letne seveda

zazo je napisal/-a:205/55/16?
letne seveda
zazo je napisal/-a:205/55/16?
letne seveda
...Na Gume direkt sem jih vzel jaz dobil 4 kom Toyo CF1 Japonske izdelave in držijo o.k. po 19000 cirka pol rabiš še montažo plačat a si še konkurenčen priporočal bi ti Bridgestone ER300 imel sem jih pred Dunlop Sportmax in bil neprimerno bolj zadovoljen (kot z Dunlop) Toyo so gor dva meseca zaenkrat držijo bomo videli naprej ... 205/55 R16 bridg. v V razredu - do 240 km/h je cena 24550 sit vsi stroškiBlinder je napisal/-a:Jaz iscem tudi take gume, 205/55/16(A3).
Pa me zanima, katere naj kupim. Tele ki imam zdaj gor, potentza re040, so v redu, bi kupil spet iste, ampak mi ne disi kupit gum, ki so ze 3 leta na trgu.
Kaksen predlog?
Kje naj jih kupim(lahko kdo zrihta poceni, gume-direkt,...)
lp
gume direkt pa 12800... pri nizkoprofilnih je pa cena bolj opazno manjšadj_em je napisal/-a:pr furlanu v dobovi so CF1 13 000 za 195/65/15![]()
gor je pa nekdo že dal link
Mad je napisal/-a:gume direkt pa 12800... pri nizkoprofilnih je pa cena bolj opazno manjšadj_em je napisal/-a:pr furlanu v dobovi so CF1 13 000 za 195/65/15![]()
gor je pa nekdo že dal linkpri nas jim nekje kar dobro popoprajo ceno - Porsche Koper koče za Bridgestone recimo 39000 Gumedirekt ti pa da isto za 24555 sit
.L.p. Mad
... gor na njihovi strani imaš okence daj v košaro pol ti ko greš ven sporoči če želiš v nakup ... naročil v četrtek pol ponedeljek sem jih dobil po hitri pošti plačal sem z mastercard kartico lahko plačaš tudi preko Pay-pal-a ... gume so pripeljali z hitro pošto plačaš samo gume kot piše v ceniku in not je ves tvoj strošek - gume+davek+prevozjay je napisal/-a:Mad je napisal/-a:gume direkt pa 12800... pri nizkoprofilnih je pa cena bolj opazno manjšadj_em je napisal/-a:pr furlanu v dobovi so CF1 13 000 za 195/65/15![]()
gor je pa nekdo že dal linkpri nas jim nekje kar dobro popoprajo ceno - Porsche Koper koče za Bridgestone recimo 39000 Gumedirekt ti pa da isto za 24555 sit
.L.p. Mad
maš kake izkušnje z naročanjem itd?=
Caterham je napisal/-a:Tukile je zelo lepa izbira. Online trgovina z gumami.
http://www.ilbi.info/trg/clanek.php
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov