Templar je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:mah.. dan danes kradejo vse zivo.. najbols snet dol s sipe pa usaj v kak prealnik dat da se ne vid.. al pa v džep :P :P
Ponekod bi človek najraje kr cel avto popakiral nesu sabo takko folk dandanes lama šipe ipd.
black je napisal/-a:Ja sam če ti ukrade zvečer npr. pa ti zjutrej (al pa še kasnej) pokapiraš da ni abc-ja,on lahko že celo slovenijo prevoz ''zastonj''
Voith je napisal/-a:black je napisal/-a:Ja sam če ti ukrade zvečer npr. pa ti zjutrej (al pa še kasnej) pokapiraš da ni abc-ja,on lahko že celo slovenijo prevoz ''zastonj''
ja uf res se je za sekirat :>
js bi se v tem primeru bol sekiru za sipo k jo je izsul.
sploh pa kdo bo sel ulamlat za abc ploscico ce sploh ni nujn da je kj gor, samo ploscico se pa sploh ne da uporablat ce je prjavljena, plus izsledit se jo da.
js sm jo dal gor in pozabu da je tm, razn ko je lacna :\
mene edin sekira, da mi kdo z avta odsraufa menjalnik al pa da mi tepihe ukrade
[g0ran24] je napisal/-a:najbolš bo da izumjo neko torbo tako kot je mel Sport billy če se kdo spomne te risanke
tejo je napisal/-a:jst abc kartice ne jemlem dol.. itak je zmer bl mal gor.. če pa že kdo sune, je pa itak vse posneto na cestnini, sam voljo morjo met da pogledajo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov