Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Zakaj sploh dodatna zavarovanja? (stran vržen denar)

Napisal/-a Bel-Tirid To jun 07, 2005 5:44 pm

No moja zgodba:
pridem na parkirišče in vidim butnen avto na treh mestih (tri bunkice). Preklinjam vse kar sem videl in se odpeljal domov. Krivca nisem našu. Ko sem doma pogledal sem videl da je edino mozno, da mi ga je butnil en z tovornjakom, ker so bile luknjice na mostiču ( zadnji del avta, ko se vzpenja). Pri sebi rečem, dobr da mam na parkplacu dodatno zavarvan, bom saj zdej neki dobiv. Šolski zvonec zazvoni in se odpravim na zavarovalnico Triglav. Pov ure pišem nalog za prijavo in ko končam oddam. (čudež vse prav napisano). Nato mi piška reče naj dol počakam cenilca. Grem dol in prižgem čik in čakam. Primaje se cenilec pogleda avto in reče : A tole? jest ja tole mi je od tukej do tukej potegnu nekdo z visjim avtom, sklepam da z tovornjakom. Cenilec je bil tiho ene 20 sekund, nato pa reče : "" NE TO TI JE PA ZABOJ NA AVTO PADU"" nič nebo iz tega!!
Jest ga gledam, pa mu rečem da sm ga imu parkiranega pred Pubom v radovljici in da je nemogoče da mi je paket padel iz nebes. Pokazov sm mu prasko, ki je bila narejena z nekim vozilom, ampak za njega je pač padel paket iz nebes.

Pi.zda fak a se zajebavajo iz folka al kaj. Da pa to ni blo se vse, mi je pa reku, no tole vm lahko popravmo in mi pokaže eno pikico, ki mi je en vrata butnu. Tista pikica je manjša od tele pike: "." no sm reku ajt napiš in sm sam spizdiv od teh goljufivcov.

LP paket
Slika Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To jun 07, 2005 5:52 pm

prehitr si popustil, če ti je res tovornjak tisto naredu. jest vem da bi se skregal, če ne bi blo dost bi mu j... m....., pol pa zagrozu da ga bom dal v cajtnge. :twisted:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To jun 07, 2005 6:07 pm

Zakaj si popustil če ti ni gajba padla na avto ?
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke To jun 07, 2005 6:22 pm

Tako je pač pri zavarovalnicah. Ko ti treba denar iz žepa spulit so takoj pri tebi pa prijazni in uslužni, ko pa treba izplačat odškodnino pa "nema više ljubavi" :D
Jaz sem se v glavnem na izkušnjah naučil, da če imaš kakršenkoli škodni primer, stori vse, da imaš čimveč dokazov, prič itd. Fotoaparat je v avtu lahko zelo koristen.
Kaj ti naj rečem, probaj vztrajat, čeprav ne bo lahko.

Uporabniški avatar
guly
Novinec

Kraj: konjice

Napisal/-a guly To jun 07, 2005 6:30 pm

po moje si mal prehit odneho
ne smeš tak hit odnehat
vem iz mojih izkušenj
mi je toča avto stolkla pa so mi rekli da mi dajo keša 350 jurjov, škoda pa je bla ocenjena na 980.000 sit.
niso pa niso hotli, ko sm jim pa rek da se bo advokat priš vse zmenit pa so koj podpisali tist ceglc pa so lepo vse plačali.
prehit si odneho, res.
pejd še enkrat tja pa jim zagnjavi
če so tak sladki ko je treba gnar dat pa naj bojo še zaj ko morjo tebi dat dnar
velik sreče
Don't drink and drive! You will only spill it!

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Napisal/-a Bel-Tirid To jun 07, 2005 6:31 pm

Vrjemite da sm ustrajov in mu hotu povedat. Ampak on je skos metov naprej da je enmu paket padu na moj avto. kva bos takmu, ga čez gobc poču?
Slika Slika

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek To jun 07, 2005 6:33 pm

Škoda da nisi dal policistom zapisnika nardit. + Če ne drugega se zmeni naj ti namest tiste pikice na vratih popravjo tist zadi....

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx To jun 07, 2005 6:33 pm

a nimas zavarovan proti tretji osebi oz vandalizmu?..al pa ga sam mal butn tam k je ze pa zahtevi vse.. pač nas kradejo jebat ga...sam da je mir ( zarad takega razmisljanja se vse tud dogaja) lp..
off topic..moj 200 post...i am happy :-P :-P :-P
Zadnjič spremenil maniaxxx, dne To jun 07, 2005 6:39 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko To jun 07, 2005 6:35 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:Vrjemite da sm ustrajov in mu hotu povedat. Ampak on je skos metov naprej da je enmu paket padu na moj avto. kva bos takmu, ga čez gobc poču?

rekel bi naj pokliče nadrejenega!
pejt še enkrat tja , mogoče bo drug cenilec, ki bo "bolše" ocenil stvar, drugače pa zahtevaj nadrejenega!
drgač pa zagrozi z časopisco (da ga boš z časopisom premlatu :P )

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Napisal/-a Bel-Tirid To jun 07, 2005 6:39 pm

yurchek je napisal/-a:Škoda da nisi dal policistom zapisnika nardit. + Če ne drugega se zmeni naj ti namest tiste pikice na vratih popravjo tist zadi....

to bom probov izvest, samo je tip napisov 0.5m" velikost za barvanje pa 1 uro dela, je kao max za serviserja. Bom probov tko spedenat, da bom oboje popravu nekak, pa se sam plačov kar bo več od tistega.

Tut nism vedu ko sm dodatno zavarovav avto na parkirišču, da če n povzročeno nekaj z tretjim vozilom ne pride v poštev. Naprimer vandalizem ni notr napisan. Jest sm pa glih zaradi tega to zavaroval.

Zdej nemorem nič, ma pa me da bi šel jutri prijavt se eno pikico na drugi strani avta :D, pa k bom 100 pikic prijavu bom pa lahko tisto popravu
Slika Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To jun 07, 2005 6:39 pm

mi smo dobl, k so nm spraskal.. šli prjavt na policijo, storilec neznan, pol pa na za varovalnco. Pa je šlo brez problema. Je bla pa večja praska na odbijaču

lp

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix To jun 07, 2005 6:50 pm

poslusaj me zdaj:
idi na eno parkirišče. idi na pijaco, potem pridi do avta, pa reci: pizdarija, nekdo mi je avto bla bla...poklici policijo takoj, da naredijo zapisnik.
in s tem idi na zavarovalnico. Ce bo oni mujo kaj tezil, mu reci, da se gres pomenit s sefom trzenja ali s kom ze. ti povem, da bo v redu.
sicer delam za tole zav, samo to me pa res razpizdi mater.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
joke
Novinec

Kraj: štajerska

Napisal/-a joke To jun 07, 2005 7:06 pm

Asterix je napisal/-a:...sicer delam za tole zav, samo to me pa res razpizdi mater.

to pa je iskrenost :pivo
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov