr zadnjem kolesu mojega avtomobila. Ker sem sreči to opazil sem se takoj podvizal do avtomobila in ko sem malega hotel zgrabiti jo je popihal...in kaj je pustil na kraju zločina? Presnete okrasne ventilčke mi je hotu ukrast in to sred belga dneva..mislim, pa zakva bi jih pa meu?? Za bicikl? Jao ej...

Po pijači sem se peljal naokoli in ugotovil kje je doma, saj sem ga videl pred njegovo hišo. Razmišljam, da bi stopil do njegovih tastarih. Kaj bi anredili vi? Bi počakali, da ga spet nekje srečate in ga nalomili ali bi se odpravili njemu na dom??