js v avto nebi rad dal tiste navadne pecke, ki se greje s pomocjo vroce vode, ki jo motor segreje ampak bi dal kak grelec al kej podobnega, da ko se vozim da se mi sipe ne rosijo, pa tud ko je mraz da me greje.
Sprejemam ideje

Hvala vsem
Lep pozdrav
GorazdO je napisal/-a:S temi keramičnimi kalofirerčki imam precej dobre izkušnje; problem je le, da ogrejejo (odrosijo) le eno šipo - ne grejejo celega avta (prešvoh); če je sila - uporabi serijsko gretje + te male keramične grelce...
Nixxon je napisal/-a:Webasto? Drag ampak močno učinkovit
Dariooo je napisal/-a:kaj pa je to kalorifer?
Voith je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Webasto? Drag ampak močno učinkovit
jp. ni ga lepsega obcutka zutri kot v topu avto se usestal pa komirat kje pozim v avtu na toplem
Voith je napisal/-a:webasto dela tko da nastimas do 3 tajmerje in pol se ti ene 10 min predn gres v avto uzge webasto, in ti ogreje komplet vodo tko da se tud masina segreje, pa not przge ventilacijo tko da se sipe odrosijo in not rata toplo. dela pa max pol ure, pol mors pa mal zalaufat masino da se rezervarcek na webastu nafila. zre 3dl/h bencinski, za dizelskega nevem. stane pa kokr vem 1000eu brez vgradnje. vgradnja te pride pa se neki kesa, odvisn kok je kompliciran. pa mas moznost dokupt se daljinc da lahk iz bajte przges gretje.
zgleda pa ta zadeva kot ena mini centralna pec, in tud slis se tko.
js sm webasto dobu ze ugrajen not, in je zadeva prou zakon, edin kar me mot je da se po pol ure ugasne. mogu bi nekak narest za webasto locen dovod goriva in elektricno pumpico, da nebi blo treba vsake pol ure vzgt avto da se benz nafila.
Dariooo je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Zgleda kot navadni ležeči kalorifer samo da je na 12V. Kje sa ga pa kup pa ta moment ne vem.
kaj pa je to kalorifer?
Dariooo je napisal/-a:GorazdO je napisal/-a:S temi keramičnimi kalofirerčki imam precej dobre izkušnje; problem je le, da ogrejejo (odrosijo) le eno šipo - ne grejejo celega avta (prešvoh); če je sila - uporabi serijsko gretje + te male keramične grelce...
ma fora je v tem da bi dal serijsko gretje stran, tako da se mi voda bolje hladi in posledicno da ima motor bolse hlajenje.
Dariooo je napisal/-a:Voith je napisal/-a:hmmm. in zakaj bos to naredu da bos vodo spelu sam za masino hladit, ne pa tud za gret kabino??
zato, da voda hitrje krozi in tko da se vec ohladi in da mi bolje greje masino.a mislis da ni dobra idea in da ne bom dosti aprofitira? pa tud zaradi teze ne
LP
Voith je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:Voith je napisal/-a:hmmm. in zakaj bos to naredu da bos vodo spelu sam za masino hladit, ne pa tud za gret kabino??
zato, da voda hitrje krozi in tko da se vec ohladi in da mi bolje greje masino.a mislis da ni dobra idea in da ne bom dosti aprofitira? pa tud zaradi teze ne
LP
to kar ti planiras se ti sploh ne splaca. tocno tko nared kot je alan reku. vecje luknje za zrak, pa se en ventilator dodej zravn obstojecega, ce je pa premejhn kiler dej pa spredi se enga. al pa se bols ce se da dej vecji kiler pa je. una pecka v kabini ti nebo cist nc odzrla tko da jo kr not pust, cene ti bo pozim zal
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov