Debate, ki niso vezane na ostala področja...

mikaela
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

zakaj kradejo tablice in zakaj samo eno?

Napisal/-a mikaela So jun 04, 2005 3:15 pm

danes grem zjutraj v službo,pridem do avta in vidim da so mi ukradli tablico in to samo eno.ok ukradejo obe tablici,ampak kaj hudiča bo samo z eno tablico,a je to samo vandalizem,ali uporabijo te registrske tablice še zakaj drugega?
mika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Re: ZAKAJ KRADEJO TABLICE IN ZAKAJ SAMO ENO??????????????

Napisal/-a lisko So jun 04, 2005 3:19 pm

mikaela je napisal/-a:danes grem zjutraj v službo,pridem do avta in vidim da so mi ukradli tablico in to samo eno.ok ukradejo obe tablici,ampak kaj hudiča bo samo z eno tablico,a je to samo vandalizem,ali uporabijo te registrske tablice še zakaj drugega?

Ko so materi s***** so ji dipnili obe.... tko da bi pa sam eno pa ne vem.... si ziher da je nis zgubla?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan So jun 04, 2005 3:20 pm

mikaela je napisal/-a:danes grem zjutraj v službo,pridem do avta in vidim da so mi ukradli tablico in to samo eno.ok ukradejo obe tablici,ampak kaj hudiča bo samo z eno tablico,a je to samo vandalizem,ali uporabijo te registrske tablice še zakaj drugega?

prjav na policijo
tablco bojo dal na auto in šli zastonj tankat
podpis

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ So jun 04, 2005 3:36 pm

lublancan je napisal/-a:

prjav na policijo

točno to, plus, da se na lohk km butnejo, pol boš pa dobila iz zavarovalnice...da pošlji kuponček, ker si povzročila prometno nesrečo.

Moj nasvet:Čim prej na policijo.

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM So jun 04, 2005 4:03 pm

_BiStRi_ je napisal/-a:
lublancan je napisal/-a:

prjav na policijo

točno to, plus, da se na lohk km butnejo, pol boš pa dobila iz zavarovalnice...da pošlji kuponček, ker si povzročila prometno nesrečo.

Moj nasvet:Čim prej na policijo.

L.p Bistri...

če pride do nesreče tak pridejo policaji pa zmerijo pa vse tako naprej, pa se potem na zavarovalnici vidi da se vozili ne ujemata, razen če sta avta enaka :twisted:

Uporabniški avatar
wackosan
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a wackosan So jun 04, 2005 4:10 pm

Najbolje, da prijaviš tatvino na policijo, tako da naredijo zapisnik in dajo v evidence zaznamek-ukradena registrska tablica. Tako si pokrita če se tvoja RT pojavi pri kakšnem kaznivem dejanju. Jo pa res največkrat uporabijo pri "zastonj" tankanju.

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM So jun 04, 2005 4:11 pm

mogoče reciklirajo :twisted:

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ So jun 04, 2005 4:22 pm

Men so pred leti ukradli tablico, sem takoj prijavu na policijo...
Pol sm mev probleme z policaji(eni so rekl nej na roke naredim tablco, drugi so rekl, da ponarejam tablco).Ustavl so me vsak dan(isti policaji) in jim je bilo zelo zabavno :/:o:/

No jst nove tablce nism hotu naročit iz principa...policaji so me hotl prepričat(ob prijavi kraje) da sem jo zgubu...

Zgodba se je razvila v to, da sem en lep dan dubu domov pošto od z.Triglav, da sm povzroču prometno nesrečo, nej pošljem kuponček in podpišem, da sem kriv...in pa da sm pobegnu z kraja nezgode ;) Sm jim odpisu nazaj, nej preverijo na tej in tej P.P,da je tablica ukradena...

Končalo se je pa tko, da so me iz policije klical, kje imam avto...me hotl prepričat da ga nimam u garaži tko kot sm trdiv...ampak da je pred policijsko postajo...
Ko sem policaju dopovedu, nej v računalnik pogleda, da je moja tablca ukradena...ter, da so najbrž ustavl cepca, ki ima enak avto z mojo tablico...so nehal gnjavit.Podatke od tega, ki je ukradu tablico mi niso hotli dat(možna bi bila tožba te osebe, če bi želel) Tablico so vrnili na upravno enoto...oni pa meni(je bila večkrat pomečkana od crashov)...

To je to...da ne bo kdo reku, kaj se da in kaj ne ;) Če se je sploh dalo komu prebrat...

L.p Bistri... 8)
555

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO So jun 04, 2005 4:32 pm

Ja, kočljiva situacija.

Svetujem ukrep za v prihodnje: Tablic pritrdiš s silikonskim kitom + dva vijaka ;)

Meni se to zdi bolj estetska in varnejša varianta pritrjevanja tablic.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Re: zakaj kradejo tablice in zakaj samo eno?

Napisal/-a menjekul So jun 04, 2005 4:40 pm

na avto ponavadi dajo dve različni tablici in potem gredo tankat..... sledi pobeg s pumpe brez plačila...

Uporabniški avatar
kochar
Novinec

Napisal/-a kochar So jun 04, 2005 5:00 pm

Tudi meni (oz. takrat je bil avto še fotrov) so cca 3 leta nazaj poskušal ukrast tablico, na srečo pa so bili anti-talenti in so sprožl alarm :lol:
Nauk: treba je parkirat čimbližje bloku ;)

Soseda je imela manj sreče in so ji tablico ukradli; pač je prijavila policajem, vse ok..
Potem pa cca leto dni od kraje jo kličejo s policije, kao da je nekaj švercala čez mejo (nekdo je pač uporabljal njene tablice) in potem se je bilo še treba neki zajebavat na policiji, se pa ne spomnim natančno ;)
I'll be back.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So jun 04, 2005 5:08 pm

Ja bemo :twisted:
So kurbe...
Jaz tudi nimam srece z tablico :D
Enkrat so mi jih spizdli, enkrat sem eno zgubo... eh :twisted:

Uporabniški avatar
rsquattro
Nov uporabnik

Kraj: Gorenjska/Ingolstadt

Napisal/-a rsquattro So jun 04, 2005 6:01 pm

mikaela, mislim da si ti tablco zgubila;)
je mal preveč tvegano da bi nekdo sam eno kradu, mislim da se ne splača,sicer se pa na okvirju vidi, če je kaj odlomljeno, saj vsi vemo da tablce ne moreš kar tako v sekund iz okvirja dobit;)

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 So jun 04, 2005 6:08 pm

js mam prinetane gor ! :P bo tipson mogo met sveder pa mašinco zravn če bi kej hoto spizdit ... :evil:
Slika

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ So jun 04, 2005 6:10 pm

rsquattro je napisal/-a:mikaela, mislim da si ti tablco zgubila;)
je mal preveč tvegano da bi nekdo sam eno kradu, mislim da se ne splača,sicer se pa na okvirju vidi, če je kaj odlomljeno, saj vsi vemo da tablce ne moreš kar tako v sekund iz okvirja dobit;)

Zakaj bi jo zgubila??? Tvegano???Men so jo izpred zelo obiskanega lokala ukradel, pod lučjo, plus, da je bila prišraufana z dvema vijakoma ;)

Tudi če jo je izgubila, mora na policijo, namreč nikoli se ne ve!!!

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
LeVcEk
Novinec

Napisal/-a LeVcEk So jun 04, 2005 7:08 pm

A se je ze komu zgodil da so mu jo zamenjal z neko drugo.To so naredili kolegici in 14 dni ni dojela da ma drugo tablco gor :D

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 So jun 04, 2005 7:41 pm

Meni so tudi ukradli - in tudi samo eno (zravn so polomil še okvir, tko da je 100% da je bila ukradena in ne izgubljena). Sedaj čakam da pridejo nove tablice, ker nočm dat teh grdih "evropskih" gor, sm pa prijavil že isti dan na policiji, če se slučajno naredi kako sranje.
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

koki81
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a koki81 So jun 04, 2005 8:42 pm

Mojim sodelavkam so en vecer pred kratkim vkradli štiri tablice. Vsaki po eno. Čez par dni seveda po prijavi na policiji so tri doble nazaj kr so nasli lopove :lol: . Ena pa se 'zal' caka nanjo :evil: Zakaj so jih maznili? Policaji niso izdali :roll:
VW
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov