gore je napisal/-a:f4676 je napisal/-a:Jodlarji (naši severni sosedi) so še hujši cepci. Oni že ustavljajo ko še zelena utripa
Če boš prebral naš zakon in ga upošteval, boš to počel tudi pri nas![]()
Res pa je, da utripanje ukinjajo... in teh težav ne bo več.
Perica je napisal/-a:zadnjic ko sm se pa skozi Kranj peljov bi se pa skor usrov, ko je iz zelene direkt na rumeno skocil!!! smo imeli ravno eno debato v avtu (sli smo v hribe in smo se kregali ce smo na pravi cesti ali ne) pa me je tista rumena kr mal "presenetla".
COSWORTH LOOK je napisal/-a:Perica je napisal/-a:zadnjic ko sm se pa skozi Kranj peljov bi se pa skor usrov, ko je iz zelene direkt na rumeno skocil!!! smo imeli ravno eno debato v avtu (sli smo v hribe in smo se kregali ce smo na pravi cesti ali ne) pa me je tista rumena kr mal "presenetla".
glih zarad tega pravim da je bil men prejšni sistem bolši k je zalena utripala si se saj varno ustavil
Templar je napisal/-a:Folk to dela iz še enega preprostega razloga ki še ga niste omenili:
-nevarnost naleta!!! Jaz to čisto podpiram čeprav tega ne prakticiram povsod ampak samo če je pred oviro/ustavljanjem nepregleden ovinek ali pa je kaka podobna situacija.
-to je za take bizgece ko prepozno ugotovijo da avto pred njimi stoji idealno ker se lahko tisti pred tabo umakne za meter ali dva kar je dovolj da te reši(in njega tudi)
-s tem da zavarovalnica več ne krije blažjih poškodb mehkih tkiv vratne hrbtenice.
pele je napisal/-a:Zadnje čase opažam , da vedno več voznikov ob rdeči luči ustavi 5 do 10 m od križišča .Ko se nabere kolona pa speljejo do črte in naprej čakajo.Ni mi jasno v čem je to fora? Ali se mogoče nekateri učijo speljevat na takšen način? Ko pa zagori končno zelena luč so ponavadi ti isti modeli izredno "mečkaški".
Templar je napisal/-a:Folk to dela iz še enega preprostega razloga ki še ga niste omenili:
-nevarnost naleta!!! Jaz to čisto podpiram čeprav tega ne prakticiram povsod ampak samo če je pred oviro/ustavljanjem nepregleden ovinek ali pa je kaka podobna situacija.
-to je za take bizgece ko prepozno ugotovijo da avto pred njimi stoji idealno ker se lahko tisti pred tabo umakne za meter ali dva kar je dovolj da te reši(in njega tudi)
-s tem da zavarovalnica več ne krije blažjih poškodb mehkih tkiv vratne hrbtenice.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov