Ne it v AH nikol več, ker so CIGANI!!!

. Mene so zaj***l. tako, da sem moral plačat vgradnjo dela, ki sploh ni bil kriv za napako, zamenjavo pa so mi svetovali sami. Nikoli, ampak res NIKOLI ne pustite lopovom iz AH Vič, da vas naženejo iz delavnice, kot so mene med popravilom avta.

! Pri mojem Pugu, ko sem prišel na servis prek testerja niso odkrili ničesar. Tip mi je še rekel, da je mogoče kriva lambda in da bi morali preveriti. Pi***da vam mat********a, sem si mislil, zakaj pa niste tega ugotavljali medtem ko sem se jaz moral potikati po LJ 3 ure!!!!?!?!? Meni ne gori nobena kontrolka za napako avto pa trese. Sedaj sem ventil menjal sam in je še kolko tolko cool. Zanjga sem dal 8k SIT. Pri meni je katalizator dober, lambda tudi. (ugotovitev drugega testerja) avto pa ima cca. 160k km. Gre ko urca. Mogoče bi mi lahko bil fouš tut kak voznik novega Puga :P, ko pa stojim pred semaforjem pa

. Tisti, ki vam Pugi trese, resetirajte comp. (odklopi akumulator za cca. 15 min. in potem priklopi nazaj.) S tem se računalnik zopet dela po defaultu in gre v "relearning mode". Renato, dejmo sestavit peticijo. Jst se prvi podpišem.