Opažam, da je količina pack pri hitrejši vožnji večja. Torej, ko se vozim bolj lokalno in seveda počasneje je tudi po nekaj dneh šipa čista, le tu pa tam kakšna mala pikica, ko pa grem na avtocesto, pa v kratkem času, na šipi nastane vsaj 10x količina pack in je povezana s hitrostjo. Pri hitrosti do nekje 120km/h je še nekako v redu, do 150km/h se že malo bolj pojavijo, pri višji pa jih je še več.
naredil sem poskus, peljal sem največ do omejitve in količina pack je bila precej manjša, kot pa pri običajni vožnji po AC ko vozim hitreje če je cesta prazna oziroma ko je malo prometa.
Zanima me, kakšne imate ostali izkušnje s tem? Včasih mi gre prav na živce, ko moram oprat avto samo zaradi crknjenih muh prilimanih po sprednjem delu avta, čeprav je avto ob straneh in zadaj popolnoma v redu.
Ali obstaja kakšna zadeva za namazat, da bi se muhe manj prijele, no saj odstranit jih ni težko če jih redno, da še niso zapečene od sonca že nekaj dni. Sm že razmišljal, da bi po AC vozu počasneje, da mi ne bo treba avta prat in bo na koncu izguba časa še manjša. (malo že bluzim ...