Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Zupo
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Kontra v rondoju Tomačevo --- ***** **** *****!!!!

Napisal/-a Zupo To jun 07, 2005 4:53 pm

FAK kaj folku dogaja na cesti!!!!

Se peljem po obvoznci z dunajske proti rondoju Tomačevo. Zapelem gor, hop na notranji pas k je pač prazn, se furam......in kaj vidm......EN k****n PELJE V NAPAČNO SMER PO NOTRANJEM PASU. FAAAAAAAAAKKKK!!!!! Od šoka komi odreagiram, in zavijem na sredinski pas. Še dobr da je voznik cliota, ki je bil vštric z mano tut vidu situacijo in je on tut zavil rahlo desno in močno na bremzo. Tko da sem loh jst za milimetre zavil stran z notranjega pasu (v škarice u bistvu). Un k****n pa lagano naprej. Pa to še ni vse, mel je vse žmigavce pržgane tako da šel ZAVESTNO SE PELJAT V NASPROTNO SMER V RONDOJU K JE VSAK DAN NESREČA! PA KDO DA TAKIM IMBECILOM IZPIT! KAKO MU JE SPLOH RATAL ZAVIT V KONTRA SMER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Registrske nism vidu, ker sem isku luknjo da se zmuznem crashu, prav tako kolega in frendica k sta bla v avtu. Bla je zlata limuzina koker sm jst vidu (jst sm vidu da je bla Toyota, frend je vidu Škodo Octavio, obadva zlato barvo).

Če je še kdo to vidu pa ma slučajno registrsko, nej jo prosm pošlje na PM al pa tuki napiše ker to bom pa nesu na polcijo ker mi grejo že na falus. 2x v enmu mescu mi folk prpele nasprot. Fak no.......

Pa hvala vozniku modrga cliota, k je bil tok pozorn, pa se je umaknu, ker drgač bi vrjetn v njega butnu!

Pazte se, folk postaja samomorilski.....
Zadnjič spremenil Zupo, dne To jun 07, 2005 5:12 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
What we do in life, echoes in eternity....

Ares
Novinec

Napisal/-a Ares To jun 07, 2005 4:58 pm

Hja meni se v soboto na Štajerskem (Grobelno) podobno zgodil.

En k****n je s pasatom CE (domačin?), v križišču zavil na napačn vozni pas (očitno ne ve zakaj so velike modre puščice na križiščih) .. direkt čelno proti meni.. jaooo šlo je za milimetre.

Me je mel da bi na njem uporabil kroše, sam si pol rečeš, jebat ga, važno da se dobro izšlo..in odpelješ naprej z zavestjo, da nikol ne veš kakega norca boš srečal na cesti.

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ To jun 07, 2005 4:59 pm

Polovici voznikov in voznic je potrebno odvzeti izpite ;) Sm že pisu, kaj je treba narest v temi "nesreča v Lj"

Drgač pa sam :shock: :shock: :shock: :shock:
Najbrž si boš kej lepga prvošču, glede na to, da si preživu :D

L.p. Bistri...
555

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC To jun 07, 2005 5:00 pm

in kaj je najhuj pr tem? Da bo dubu za plačat 60k al kok in nikome ništa.
Ma za pobit p*zda!

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To jun 07, 2005 5:01 pm

Sicer ne vem kaj si hotel s tem povedat,ker jaz take stvari doživljam skor vsak dan,pa ne pišem tega na forumu,temo bom malo pustil odprto,da vidm kam se bo razvijala :)

BTW: skensli si oglas v podpisu ,ker je prepovedan,sicer sledi opozorilo oz. rumeni karton ;)
Slika

Uporabniški avatar
Misak
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Misak To jun 07, 2005 5:01 pm

Za take debile ni druge k milostni strel v tilnik. Milostni za ostale udelezence. Sploh pa tm hitrosti niso velke... Jst ne vem no... Po moje bi si kr upu mal reskerat pa ga posarat s strani. Bi ga takoj najdl. Pa se civilno tozt za vso skodo na avtu, pa se zihr bi me kej bolel. Na takih kretenih je treba sluzit, pa magari z obiskom na domu.

Pugi je napisal/-a:Jafakan
Da bi zmanjšali število prometnih nesreč na naših cestah,
bi morali moškim prepovedati točiti alkohol.
In ženskam bencin!

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 To jun 07, 2005 5:01 pm

Ja res bed, še dobr da si se zmuznu, drgač pa tvoj frend prav, da je biu nov Avensis srebrnkasto zelene barve. Še dobr da nisi spet oprijema avtomobila sprobavu

Uporabniški avatar
Zupo
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Zupo To jun 07, 2005 5:02 pm

ja sj jst sm pa PO***AN kriminalc k mam pojebene alu nastavke na pedalih in s tem ogrožam 3 letne otroke. Nej grejo usi v k****

Sej poznej sm razmlišlu zakaj nism lepo zabremzu (ker je placa bo kr dost, k sm ga dost kmal opazu) pa ga počaku da se vame butne al pa kej, pa ga pol stožm. Sam v situaciji me je blo pa tok strah zame, za avto in za punco k je sedela na sredin med zicema zadaj, sem pa pač tko odreagiru koker sem. Čeprav se zdej zavedam da bi loh s tem še 3x večjo nesrečo naredu...... vsaj nauču sm se neki.....

@killah: sm uredil, nism vedu...pa drgač tut jst dostkrat vidm k se na teh tamalih rondojih folk u napačno smer zapelje, ok si mislm sej je dost pregledn pa vse. Sam na tem tavelikem, k je dons že bla ena nesreča, in je skor vsak dan, plus da se nimaš nikamor umaknt k je ograja....mal 2 much.
Zadnjič spremenil Zupo, dne To jun 07, 2005 5:08 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
What we do in life, echoes in eternity....

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Kraj: Primorska

Napisal/-a mrt To jun 07, 2005 5:08 pm

Mislim kaj se dogaja s klapo da vozijo nekateri tudi zavestno kontra......Mislim jst bi take sam :/:o:/

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Napisal/-a ahiM To jun 07, 2005 5:29 pm

Podobno se je zgodilo meni, sicer ni bilo v rondoju, ampak vseeno.

Skratka, se peljem iz BTC-ja (LJ) in se ustavim na križišču Kajuhova-Letališka nasproti AH Moste, zavijem na Kajuhovo ob zeleni luči, nakar se model na pasu za naravnost odloč, da bo on tudi zavil levo. Hvala Bogu sem vedel, kaj bo model naredil in se temu primerno obnašal, ampak v nasprotnem primeru bi bil pa to tak lep karambolček... Matr, ampak tam to folk non-stop počne! Nej že enkrat naštimajo eno kontrolo prometa tja na avtobusno poleg AH Moste pa vsem takim "đekom" napišejo mastne kazni!

Jeb*ga, na žalost so take in podobne neumnosti čisti standard na slovenskih cestah, žal.

Komi čakam da naštimajo kakšno kamero na rondoje in križišča!!! Pa ne samo za okras!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc To jun 07, 2005 5:33 pm

killah bee je napisal/-a:Sicer ne vem kaj si hotel s tem povedat,ker jaz take stvari doživljam skor vsak dan,pa ne pišem tega na forumu,temo bom malo pustil odprto,da vidm kam se bo razvijala :)

BTW: skensli si oglas v podpisu ,ker je prepovedan,sicer sledi opozorilo oz. rumeni karton ;)

kaj si ti zatezen ratou odkar si moderator akva??!! kva pa tezis noooo?? :lol: :lol:

skoz vec je takih retardov ki ne vejo po kateri strani ceste vozit!! pocakte na poletno sezono da zgubljeni tujci zacnejo po narobnih straneh AC vozit :?

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 To jun 07, 2005 6:05 pm

Tud men se je natanko ista situacija zgodila na krožnem pri Leclercu. En star ata v srebrnem golfu4 se je peljal v smeri urinega kazalca, se pravi narobe, jst pa pridem nasprot! Seveda mu blendam, trobim, maham, un me pa samo čukast gleda, sej po moje sploh ni vedu kaj mu hočem povedat. Sam O.K., tam so še majhne hitrosti, kar pa ne velja za rondo Tomačevo. Mislm, folk je res debilen ratu. Take bi poslal še enkrat v avtošolo. :evil:
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback To jun 07, 2005 6:52 pm

Polo78 je napisal/-a:Tud men se je natanko ista situacija zgodila na krožnem pri Leclercu.

men tut :)

pa tut v tomačevem ni to nič novega...pacienti kaj češ...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 To jun 07, 2005 7:29 pm

Takim bi jaz izpit uzel brez možnosti ponovnega opravljanja, se pravi doživljensko!!!
Kva ma tak folk u glavi res ne vem.

Men se je pred časom na obvoznici iz rudnika proti tunelu golovec tut zgodu en primer srečanja z nasproti vozečim vozilom. Kdor se dosti vozi po tej strani nej enkrat pogleda tam ko se začne razcep proti golovcu je na levi strani za stransko črto malce širši pas asfalta no in tam se je počasi premikal avto v nasprotno smer notr pa fotr srednjih let posran do konca, pa ne da bi ustavu pa vse štiri žmiguce dau ne on se je počasi premikal naprej. Zgleda se je vse srečno izteklo ker po radiju ni blo slišat nč o kakšni nesreči tisto jutro.
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To jun 07, 2005 7:32 pm

vesolc je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:Sicer ne vem kaj si hotel s tem povedat,ker jaz take stvari doživljam skor vsak dan,pa ne pišem tega na forumu,temo bom malo pustil odprto,da vidm kam se bo razvijala :)

kaj si ti zatezen ratou odkar si moderator akva??!! kva pa tezis noooo?? :lol: :lol:

skoz vec je takih retardov ki ne vejo po kateri strani ceste vozit!! pocakte na poletno sezono da zgubljeni tujci zacnejo po narobnih straneh AC vozit :?

aja, sej res,to je od Regyja fetiš-podpisi@press :D

Naum več :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr jun 08, 2005 2:32 am

folk ni normaln :S

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr jun 08, 2005 3:08 am

killah bee je napisal/-a:
vesolc je napisal/-a:

aja, sej res,to je od Regyja fetiš-podpisi@press :D

Naum več :roll:

edino pravilno... ti kr, bom vsaj mel družbo :P
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr jun 08, 2005 6:58 am

ahiM je napisal/-a:Podobno se je zgodilo meni, sicer ni bilo v rondoju, ampak vseeno.

Skratka, se peljem iz BTC-ja (LJ) in se ustavim na križišču Kajuhova-Letališka nasproti AH Moste, zavijem na Kajuhovo ob zeleni luči, nakar se model na pasu za naravnost odloč, da bo on tudi zavil levo. Hvala Bogu sem vedel, kaj bo model naredil in se temu primerno obnašal, ampak v nasprotnem primeru bi bil pa to tak lep karambolček... Matr, ampak tam to folk non-stop počne! Nej že enkrat naštimajo eno kontrolo prometa tja na avtobusno poleg AH Moste pa vsem takim "đekom" napišejo mastne kazni!

Jeb*ga, na žalost so take in podobne neumnosti čisti standard na slovenskih cestah, žal.

Komi čakam da naštimajo kakšno kamero na rondoje in križišča!!! Pa ne samo za okras!

jaz grem v temu križišču drugače... grem raje naravnost in se tam lepo čez križišče za semaforjem obrnem... če je frej pridem še isti semafor čez drugače pa naslednjega... bolje to kot pa čakanje pri tirih ker folk ne zna lepo speljat.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN Sr jun 08, 2005 7:13 am

najbrž je hotu vozt nad 130 km/h pa dost nad tem kajti na nasprotnem pasu je manjša kazn če greš 300km/h kokr na tapravem pasu mislm nč čudnga pol da so nesreče faaak prjavt kretena ... :?
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr jun 08, 2005 8:17 am

ahiM je napisal/-a:Podobno se je zgodilo meni, sicer ni bilo v rondoju, ampak vseeno.

Ahim, to je tam stalnica. Kadar je gužva, se potrudim in se tko ustavim, da sem prvi v koloni za levo, ker se zmer kakšen bebec najde, ki se hoče prerint iz pasa za naravnost na pas z levo. No pol pa ko je zelena spelješ v štric z njim (ponavadi dosti hitro) pol greš pa tolk globok v križišče, da zapelješ na avtobusno postajo in unmu ne preostane nič druzga kot da se ustavi al pa zapelje na travo. :twisted:

maky je napisal/-a:jaz grem v temu križišču drugače... grem raje naravnost in se tam lepo čez križišče za semaforjem obrnem... če je frej pridem še isti semafor čez drugače pa naslednjega... bolje to kot pa čakanje pri tirih ker folk ne zna lepo speljat.

Kaj si patetik !!!! A ne moreš počakat tistih 5 minut? Ti je tolk bolj fajn, ko greš ti čez semafor, dva druga, ki pa normalno čakata pri semaforju pa zaribaš. To je pa bedno in takim bi jest talal kazni. In ne mejhne!
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov