Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Zakaj ljudje kradejo??

Napisal/-a Shebo Pe jun 17, 2005 3:05 pm

Zgodilo se je sledeče. Imamo Renault Clio 1.2 16V letnik 2003 z 15'' alu platišči. Danes zjutraj sem ugotovil, da so nam pokradli vse štiri pokrovčke, ki prekrivajo vijake na platiščih. Mislim... :roll: To pomeni, da se sedaj vidijo vijaki na vseh feltnah posebej in nam bo prineslo strošek v višini cca 8k SIT. Rad bi povedal, da žal na tem svetu hodi in diha golazen na dveh nogah. Kdo je to naredil in zakaj se mi sploh ne sanja. Ali je nekdo le za zabavo pobral pokrovčke ter jih nekam vrgel ali pa je nekomu zmanjkalo denarja in si je 'sposodil' naše pokrovčke za nedoločen čas. Žal ljudje ne cenijo tuje lastnine in je preprosteje nekaj ukrasti kot pa kupiti. Ti pokrovčki so prišraufai s posebnim ključem, ki ima tri izbokline. Po tem sklepam, da je nekdo vzel naše pokrovčke za lastnega cliota. Mislim sramotno dejanje.
Če se tema nahaja na napačnem kotičku jo naj moderatorji prestavijo.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
stealth
Novinec

Napisal/-a stealth Pe jun 17, 2005 3:11 pm

isto...zakaj ko parkiram v cityparku svojga stealtha dostikrat potem pa najdem nove rise na plehu. Pač eni imajo užitek uničevat.
Sam da ga pa dobim v roke paglavca mu ni spasa, bo fasu tut za ostale rajse k jih ni on naredu.
Dodge Stealth Twinturbo AWD

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Pe jun 17, 2005 3:12 pm

Hm............ Ni rečeno da ima takše 3 izbokline samo clio, ker je mel tudi sosed na hondi.....

Kradejo pa zato, ker jim kak znanec reče, da mu za vse 4 pokrovčke da polovično ceno, kot pa če bi jih kupu v trgovini se pravi 4k. Ker pa kranje pokrovčkov ni takšno veliko kaznivo dejanje si pa pač to privoščijo in na brzino zaslužijo 4-5k..Poznam enih par ki si tak služijo dnar..... Pač GOLAZN!!!

lp

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Shebo Pe jun 17, 2005 3:16 pm

Zdej grem pa jutri naročit nove pokrovčke. Pa na zalogi jih ni, tako da bomo še malo čakali.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Pe jun 17, 2005 3:47 pm

men so jih isto ukradl pa sm naredu tko d sm jih prviu tko da nmore z roko odšraufat:P

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Shebo Pe jun 17, 2005 3:51 pm

Ja fora je v tem da se jih ne da z roko odšraufat. Rabiš poseben renault ključ, ki ima tri izboklinice. Razen če bi improviziral s kakšnimi stvarmi ter poskusu odšraufat.

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy Pe jun 17, 2005 4:06 pm

stealth je napisal/-a:isto...zakaj ko parkiram v cityparku svojga stealtha dostikrat potem pa najdem nove rise na plehu. Pač eni imajo užitek uničevat.
Sam da ga pa dobim v roke paglavca mu ni spasa, bo fasu tut za ostale rajse k jih ni on naredu.

no men so ulomil v avto dobim tipa in ga stovčem pridemo na sodišče on je dobu kazen 60,000sit za stroške sodišča men povrnt stroške pa 2 let pogojne
pol pa sodnica reče da zarad povzročitve poškodb lohk on mene tož za 1,000,000 do 2,500,000sit na srečo smo se zmenil

sam tip dobi kazn za polovico moje plače jaz pa k sem ga dobu me lohk tož da 10 let zanga delam

aja pa sobnica je rekla da se mi naslednič bol splača vlomilca ubit kot pa stovč ker me pride čnej pa ča bi bil v zaporu pametn bi bil hmal zunej

naša zakonodaja je v p---i

Uporabniški avatar
MapleLeaf
Novinec

Kraj: Vancouver B.C.

Napisal/-a MapleLeaf Pe jun 17, 2005 4:09 pm

ludi so kradli, kradejo in bojo kradli, meni so pred blokom vkradli remusa ko sem takrat dal zanj 63k SIT in je bilo sredi zime pod avtom je bil sneg pa avto cisto na podu pa se je podgana splazo spodaj, zgleda pa da se mu je fejst mudilo, ker je pozabo kljuce.Pol sem dam gor nekega od Novaka, pa smo ga tak zrihtali da ga niso mogli dol dobit, pa pridem eno jutro dol pa vidim da je bil avspuh cisto dol zvit, zdleda da so skakali po njem da so ga zvili ce ga ze niso mogli spizdit.

Uporabniški avatar
tuscani
Novinec

Kraj: Pivka

Napisal/-a tuscani Pe jun 17, 2005 4:22 pm

Meni so pa ploščico od mojga pioneerja ukradli sam ploščico in etui.Mislm kaj bo edn delal sam s ploščico brez avtoradija b**** :evil: Sam radio je bil sicer pršraufan tako da bi rabu mal več časa da bo ga ukradel pa ga zatomorda ni in to je blo sred belga dneva pred hišo avto je bil odklenjen z odprtimi šipami ker se luftal.Al je to edn naredu sam zato ker je baraba al pa je morda imel radio brez ploščice sam to se mi zdi bolj malo verjetno. :twisted:Pol sm naroču novo in sm jo čaku dva mesca in zanjo dal 30 jurjev, cel nov avtoradio pa je bil 46. :idea:
Priponke
PIC_0104.JPG
Customize your Korean http://www.TuscaniCustoms.com http://WWW.NEWTIBURON.COM

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Pe jun 17, 2005 6:08 pm

Zakaj sonce zjutraj vzide?

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Pe jun 17, 2005 6:55 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:Zakaj sonce zjutraj vzide?

:P zakaj, zakaj..

"zakaj miličnika sred ceste ne zapiše policaj?"
(Frane Milčinski Ježek)
lp pilgrim

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Pe jun 17, 2005 7:13 pm

Faušija in nič drugega. Al se jim pa zdi zabavno...... ne vem. Pač budale so, budale bojo.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Pe jun 17, 2005 8:33 pm

Meni je en mulc mopdro špric šobo naprej obrno, jebemomast sn bil jezn :lol:
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Pe jun 17, 2005 8:34 pm

LP,
don CONSIGLIO

Sto izjavo si mi vzel besedo z jezika. Skratka, brezzvezna tema ali bolje: "izumljanje tople vode"!
Pa da ne bo kdo kej zameru, ampak tak je danes svet. Men so 2x vlomil v avto na istem mestu in to v razmaku 3 noči. Sicer mi niso nič odnesli, ker dobesedno niso imeli niti kaj za odnest, ker nikoli ničesar ne puščam v avtomobilu. Vseeno pa sem imel za minimalno 30.000 SIT škode na avtomobilu. Hvala Bogu za alarm, ampak tud to očitno ni bilo čisto zadosti. Pa kaj morem? Enostavno tam ne parkiram nikoli več in pazim, kje in kako puščam avto. Čeprav res velikokrat tudi to ne pomaga, žal.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe jun 17, 2005 8:35 pm

LP,
don CONSIGLIO

ja no.. zakaj se krade.. zato ker se v naši državi to preveč splača.. občasno dobiš bunke, sam pol ga pa tožš pa iztožš spet dnar pa je.. ZATO!

lp

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Re: Zakaj ljudje kradejo??

Napisal/-a Voith So jun 18, 2005 4:03 am

Sh3bO je napisal/-a:Zgodilo se je sledeče. Imamo Renault Clio 1.2 16V letnik 2003 z 15'' alu platišči. Danes zjutraj sem ugotovil, da so nam pokradli vse štiri pokrovčke, ki prekrivajo vijake na platiščih. Mislim... :roll: To pomeni, da se sedaj vidijo vijaki na vseh feltnah posebej in nam bo prineslo strošek v višini cca 8k SIT. Rad bi povedal, da žal na tem svetu hodi in diha golazen na dveh nogah. Kdo je to naredil in zakaj se mi sploh ne sanja. Ali je nekdo le za zabavo pobral pokrovčke ter jih nekam vrgel ali pa je nekomu zmanjkalo denarja in si je 'sposodil' naše pokrovčke za nedoločen čas. Žal ljudje ne cenijo tuje lastnine in je preprosteje nekaj ukrasti kot pa kupiti. Ti pokrovčki so prišraufai s posebnim ključem, ki ima tri izbokline. Po tem sklepam, da je nekdo vzel naše pokrovčke za lastnega cliota. Mislim sramotno dejanje.

ubistvu bi bil js vesel na tvojem mestu da je avto ostal na kolesih, ker kaj bi sele pol reku ce bi ga na klocnih najdu :>

drgac ap fak, sam e vseen bols pokrovcki kot fetne ;)

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Re: Zakaj ljudje kradejo??

Napisal/-a Courage™ Ne jun 19, 2005 1:47 am

Sh3bO je napisal/-a:Zgodilo se je sledeče. Imamo Renault Clio 1.2 16V letnik 2003 z 15'' alu platišči. Danes zjutraj sem ugotovil, da so nam pokradli vse štiri pokrovčke, ki prekrivajo vijake na platiščih. Mislim... :roll: To pomeni, da se sedaj vidijo vijaki na vseh feltnah posebej in nam bo prineslo strošek v višini cca 8k SIT. Rad bi povedal, da žal na tem svetu hodi in diha golazen na dveh nogah. Kdo je to naredil in zakaj se mi sploh ne sanja. Ali je nekdo le za zabavo pobral pokrovčke ter jih nekam vrgel ali pa je nekomu zmanjkalo denarja in si je 'sposodil' naše pokrovčke za nedoločen čas. Žal ljudje ne cenijo tuje lastnine in je preprosteje nekaj ukrasti kot pa kupiti. Ti pokrovčki so prišraufai s posebnim ključem, ki ima tri izbokline. Po tem sklepam, da je nekdo vzel naše pokrovčke za lastnega cliota. Mislim sramotno dejanje.

shit happens. bodi srečn da niste meli šajbe zlamane pa lukno v armaturi.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Cross
Nov uporabnik

Napisal/-a Cross Ne jun 19, 2005 8:00 pm

sej očitno dans zrihtani avti kr kličejo po kluču na vratih zarad foušarije. bi blo prov zanimiv vedt kokrat morajo ljudje s takimi avti na nepotrebna barvanja in popravila. no še dobr da kasko obstaja :?
Supression!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Ne jun 19, 2005 8:01 pm

eni kradejo zato da prezivijo, drugi kradejo zato da si gradijo imperije. kapitalizem rox.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Ne jun 19, 2005 8:43 pm

Nam so sicer zaenkrat kradli le nekaj iz vinograda. To smo tud povedali enemu policaju ki je potem enkrat kupil nekaj vina pri nas, in se dobro spomnim kak je rekel: "-vse je res, naše sodstvo je res brezvezno, in je boljše da mu kr sam sodiš. Če koga zalotiš zraven, mu lahko magari narediš kar češ. Lahko ga stolčeš do konca. Ampak! nihče te ne sme videt!"
Čeprav bi tistega najraje zmlato vpričo vseh.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov