Ančica je napisal/-a:Upam, da ta tema ni čisto zgrešena na tem forumu, samo res ne vem kam bi se še lahko obrnila. Kot punca bi maredila vse, da bi ustregla svojemu lubitu. Že od nekdaj ima veliko željo imeti doma maketo avtomobilčka Mustang Shelby GT 500 letnik 1967. Zelo rada bi mu ga kupila vendar je problem ker ga nikjer ne najdem. Bila bi zelo vesela, če bi mi kdo pomagal in mi svetoval kam lahko še grem pogledat ali če kdo ve, kje jih prodajajo.
Že v naprej hvala!
Tomaz40 je napisal/-a:Ančica je napisal/-a:Upam, da ta tema ni čisto zgrešena na tem forumu, samo res ne vem kam bi se še lahko obrnila. Kot punca bi maredila vse, da bi ustregla svojemu lubitu. Že od nekdaj ima veliko željo imeti doma maketo avtomobilčka Mustang Shelby GT 500 letnik 1967. Zelo rada bi mu ga kupila vendar je problem ker ga nikjer ne najdem. Bila bi zelo vesela, če bi mi kdo pomagal in mi svetoval kam lahko še grem pogledat ali če kdo ve, kje jih prodajajo.
Že v naprej hvala!
Pejt u eno štacuno z igračkami, kupi maketo kateregakoli avtomobila, pejt domov, lepo zavij avtek v darilni papir, gor daj mašnjo, sebe pa zavij v evin kostum in okrasi s smetano. Potem pokliči fanta naj pride po svoje darilo.
Garant bo bolj zadovoljen kot z enim Fordom!!![]()
Vsaj jest bi bil.
PS:Drugač pa dober okus ma ta tvoj lubi.
Courage™ je napisal/-a:Tomaz40 je napisal/-a:Ančica je napisal/-a:Upam, da ta tema ni čisto zgrešena na tem forumu, samo res ne vem kam bi se še lahko obrnila. Kot punca bi maredila vse, da bi ustregla svojemu lubitu. Že od nekdaj ima veliko željo imeti doma maketo avtomobilčka Mustang Shelby GT 500 letnik 1967. Zelo rada bi mu ga kupila vendar je problem ker ga nikjer ne najdem. Bila bi zelo vesela, če bi mi kdo pomagal in mi svetoval kam lahko še grem pogledat ali če kdo ve, kje jih prodajajo.
Že v naprej hvala!
Pejt u eno štacuno z igračkami, kupi maketo kateregakoli avtomobila, pejt domov, lepo zavij avtek v darilni papir, gor daj mašnjo, sebe pa zavij v evin kostum in okrasi s smetano. Potem pokliči fanta naj pride po svoje darilo.
Garant bo bolj zadovoljen kot z enim Fordom!!![]()
Vsaj jest bi bil.
PS:Drugač pa dober okus ma ta tvoj lubi.
ko maš ti babo že 5 let verjemi da se bol razveseliš makete Mustanga kot pa svoje zavite v papir.
Courage™ je napisal/-a:ko maš ti babo že 5 let verjemi da se bol razveseliš makete Mustanga kot pa svoje zavite v papir.
Ančica je napisal/-a:Pa kaj je ravno na temu avtomobilčku, da ga je tako težko dobit![]()
![]()
![]()
![]()
Prehodila sem že ful trgovin pa ga nikjer ni! A ga je sploh že kdo vidu kje za kupt?
Drgač pa ne gre sam za to, da ga osrečim z darilom, ki si ga želi...pričakujem tud jaz koristi od tega
borut007 je napisal/-a:Mislim, da bo ga tudi to kar lepo razveselilo![]()
http://www.bolha.com/oglas861560
h2 je napisal/-a:2 leti razlike!
jest tudi sem iskal pa tudi na ameriskih straneh nisem nic nasel!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov