s_mande je napisal/-a:Damjan nevem sicer kako mocno si zelis te odbijace ampak jaz naprimer nebi odstel 20.000SIT zanj,ne recem da niso vredni svojega denarja...Ce si jih zelis potem nimas kaj varcevati in premisljevati,jaz vem da se si nedavno zazelel volan od Clia 16V za mojo petkico in sem imel ponudbo od enega cloveka in je hotel zanj 10.000SIT nato pa 8.000SIT pa sem ga nasel v Italiji za 20EURO kot novega.
Videl sem pa TURBO petko sicer 89 ali 90 letnik rdece barve,celo,nekarambolirano,pa prav lepa je izgledala nevem pa a je bla vozna za 150EURO.
Tudi sam sem ze razmisljal o taksnih podvigih z odbijaci...pa sem se premislil.Lep dan zelim se naprej.s_mande
Damjan19 je napisal/-a:jz bom še fanta vprašu do ko bo spustu ceno?
10000 sit?
sam tak drastično ne bo popustu in lahk kr pozabim in grem v IT ponje...
s_mande je napisal/-a:Damjan19 je napisal/-a:jz bom še fanta vprašu do ko bo spustu ceno?
10000 sit?
sam tak drastično ne bo popustu in lahk kr pozabim in grem v IT ponje...
Glej tudi sam ne hodim v Italijo,mogoce pa imas koga taksega ki mogoce le gre,jaz naprimer imam in ce kaj rabim mi prinesejo,ce imam cas grem pa tudi zraven.Sploh pa meni ti odbijaci niti niso nevem kak vsec.So mi ze originalni ce so lepo pobarvani z crnim mat spreyem.Potem samo se MAXI BRIL in je to to... :P
Damjan19 je napisal/-a:okej...uporabil sem iskanje za avtoodpade...
se navajam počasi :P
sam ocente mi...koliko so potem vredni tile odbijači?da me ne bojo nategnali pol še v IT :P
hvala
Damjan19 je napisal/-a:Pomoč:IT odpadi bliz meje, al pa če ma kdo web stran, da bi prek maila kej se vprašal al telefona, karkoli bi mi prišlo zelo prav
hvala vam za pomoč!!
Mantara je napisal/-a:Blizu meje, v Trstu boš težko najdu petko GTT, če je pa že ti da ceno kod se njemu zdi primerna. Tako da preračunaj če se ti splača vozit do dol, oz. odvisno iz kje si. Kolko te pride cestnina, bencin, pol pa ne moreš vedet če boš 100% dobil in kaka bo cena.
Damjan19 je napisal/-a:vem ja...mučno iskanje...
se bom držu tega načela in bom zle še za te probu zbarantat če pa ne pa res Italija...bogve kaj bom pol še prnesu domu
[g0ran24] je napisal/-a:nerabiš ker so orginal od petke a ne samo od modela GT če pa policaji že kej sitnarijo pa rečeš da tak je že bil in nisi nikol mel problemov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov