bkranjec je napisal/-a:Jaz sem bil v torek na servisu na 108000km pa sem plačal 21kSit. S tem da meni ni menjal zobatega jermena, svečke in filter goriva! Tako da okol 40kSit lahko pričakuješ! No odvisno je kaj vse ti bojo menjali! Jaz sem premisljeval da vec nebi dal na FIAT servisu servisirat avta. 3 ure dela me je stalo 10000Sit, deli pa 9000Sit. Bi ga mogoce kjer drugje bolj poceni servisiral!
roman je napisal/-a:8) lp mene zanima koliko priblizno pride servis za fiat bravo 1,6 z vso opremo pri 100000 kilometrih ter koliko pride desni lezaj vsaj mislm da je lezaj ker pri zavijanju mal skripa... no to bi blo vse.. ce je morda kdo to vprasanje ze zastavil se opravicujem.. pa se to fiat je letnik 96.. za odgovore se vam v naprej zahvajujem..
DrSergioDJ je napisal/-a:jst sm mel "ta velik" servis na 75k km (jermen + ostalo), pa sm dal 150k sit..nikol vec k ambrozu
zdej bi ga pa naceloma sam zarad ropota rad prpelu pokazat..ostalo bomo ze sami postimal.
bobek je napisal/-a:DrSergioDJ je napisal/-a:jst sm mel "ta velik" servis na 75k km (jermen + ostalo), pa sm dal 150k sit..nikol vec k ambrozu
zdej bi ga pa naceloma sam zarad ropota rad prpelu pokazat..ostalo bomo ze sami postimal.
Sergio a lahko bol podrobn opišeš kdaj in kje ti ropota.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov