maniac je napisal/-a:moje sožalje stari, upam, da je bil vsaj kasko proti kraji zavarovan.![]()
lp
Lesane Parish Crooks je napisal/-a:bed ne.
je bil highline ali generacija?
pa upam da boš še kdaj videl avto
206freak je napisal/-a:TheCjen je napisal/-a:206freak je napisal/-a:Ta avto je( bil) pa od mojga soseda :P
Iz kerga konca Kranja pa si ti, da vidm ce tapravga misls?
Lp. TheCjen
Planina3, na koncu parkirišča tm ko se začne trava pol je pa naprej špar?A misliva istega?
Ker dons ga ni vidt zunej
TheCjen je napisal/-a:206freak je napisal/-a:TheCjen je napisal/-a:206freak je napisal/-a:Ta avto je( bil) pa od mojga soseda :P
Iz kerga konca Kranja pa si ti, da vidm ce tapravga misls?
Lp. TheCjen
Planina3, na koncu parkirišča tm ko se začne trava pol je pa naprej špar?A misliva istega?
Ker dons ga ni vidt zunej
Jap pol pa tapravga misls ja. Ponavadi je bil parkiran pri tistih treh drevesih. A tvoja je tista svetlo modra 206tka (po nicku sklepam)? Ker mam stanovanje tko, da praktično skoz gledam skozi okno na parkirišče. Očitno bom od zdej naprej moral še ponoči bedet. Iz kerga bloka pa si, 7ka mogoce?
Lp. TheCjen
206freak je napisal/-a:Ja je moja 206ka taka, samni to ta k jo zdj vidš prvo zunaj.Je pa moja čist enaka, sam da je ponavadi drugje parkirana.Sm 8ka, srednji vhod, slikco maš pa na našem forumu če te zanima.
Drugač pa upam da bo kaj uspeha.Aja, a to so ti ga tle iz parkinga?K učeri sm te še vidu k si pršu dam-okol treh.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov