Golfy je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Sicer je staro...pa POZOR, NI ZA LJUDI S SLABIM ŽELODCEM...RESNO
no ker rauno jem naj en napiše o čem se gre
žAgAr je napisal/-a:in kaj ma kle veze da je biu voznik pod vplivom alkohola
a ce bi se isto zgodl in nebi biu prekrsen noben cestno prometn predpis bi pa blo pa ok
mislm to je glupost zdej kle kazat neke slike uboge zenske ki ima take tezave in sinfat ljudi naj posiljajo te slike naokoli
pa ne da zagovarjam alkohol in voznjo sam to res ni nacin
Speedfighter je napisal/-a:Že videno velikokrat, samo najbolj me je pa na zic prilimalo ko sem tole videl par dni potem, ko sem naredil vozniškega![]()
Ne,ne, alko pa volan nikakor nista za skup!
žAgAr je napisal/-a:in kaj ma kle veze da je biu voznik pod vplivom alkohola
a ce bi se isto zgodl in nebi biu prekrsen noben cestno prometn predpis bi pa blo pa ok
mislm to je glupost zdej kle kazat neke slike uboge zenske ki ima take tezave in sinfat ljudi naj posiljajo te slike naokoli
sanny je napisal/-a:žAgAr je napisal/-a:in kaj ma kle veze da je biu voznik pod vplivom alkohola
izjava ti je na nivoju...
septembra bo 3 leta od prejema vozniške in ker sm pač delal veliko v gostinstvu sm se vračal domow lih ob takih urah ko so policaji ustavljali in avtomatsko dali pihat...zmeraj 0.00 in tako bo tudi naprej...vse se da zmenit in če res hočem zvrnit kak kozarček se zrihta za prespat kje blizu (kamor se da peš ali z taxijem za mali dnar) al pa se zrihta prevoz domow...sam ne pijan za volan...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov