Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Mr. S2k
Nov uporabnik

Metanje kamenja v avtomobile

Napisal/-a Mr. S2k Po maj 30, 2005 8:10 am

Prejšno nedeljo se pripeljemo čez nadvoz po Vojkovi cesti. In kaj sem videl?!? Grupa cca 12 mulčkov starih cca 18 - 20 let, veselo meče kamenje v avtomobile na avtocesti. In to kamenje v velikosti j***a!
A si morate mislit, vendar tak kamen z lahkoto prebije prednje steklo. Ne predstavljam si, kaj bi bilo, če bi ga kdo pokasiral v glavo.
No dal sem šipo dol in jih napizdil in kolega je poklical policijo. Ne vem, če so naši angeli sploh prišli, ker sem se prav nahitro pobral, da ne bi še sam kej pokasiral.

Toliko v vednost...
When i got my s2k i though i was getting one of the fastest cars on the street, then i learned what the s2k is about.

So its not called the S 2000 for nothing!!!!

Slika

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Re: Metanje kamenja v avtomobile

Napisal/-a _VeNoM_ Po maj 30, 2005 8:15 am

Mr. S2k je napisal/-a:Prejšno nedeljo se pripeljemo čez nadvoz po Vojkovi cesti. In kaj sem videl?!? Grupa cca 12 mulčkov starih cca 18 - 20 let, veselo meče kamenje v avtomobile na avtocesti. In to kamenje v velikosti j***a!
A si morate mislit, vendar tak kamen z lahkoto prebije prednje steklo. Ne predstavljam si, kaj bi bilo, če bi ga kdo pokasiral v glavo.
No dal sem šipo dol in jih napizdil in kolega je poklical policijo. Ne vem, če so naši angeli sploh prišli, ker sem se prav nahitro pobral, da ne bi še sam kej pokasiral.

Toliko v vednost...

heheheh sm dozivu zadevo!

Imel sm cerka 2mesca izpit za avto pa sm opazu mulce pr nasi os. soli kako mecejo kamenje na avte!! Skoraj bi jaz kerga kaseral!!!!Samo da sm se jaz ustavu pa NAKLOFOTAL enega malega od njih :twisted: :twisted: Pol je bil pa jok pa stok da niso hotl :roll: :roll:

Jebiga je blo treba pac tko urepat!

lp venom

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Po maj 30, 2005 8:35 am

Ja se rado dogaja, moj golfy ma na boku dve udrtine zarad mulcov k so se med sabo skregal....

Kaj češ, lohk jim ene dve okol ušes prpeleš, pol boš mel pa še na drug stran vsaj dve udrtine....

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po maj 30, 2005 8:35 am

v Mariboru je lani pubec vrgo kamen iz nadvoza pa je kamen prebiu šipo in zlomil roko sopotniku v avtu. Je blo kak mesec nazaj v cajtngah.

Jaz da to vidim parkiram avto čisto desno na AC pa šprint pa jih namlatim ko bike.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Po maj 30, 2005 9:03 am

Pjebi, če se men kej tazga nardi, ode roka tistmu k je to naredu. Glede tega se ne hecam. Kva je pa pol blo z tistmu k je unem roko odtrgal? Je kej kasiru od krivca, al naši angeli niso nč nardil. Me prav zanima kva bodo nardil, verjetn bodo sam kako kazn dal. Ne vem no treba bo mal ukrepat. Itaq se pa va da formalni nadzor ni tolk učinkovit kot neformalni. Če ker sploh ve kva to pomen.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po maj 30, 2005 9:08 am

kaj so nardili nič opomin je dobo... kaj pa je osebno naredo oni z zlamano roko pa ne vem. po moje je padla miljonska tožba
Slika

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Po maj 30, 2005 9:11 am

Vse ql ja. Sam pomoje je to premal. Nared kej tazga v kakšni drugi državi pa boš vido kva se nardi s storilcem.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Po maj 30, 2005 9:14 am

Pa kva je s temi smrkavci. A je res tolk velik užitek nekomu škodo delat?

Pred kakim mescem, sta punca in njena mama vidle v BTC-ju kako ena se skupina smrkavcev (12-13 let) iz užitka z vozički zaletava v parkirane avtomobile.

A je res tak užitek al kaj?
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Napisal/-a Courage™ Po maj 30, 2005 9:14 am

jeb!ga stari, če je storilec star 16 let v Sloveniji mu itak nič ne moreš. Lahko pa sje!beš njegove tastare.

Vse je kriva vzgoja, to je moje mnenje, kje stari smo mu sploh upali pomislit da bi kako kamenje metal kam... dajte ga srat.

se pa strinjam... premale kazni, čeprav po moje še dandanes plačujejo človeku.
Slika

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK Po maj 30, 2005 9:33 am

Tak kot je reko Courage™. Kriva je vzgoja, al pa družba. Ker si misli da je frajer, če oškoduje drugega.
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Po maj 30, 2005 9:37 am

Meni sicer ni padlo kamenje, so pa mulci pljuvali po avtomobilih iz nadvoza. Sem ustavil avto, oni v šprint, jaz za njimi - padlo je par klofut, nakar sem največjega mulca med nimi zagrabil za majico, ga odvlekel do pljunka na šajbi in z njegovo majco lepo obrisal kompletno prednjo šipo. Mali se je totalno usral in dvomim da bo še kdaj ponovil vajo... :lol:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Po maj 30, 2005 9:40 am

INFINITI je napisal/-a:Meni sicer ni padlo kamenje, so pa mulci pljuvali po avtomobilih iz nadvoza. Sem ustavil avto, oni v šprint, jaz za njimi - padlo je par klofut, nakar sem največjega mulca med nimi zagrabil za majico, ga odvlekel do pljunka na šajbi in z njegovo majco lepo obrisal kompletno prednjo šipo. Mali se je totalno usral in dvomim da bo še kdaj ponovil vajo... :lol:
:cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry :cry

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po maj 30, 2005 9:46 am

INFINITI je napisal/-a:Meni sicer ni padlo kamenje, so pa mulci pljuvali po avtomobilih iz nadvoza. Sem ustavil avto, oni v šprint, jaz za njimi - padlo je par klofut, nakar sem največjega mulca med nimi zagrabil za majico, ga odvlekel do pljunka na šajbi in z njegovo majco lepo obrisal kompletno prednjo šipo. Mali se je totalno usral in dvomim da bo še kdaj ponovil vajo... :lol:

To je tist taprav pristop. Jst mam ves popraskan avto, pa ves obutan, sam vseeno ne bo nanj noben pljuval, ga brcal ali metal kamenje nanj, razen mene, tko da bo treba res mal večkrat stopit iz avta, pa kakemu mulcu dat par vzgojnih klofut, če pa to ne zaleže pa nejgovmu fotru, pa plače zmanjšat tistim k na socialni delajo, ker se nič ne naredi v vezi z vzgojo. V ameriki se otroke jemlje staršem, če ga ne morejo vzgajat in imajo velikokrat obisk kakega socialnega delavca, pr nas je pa vse prepuščeno ulici.

Sam ne razumem, sej sm bil tut jst večino življenja na ulici ampak ljudem težko prigaranih avtomobilov pa nismo nikol razbijal - smo ponavad kake luči v mostecu(državno al pa občinsko - ni važno, sej to itak sami pol plačamo), pa kake šipe od lokalov(kjer so mel ponavad mnogo predrag in z vodo mešan pir).
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po maj 30, 2005 12:33 pm

tole je v italiji že star šport, in je kr precej smrtnih žrtev blo zaradi tega,
z to razliko da tam mečejo cele skalote dol :? :x
Slika

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Po maj 30, 2005 2:33 pm

v Nemčiji so pa tko pred parimi leti 2 mulca v arest vrgli, ker sta na ta način ubila nekoga. Se prav spomnim, ker nisem mogel verjet, da lahko mladoletnika spravijo v ćuzo.
Saj verjamem, da takrat mulci ne razmišljajo da lahko tist kamenček nekoga ubije...dokler ni prepozno.
Take bi blo treba tut pr nas nastanit v hotelu s 5 ***** na Povšetovi za kak vikend paket all inclusive :twisted: , pa bi pomoje naslednjič mal premislil preden grejo take zganjat.
Ma ne vem včasih ko smo bli mi mulci nismo takih počel pa tut nismo bli glih angelčki.
Tole dans je že too much
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
idol plemenit
Novinec

Napisal/-a idol plemenit Po maj 30, 2005 2:46 pm

To je pa že tu mač! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Sam sm mladoletn, pa nikol kej tazga ne delam, sploh se pa na avtomobile ne spravlam- svete stvari, pa še sami nč ne morjo! 8)
Mislm nemorš avtov uničevat! :-:o :-:o :-:o
Sploh pa na avtocesti, ki se kkšn ata tko ustraš, da se komot ubije! :roll: :roll: :/:o:/
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto

svabo
Novinec

Kraj: metropola

Napisal/-a svabo Po maj 30, 2005 2:49 pm

K sm bil manjsi so to pr nm eni delal, pa sm si mislu ma ce vam pase pa mecte.A zdej k mam avto da vidm enga tazga k to dela"kad uvati Karl Lewis istrcat"in mu polomim vse kar je se celga ostal medtem k je bejzu.

Ok sej sm se ze pomiru
budalesaj in poznali te bodo

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Po maj 30, 2005 2:50 pm

Janez Blond je napisal/-a: moj golfy

:oops: :oops: :oops: :?: :nae :nae

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Po maj 30, 2005 2:50 pm

mislm sej k smo bli mulci smo marsikej pocel, sam to je pa ze prevec!!! pa to te lahko ubije al pa povzroci hudo nesreco!! take bi pa sam prebutov pa kamne jim zabu u guzo, da cel tedn nebi sral, da bi si zapomnu!!!

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Po maj 30, 2005 3:20 pm

Najhujše pa je da lahko ubije celo dru
žino naprimer.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov