Debate, ki niso vezane na ostala področja...

pankert
Nov uporabnik

KJE DOBIT GRB VELIKIH LAŠČ

Napisal/-a pankert Pe jun 24, 2005 5:50 pm

Glede na to, da nimam pojma, kje dobit, se obračam na vas... zanima me, če kdo ve, kje se da dobit grb občine Velike Lašče v velikosti za registrsko tablico... kr nekej sem jih že videl s takim grbom, pa... žal mi je lepši kot rdeč ljubljanski, pa bog pomagaj

če se le da konkretno...

hvala za pomoč
Zadnjič spremenil pankert, dne Pe jun 24, 2005 8:20 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
to sem jaz

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 Pe jun 24, 2005 6:02 pm

ne boš ga dobu, ker registrska ima gor grb upravne enote pod katero spada občina, pač v vašem primeru je ljublanska, razen če eno nalepko gor prilimaš, sam se pol izogibaj modrih ;)

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Pe jun 24, 2005 6:27 pm

Imaš dve možnosti:
a) avto na novo registriraš v Velikih Laščah,
b) nalepiš grb na svoje sedanje tablice in reskiraš, da te obtožijo ponarejanja radnih dokumentov.

Lp
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: KJE DOBIT GRM VELIKIH LAŠČ

Napisal/-a MacTron Pe jun 24, 2005 6:31 pm

pankert je napisal/-a:Glede na to, da nimam pojma, kje dobit, se obračam na vas... zanima me, če kdo ve, kje se da dobit grb občine Velike Lašče v velikosti za registrsko tablico... kr nekej sem jih že videl s takim grbom, pa... žal mi je lepši kot rdeč ljubljanski, pa bog pomagaj

če se le da konkretno...

hvala za pomoč

no evo ata Googal je najdu
http://www.crwflags.com/fotw/images/s/si)134.gif
torej...
sam se sprintat pa bo :)
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Pe jun 24, 2005 6:54 pm

darwin je napisal/-a:Imaš dve možnosti:
b) nalepiš grb na svoje sedanje tablice in reskiraš, da te obtožijo ponarejanja radnih dokumentov.

Lp

ne boš dobu grba lašč, ker spada občina pod ljublansko upravno enoto

b) možnost mogoča ;)

pankert
Nov uporabnik

Napisal/-a pankert Pe jun 24, 2005 8:18 pm

darwin je napisal/-a:Imaš dve možnosti:

Lp

a: velike lašče spadajo pod UE Ljubljana - se pravi rdeč zmajček :cry: :cry:
b: največ kar me lahko doleti je globa po ZVCP-1 (spreminjanje vsebine registrske tablice... kar pa me preveč ne skrbi, ker ne delam drugih pizdarij na cesti)
... mogoče tako prišparam kakšno celo šipo, ker sem kar nekaj na primorskem koncu, pa tudi na dolenjskem, kjer LJ tablice z rdečim grbom niso med najbolj zaželjenimi--- torej :oops:
to sem jaz

pankert
Nov uporabnik

Re: KJE DOBIT GRM VELIKIH LAŠČ

Napisal/-a pankert Pe jun 24, 2005 8:25 pm

MacTron je napisal/-a:
no evo ata Googal je najdu
http://www.crwflags.com/fotw/images/s/si)134.gif
torej...
sam se sprintat pa bo :)

MacTron 100x hvala
to sem jaz

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Pe jun 24, 2005 8:59 pm

Razumem da imaš raje grb domačega kraja kakor ljubljanski grb ampak da bi pa tvegal se mi zdi da kar visoko kazen zaradi spreminjanja tablice se mi zdi pa malo smešno.premisli če se ti res "splača".
kar se tiče pa tistih k****v , ki zaradi lj tablic dela(te)jo škodo na avtih si pa sami seb pluvajo v župo.slejkoprej bodo tudi v lj začeli "štemplati" neljubljanske avtomobile.what goes around comes around :P
p.s. upam na premirje z mariborčani, ker itak nimamo več olimpije :D

Uporabniški avatar
Lenuh007
Novinec

Kraj: Vukojebina - v kraju kjer se parijo volkovi

Napisal/-a Lenuh007 Pe jun 24, 2005 9:08 pm

Ne bom rekel, da dejansko vem ali so "ljubljanski zmajcki" nezazeljeni, lahko pa iz prve roke povem, kako zgleda ko primorec pride v prestolnico :)
LP Lenuh007
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Pe jun 24, 2005 9:36 pm

hhe lih dans sm vidu enga ko ma nad grbom napisano KOROŠKA lolč
sj kul js sm na svojem koncu nekam nevtraln ker ma m KK registracijo vozim se pa med štajersko in koroško ... ni frke do zdj ! :P :D
Slika

pankert
Nov uporabnik

Napisal/-a pankert Pe jun 24, 2005 10:47 pm

ne... sej jst nisem nevem kakšen lokal patriot... sem dolenc, ki ima primorko, trenutno pa oba živiva v ljubljani... fora je v tem, k prodajalec (firma) iz ljubljane časti registracijo, kar pomeni, da bova imela ljubljanski grb :( , kar pa naju preveč ne veseli, tud zato ne, ker sva veliko na štajerskem in nimava z ljubljansko-mariborskim "sporom" čist nč, ter nebi rad tvegal nepotrebnih prask in razbitih stekel na avtu... zato in samo zato bi zmajčka prelimal...

drugače pa vem, kako vozijo primorci in kake (da ne rečem kako grdo besedo na črko b....) so goriški policaji
to sem jaz

Vuso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vuso Pe jun 24, 2005 11:15 pm

Lenuh007 je napisal/-a:Ne bom rekel, da dejansko vem ali so "ljubljanski zmajcki" nezazeljeni, lahko pa iz prve roke povem, kako zgleda ko primorec pride v prestolnico :)

No povej :) res je da je tole bolj offtopic, ampak iskani grb se je našel, tko da mogoče lahk mičken zasmetimo :D
Kakorkoli že je s temi grbi in lokal patriotizmom mislim da je še vedno boljše da so kakor pa da jih ni.mislim da, ko bodo nove registrske se ne bo nihče več sekiral kdo ima kakšen grb, ker jih žal ne bo.hope im wrong :) pa še dolgčas bo.ne vem na koga se bom pol pizdil.zdej je tko fletn k kakšen KR nardi kakšno pizdarijo in si mislš j**** kazensko registracijo :D pol bo pa dolgcajt an.no vsaj priljubljenih ljubljancanov se boste znebil :D(but we wont be far away) :wink:

Uporabniški avatar
Lenuh007
Novinec

Napisal/-a Lenuh007 So jun 25, 2005 8:24 am

Ne bom... bi bilo prevec mimo..
Ce bo prevec mimo, bom pa se jest eden izmed b.... primorcev :?:
LP Lenuh007
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
APN
Novinec

Napisal/-a APN So jun 25, 2005 9:05 am

Grb boš dobil na tej pravni enoti .Vsaj jaz sem jih .

pankert
Nov uporabnik

Napisal/-a pankert So jun 25, 2005 10:00 am

Lenuh007 je napisal/-a:Ne bom... bi bilo prevec mimo..
Ce bo prevec mimo, bom pa se jest eden izmed b.... primorcev :?:

... če si mislil kaj name, lahko mirno napišeš, sam moje izkušnje z goriškimi policaji so prav smešne in mejijo na grotesko

... vem kako je v ljubljani, če nimaš njihovega grba... imam na avtu novomeške tablice, izkušnje pa takooo bogate, da to res ni... brez veze govorit podrobnosti, ker je preveč tega... vglavnem ljubljančani nas imajo za taveče mone
to sem jaz

Uporabniški avatar
Lenuh007
Novinec

Napisal/-a Lenuh007 So jun 25, 2005 10:34 am

:D
LP Lenuh007
Slika
Slika
Slika

Vuso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vuso So jun 25, 2005 12:17 pm

To tako hudo pa mislim da ni.jaz osebno bolj uvideven do "tujcev".pač so v "velikem mestu" in če ne veš točno kam greš in kako do tja pridet si malo bolj štorast.to je povsod kjer ne poznaš mesta.enkrat sem se peljal v idrijo in je folk samo padal mimo.pač poznajo cesto meni je bilo pa kar malo nerodno :oops:
res pa je da je v lj nek specifičen promet kjer se dostikrat vozi bolj "na pamet" velika večina jih tudi ne pozna barv...veliko se trobi,blenda,preklinja...ampak mislim pa da se namerno ne uničuje avtomobilov ker niso lj.ne vem zakaj se to počne drugje :roll:

Uporabniški avatar
Lenuh007
Novinec

Napisal/-a Lenuh007 So jun 25, 2005 1:08 pm

No... z unicevanjem nimam iskusenj. Imam pa sosedo, ki jih ima. Ampak ne bom rekel, da je strilec bil po pravilu ljubljancan, ampak nekdo ki rad dela skodo.

O iskusnjah sem predvsem mislil na policiste in redarje, ki so pa kr pozorni na tablice :)

Vuso: Ce se resno zelis seznanit z "raznovrstnim" prometom, ti predlaga izlet v Italijo. Lahko posnames dokumetarec ali pa napises knjigo. :D
LP Lenuh007
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 So jun 25, 2005 1:51 pm

pa zakaj vsaka tema zaide v neko ircanje k nima nobene zveze z naslovom :?

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande So jun 25, 2005 2:06 pm

Se malo OFF TOPIC-a,kaj pa je lahko narobe ce naprimer sploh nimas grba na reg.tablici:Recimo da si ga snames(WAP...).
Te lahko kaznujejo tudi za to? :roll:
Najlepsa hvala na odgovoru.Lep soncen dan zelim se naprej.s_mande ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov