splash je napisal/-a:danes se peljem po avtocesti in sem opazu en tovornjak naložen s tanovimi golfi plus, zadaj na zgornjem delu pa je bil en dolg avto prekrit s belim polivinilom pa polno vw znakcev po polivinilu. avto mislm da je bil vw phaeton (po obliki sodeč). zdaj me pazanima zakaj je bil avto pokrit. a so ga hotel zakamuflirat ker je bil kakšen novejši model (facelift), al je bil prekrit samo zaradi zaščite med prevozom?
splash je napisal/-a:ampak je pa zanimivo. kako pa bo tist polivinil obvaroval avto?
Spyker je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:Sej ni noben reku, da ne pomaga :P Je pa tuki se ena fora... če je avto pokrit in se ne umaže, ga tut prodajalcem ni treba prat in pucat
Mislm da to ni glih fora ker jaz osebno se nebi nič branil pucat enga brand new A8 al pa Phaetona
splash je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:W|zz je napisal/-a:Sej ni noben reku, da ne pomaga :P Je pa tuki se ena fora... če je avto pokrit in se ne umaže, ga tut prodajalcem ni treba prat in pucat
Mislm da to ni glih fora ker jaz osebno se nebi nič branil pucat enga brand new A8 al pa Phaetona
@ spyker Mi bi se pa lahko kej zmenil!
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov