mikaela je napisal/-a:danes grem zjutraj v službo,pridem do avta in vidim da so mi ukradli tablico in to samo eno.ok ukradejo obe tablici,ampak kaj hudiča bo samo z eno tablico,a je to samo vandalizem,ali uporabijo te registrske tablice še zakaj drugega?
mikaela je napisal/-a:danes grem zjutraj v službo,pridem do avta in vidim da so mi ukradli tablico in to samo eno.ok ukradejo obe tablici,ampak kaj hudiča bo samo z eno tablico,a je to samo vandalizem,ali uporabijo te registrske tablice še zakaj drugega?
lublancan je napisal/-a:mikaela je napisal/-a:danes grem zjutraj v službo,pridem do avta in vidim da so mi ukradli tablico in to samo eno.ok ukradejo obe tablici,ampak kaj hudiča bo samo z eno tablico,a je to samo vandalizem,ali uporabijo te registrske tablice še zakaj drugega?
prjav na policijo
tablco bojo dal na auto in šli zastonj tankat
_BiStRi_ je napisal/-a:lublancan je napisal/-a:mikaela je napisal/-a:danes grem zjutraj v službo,pridem do avta in vidim da so mi ukradli tablico in to samo eno.ok ukradejo obe tablici,ampak kaj hudiča bo samo z eno tablico,a je to samo vandalizem,ali uporabijo te registrske tablice še zakaj drugega?
prjav na policijo
tablco bojo dal na auto in šli zastonj tankat
točno to, plus, da se na lohk km butnejo, pol boš pa dobila iz zavarovalnice...da pošlji kuponček, ker si povzročila prometno nesrečo.
Moj nasvet:Čim prej na policijo.
L.p Bistri...
rsquattro je napisal/-a:mikaela, mislim da si ti tablco zgubila;)
je mal preveč tvegano da bi nekdo sam eno kradu, mislim da se ne splača,sicer se pa na okvirju vidi, če je kaj odlomljeno, saj vsi vemo da tablce ne moreš kar tako v sekund iz okvirja dobit;)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov