Pugi je napisal/-a:Jafakan
killah bee je napisal/-a:Sicer ne vem kaj si hotel s tem povedat,ker jaz take stvari doživljam skor vsak dan,pa ne pišem tega na forumu,temo bom malo pustil odprto,da vidm kam se bo razvijala![]()
BTW: skensli si oglas v podpisu ,ker je prepovedan,sicer sledi opozorilo oz. rumeni karton
vesolc je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Sicer ne vem kaj si hotel s tem povedat,ker jaz take stvari doživljam skor vsak dan,pa ne pišem tega na forumu,temo bom malo pustil odprto,da vidm kam se bo razvijala![]()
BTW: skensli si oglas v podpisu ,ker je prepovedan,sicer sledi opozorilo oz. rumeni karton
kaj si ti zatezen ratou odkar si moderator akva??!! kva pa tezis noooo??![]()
![]()
skoz vec je takih retardov ki ne vejo po kateri strani ceste vozit!! pocakte na poletno sezono da zgubljeni tujci zacnejo po narobnih straneh AC vozit
killah bee je napisal/-a:vesolc je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Sicer ne vem kaj si hotel s tem povedat,ker jaz take stvari doživljam skor vsak dan,pa ne pišem tega na forumu,temo bom malo pustil odprto,da vidm kam se bo razvijala![]()
kaj si ti zatezen ratou odkar si moderator akva??!! kva pa tezis noooo??![]()
![]()
skoz vec je takih retardov ki ne vejo po kateri strani ceste vozit!! pocakte na poletno sezono da zgubljeni tujci zacnejo po narobnih straneh AC vozit
aja, sej res,to je od Regyja fetiš-podpisi@press![]()
Naum več
ahiM je napisal/-a:Podobno se je zgodilo meni, sicer ni bilo v rondoju, ampak vseeno.
Skratka, se peljem iz BTC-ja (LJ) in se ustavim na križišču Kajuhova-Letališka nasproti AH Moste, zavijem na Kajuhovo ob zeleni luči, nakar se model na pasu za naravnost odloč, da bo on tudi zavil levo. Hvala Bogu sem vedel, kaj bo model naredil in se temu primerno obnašal, ampak v nasprotnem primeru bi bil pa to tak lep karambolček... Matr, ampak tam to folk non-stop počne! Nej že enkrat naštimajo eno kontrolo prometa tja na avtobusno poleg AH Moste pa vsem takim "đekom" napišejo mastne kazni!
Jeb*ga, na žalost so take in podobne neumnosti čisti standard na slovenskih cestah, žal.
Komi čakam da naštimajo kakšno kamero na rondoje in križišča!!! Pa ne samo za okras!
ahiM je napisal/-a:Podobno se je zgodilo meni, sicer ni bilo v rondoju, ampak vseeno.
Skratka, se peljem iz BTC-ja (LJ) in se ustavim na križišču Kajuhova-Letališka nasproti AH Moste, zavijem na Kajuhovo ob zeleni luči, nakar se model na pasu za naravnost odloč, da bo on tudi zavil levo. Hvala Bogu sem vedel, kaj bo model naredil in se temu primerno obnašal, ampak v nasprotnem primeru bi bil pa to tak lep karambolček... Matr, ampak tam to folk non-stop počne! Nej že enkrat naštimajo eno kontrolo prometa tja na avtobusno poleg AH Moste pa vsem takim "đekom" napišejo mastne kazni!
Jeb*ga, na žalost so take in podobne neumnosti čisti standard na slovenskih cestah, žal.
Komi čakam da naštimajo kakšno kamero na rondoje in križišča!!! Pa ne samo za okras!
maky je napisal/-a:jaz grem v temu križišču drugače... grem raje naravnost in se tam lepo čez križišče za semaforjem obrnem... če je frej pridem še isti semafor čez drugače pa naslednjega... bolje to kot pa čakanje pri tirih ker folk ne zna lepo speljat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov